Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

14 maart 2015

Landgenoten,

Afgelopen week weer eens in Vitamine K (K1 en K2) gedoken. Toch wel een verbazend belangrijke vitamine voor de botjes, bloedvaatwanden, zwangeren en zogenden. Met name naar K2 is in Nederland onderzoek gedaan. Het is veel beter opneembaar dan K1 en de halfwaarde tijd ervan ligt rond de drie dagen, terwijl K1,  30 minuten na inname alweer is verdwenen. QuattroCardio bevat maar liefst 90 μg Vitamine K2 (menaquinone-7 = MK-7 uit nattō). Vitakruid komt over enkele weken met Multi Dag & Nacht Mama, met dezefde K2 vorm (25 μg) en nog veel meer mooie en nuttige stofjes, inclusief 4e generatie natuurlijk foliumzuur! Deze multi verdeeld de stofjes volgens ons natuurlijke bioritme, net als de andere geweldige Multi samenstellingen van Vitakruid!
De scherp dalende Eurokoers brengt heel wat teweeg in het gezondheidswereldje. Een groot aantal producten wordt ingekocht in US Dollars, en dat is al enige maanden geen pretje. Inmiddels staat de Dollar gelijk aan de Euro, het einde van de koersval is nog niet in zicht, zo voospelt men. We mogen rekening houden met een superinflatie van rond de 30% in een groot deel van het aanbod.

Prijsveranderingen Vitamix blenders
Per 20 maart 2015 zijn de prijzen als onderstaand:
- TNC 5200 rood/wit/zwart: € 679,-
- TNC 5200 RVS: € 699,-
- PRO-500: € 899,-
- PRO-750: € 999,-

Jazeker, de Vitamix PRO-750 is eindelijk onderweg naar Nederland, per containerschip. Vanwege de grote belangstelling is er groot ingekocht! Eind maart of begin april gaan we uitleveren. 

Weekendtip
Zondag 15 maart is er weer een Lotusbeurs in Houten, vol met interessante sprekers en standhouders.

Stemmig
Deze week mogen we weer naar de stembus. Wellicht is het een idee, om naast het verstandig ingevulde stembiljet, ook een in een oude krant gewikkelde vis te deponeren. In gedachten natuurlijk, de vis indachtig. 

Namasté
Rob Greuter

 

Vrijkaartjes Dansfeest 5th Birthday Soul Tantra Institute

28 maart 2015, Amsterdam @Club Lite


Er worden zo'n 200 mensen verwacht in Club Lite. Het wordt een spectaculair feest met o.a. Kareem Raïhani, Praful Mystik en Red Fulka, dansen, extatische stilte, de kracht van Mantra's, vegetarisch Indiaas eten en heel veel lol!
HeelBewust mag 20 vrijkaarten t.w.v. € 25,- weggeven van dit geweldige dansfeest. 10 stuks zullen worden verloot, 10 stuks geschonken bij iedere bestelling alhier van € 50,- of meer. Wel even aangeven of je hiervoor in aanmerking wil komen. Op is op!

Je kan er overigens een complete en onvergetelijke beleving van maken, door ook de workshops (Authentic Loving, Empowering Women, Tantric Healing en meer) te volgen. Deze workshops starten om 10.00 uur. Lees hier alles over deze bijzondere dag, en bestel snel je tickets!

Kosten:
Feest (avond): € 25,-
Workshops (overdag): € 45,-
Feest & workshops: € 70,-
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 

In the spotlight!

Verbazende oplossingen!


Zoals bekend, mogen winkels en webshops niet vertellen waar producten precies voor bedoeld zijn. Ik nodig je uit om onderstaande bijzonderheden eens op te zoeken, gewoon om jezelf te verbazen, misschien wel te helpen! 
DPP-IV Ultimate
Diamond Mind
GABA
Grain Solution
Kaardebol
Nonisap
Schildkliernorm

Zo maar een greep uit bijzonder moois!
Lees meer!
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken