Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

2 april 2017

Rob M.M. Greuter
Klimaatgenoten,

Gisteravond verdiepte ik mij in het fenomeen mondharmonica, ofwel smoelschuif zoals sommige mensen zeggen. Net als het bespelen van de didgeridoo, is het bespelen van de mondharmonica ook waardevol voor mensen met astma of bijvoorbeeld COPD. Het zal de longcapaciteit flink verhogen. Enfin, boeiende speeltjes, het werd wat laat. ;-)
Eenmaal een verdieping hoger aangekomen bleek de slaapkamer blauw te staan van de rook. Ik had eerder de buitendeur (frans balkon) op een kier gezet om frisse lucht binnen te laten. Het is hier in Groesbeek vrijwel iedere avond raak in de winter, kennelijk moet er ook in de lente gestookt worden. Er is eenvoudigweg geen frisse buitenlucht meer beschikbaar, dikke stroperige houtrooklucht is wat de klok hier slaat. Maar goed dat ik een sterk gestel heb. 

Een goede week eerder had ik veel contact met een klant hierover. Zij was er al jaren doodziek van, mentaal en lichamelijk. Loopt binnen rond met een mondkapje voor en moet alle zeilen bijzetten om te overleven. Ik heb haar heel goed kunnen helpen met Oxygen Extreme III en Pure&Fulvic, alsmede de tip om Eucalyptus globulus gemengd met honing te nemen. Maar mensen, wat een nachtmerie voor de slachtoffers. Je wordt regelrecht vergiftigd door de buurt en je kan er niets aan doen, volkomen rechteloos, machteloos. Het probleem is zo heftig en groot, dat er langzaam maar zeker meer en bredere aandacht voor komt, hoewel de politiek in alle talen blijft zwijgen. Goede informatieve website: Houtrookvrij

Het sprookje van de beer
Dit is een sprookje dat door een arts verteld werd op het AZK-congres AKZ = Auditcommissie Kwaliteit Zorg). Het ging erom, dat patiënten te veel in de diagnoses van artsen geloven en dat de meeste mensen sterven aan de angst, die er juist door de diagnose ontstaat...

De Beer
In het bos wordt verteld, dat de beer een lijst heeft. Wie op deze lijst staat gaat binnenkort dood. Sommigen worden hier erg bang van.

Het hert is de eerste, die het wil weten of het ook waar is en gaat naar de beer.
"Zeg eens even, sta ik ook op jouw lijst?"
"Ja, jij staat er ook op."
Het hert maakt zich zorgen zonder einde en na een paar dagen is hij dood.

Dit verhaal gaat als een loopvuur door het bos en nu zijn er meerdere die bang worden. Maar sommigen kunnen het gewoon niet geloven, één daarvan is de grote, sterke keiler. Hij besluit om naar de beer te gaan en hem te vragen.                                                                                                        
"Zeg eens even, sta ik ook op jouw lijst?"
"Ja, jij staat er ook op."
Dat geeft de keiler een reusachtige steek in zijn hart, hoe kon hij voordien zo zorgeloos leven? Hij maakt zich zorgen zonder einde en na een paar dagen is hij dood.

In het bos breekt paniek uit, niemand wil meer naar de beer gaan, maar toch willen ze allemaal wel graag weten wie er nog op de lijst staat.

Het kleine konijntje is altijd nogal relaxed en besluit het toch nog te proberen, hij gaat naar de beer.
"Zeg eens even, sta ik ook op jouw lijst?"
"Ja, jij staat er ook op."
"Kan je mij misschien even doorstrepen?"
"Ja zeker, geen probleem!"
En hij leefde nog lang en gelukkig!!

Bron:
http://www.hoedegeesthetlichaamaanstuurt.nl/Home/Syndroom/

Doe-, kijk- en leesvoerig
Let's Talk Money! because: it’s NOT what you think!
Informatieavond De Florijn, 4 april Nistelrode, be there!
Institute for the Awakened Mind

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Als we nu eens iedere crimineel en oplichter het land uitzetten, en er steeds een vluchteling voor terugnemen?! 
- Rob M.M. Greuter - 

Some people want it to happen, some wish it would happen, others make it happem.
- Michael Jordan - 

Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2017 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken