Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

3 augustus 2015

Huisgenoten,

Sinds enkele weken ben ik de aanstaande verhuizing fysiek aan het voorbereiden. Daarbij pas ik een zeer effectieve strategie toe, twijfel is weg!. Ter voorbereiding van de voorbereiding heb ik met een grote glimlach nog eens gekeken en geluisterd naar 'stuff' van George Carlin, een van de allergrootste comedians. 

En toch heb ik zo'n 45 cassetebandjes ingepakt. Want op 3 van die bandjes staan 'bijzondere' opnames van Ronflonflon (W.T. Schippers). En ik heb nog steeds een prima cassettedeck die al minstens 12 jaar niet meer in de buurt van de audioset is geweest.
Ik heb tenminste 2 meter aan papier, documenten doorgelopen. Wat kan ooit nog van belang zijn, wat kan nu eindelijk weg? Het resultaat is 80cm papier,. Dat is dan wel exclusief de achterstallige fysieke post die  nog een hele verhuisdoos in beslag neemt. Later beetpakken. 

Met andere woorden, op het gebied van onthechting blijk ik toch nog wat uitdagingen te hebben. En dat terijl ik zo goed weet hoe het voelt nadat een hechting is verwijdert. Ik heb recent en de afgelopen jaren van onvoorstelbaar veel 'stuff' afstand genomen. En 'stuff', in welke vorm dan ook, blijkt steeds weer ballast te zijn. Het elimineren ervan maakt mij steeds weer lichter, vrijer, creatiever, sterker! Precies zoals ik bijna een halve eeuw geleden met het LEGO speelde dat ik straks toch weer ga inpakken ;)

Morgen komen weer kersverse producten van Physalis binnen, mooie biologische oliën, prik- en puistdingetjes, zie de vorige nieuwsbrief. Deze week heb ik de prijzen van zowel de Kuvings Wide Mouth slowjuicers als de Vitamix blenders verlaagd, ja ook die van de splinternieuwe Vitamix Pro-750! En daar komen nog eens de Spaarpunten bovenop, tikt lekker door, good stuff! ;)

Het magazijn zal ook verhuisd moeten worden, koop de boel leeg mensen, dat scheelt mij veel gesjouw ;)

Namasté
Rob Greuter

 
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken