Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

30 april 2016

Vinkgenoten,

Bart Knols (medisch entomoloog en specialist op het gebied van muggen en tropische infectieziekten) is regelmatig op TV in verband met het Zika-virus. Afgelopen week maakte hij een fout door te beweren dat naast het zeer giftige DEET, ook Citroeneucalyptus 100% effectief is in het op afstand houden van muggen. Hij ging ervan uit dat Citroeneucalyptus de stof citriodiol bevat. Dit is echter een merknaam voor een product dat afgeleid is uit citronellal (dat onder andere in Citroeneucalyptus aanwezig is). Ook beweerde hij dat bijvoorbeeld Citroenella helemaal niets deed. Onzin dus.
Het hangt sterk van de kwaliteit en het moment af. Het probleem met natuurlijke etherische oliën is namelijk dat ze vrij snel vervliegen. Je moet dus blijven smeren, en dat werkt niet in de praktijk. Enfin, het was nu al een interessante uitwisseling met een wetenschapper van KeyPharm. Ondertussen ben ik bezig hierover een artikel te schrijven. Overigens komt KeyPharm heel binnenkort met een nieuw product (Insect Repellent Anti-muggenspray). Volledig natuurlijk en effectief tot 8 uren.

Ik hoorde overigens dat Komijnolie teken weert bij dieren (in ieder geval bij katten), wellicht ook bij mensen. De actuele kennis hiervan neem ik mee in het aanstormende artikel. 
 
Huishoudelijk
  • Inmiddels 11 mensen volledig van de pufjes afgeholpen, een grotere groep is nog onderweg helemaal los te komen van geneesremmers. Fijn resultaat! 
  • Vandaag is de laatste dag van de Vitamix blender aanbiedingen. Onder andere 2 gratis boeken bij de Vitamix Pr0-750.
  • Het overzichtsartikel vitaliserende waterzuiveringsmethoden is weer geactualiseerd.
  • HeelBewust gaat verhuizen! Het mooie Tolkamer zal begin juni verruild zijn tegen het nog veel mooiere Groesbeek. Naar verwachting zal de dienstverlening geen hinder ondervinden van de verhuizing, kwestie van strak plannen, en veel vertrouwen ;)
  • De Moederdag shoppers zijn al flink aan het snuffelen en bestellen. Ik wijs nog eens op het gemak van de pagina met geschenksuggesties!
  • Afgelopen week alweer gedoe rondom zogenaamde kortingscodes, couponcodes door frauduleuze websites. Je gaat bijna denken dat de ene helft van het volk continue bezig is de andere heflt op te lichten. Zonde. 
Tippig
De Healing Arts opleiding (3 modules) gaat weer van start. Lees het programma, heel boeiend, inspirerend en leerzaam!
Vibram Furoshiki wikkelschoenen! Voor de blote voetjes, heel bijzonder, heel comfortabel!

Veel kijk- en leesgenoegen!

Namasté
Rob Greuter
- Helping and inspiring people heal themselves is my joy, it is who I am.

 

Duidende!


Laat ik eens glashelder begrip introduceren: Sjoemelvinkjes.
- Rob M.M. Greuter - 

The best books... are those that tell you what you know already
- George Orwell - (1984)

My people often refer to you as 'The Masters of Limitations'. 
- Bashar - 

Niet beledigend bedoeld, maar het anagram van Jesse Klaver is Kale Versjes
- Rob M.M. Greuter - 

Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken