Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

12 november 2016

Rob M.M. Greuter
Deelgenoten,

De aandacht voor politiek is idioot hoog, vooral in relatie tot hetgeen politiek weet te realiseren. De meeste mensen beseffen nog steeds niet of onvoldoende dat politici slechts volgers zijn van de volkse wensen. Zodra immers het volk ergens stevig achter gaat staan, zal de politiek per definitie gedwee en graagdraaiend volgen, per definitie. Politici kennen immers geen burgers, slechts stemmers.
Ik moest hier weer aan denken toen ik de documentaire Where to invade Next van Michael Moore zag. Veel solide antwoorden op onze uitdagingen blijken er al te zijn, als je ze wil zien, als je wil zoeken. Dat laat Moore op indrukwekkende wijze zien! 

Voor mij was het ook aanleidng om mijn conceptje voor Health TV om te gooien naar Revolution TV. Het is mijn idee voor een platform (multidisciplinair) alwaar burgers elkaar tonen hoe en waar zaken serieus misgaan, en hoe deze wél dienend, duurzaam en transparant neergezet kunnen worden.
 
Vervolgens worden (ook gezamenlijk) per thema (wetgeving, gezondheidszorg, economie, geldsysteem, arbeid, milieu, energie, jeugdzorg, democratie, onderwijs, criminaliteit et cetera) nieuwe blueprints ontwikkeld. Volledige herontwerpen van alle relevante thema’s, waarbij schaamteloos geplukt kan worden uit successen elders. Vervolgens wordt per blueprint een transformatiedraaiboek samengesteld. Essentieel is dat voor het eerst in de geschiedenis, alle aangepakte thema’s qua doelstellingen en visie, met elkaar verbonden zullen zijn waardoor consistentie, duidelijkheid, creatiekracht en motivatie groeit. De magistrale resultaten gaan NIET langs de politiek, het wordt gewoon uitgevoerd. Dat is ook uniek, maar noodzakelijk gezien de vele en grote urgenties van onze uitdagingen. Stay tuned! 

Kijk- en leesvoerig
Coming soon, Planet Earth II
Schiphol dwingt je onterecht in de naaktscanner
Finland Will Become the First Country in the World to Get Rid of All School Subjects

Huishoudelijk
Er is weer een pallet bio Kurkuma Longa poeder aangekomen! Ook het vernieuwde Oxygen Extreme III is weer volop leverbaar. Uit Vlaanderen is weer een verse zending Zielsoorzaken van ziekte binnen! 

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Poetry is just the evidence of life. If your life is burning well, poetry is just the ash.
- Leonard Cohen -

Universal lesson learned: Everything is possible. Everything.
- Rob M.M. Greuter - 


This is the most challenging activity that humans get into, which is love. You know, where we have the sense that we can't live without love. That life has very little meaning without love.
- Leonard Cohen - 

Mauwries de Hont.
- Rob M.M. Greuter - 

I don't consider myself a pessimist. I think of a pessimist as someone who is waiting for it to rain. And I feel soaked to the skin. 
- Leonard Cohen - 

Ik vertrouw erop dat de AIVD tweemaal daags ook even de levenservarenen aftapt. #plascontract
- Rob M.M. Greuter - 

Act the way you'd like to be and soon you'll be the way you act. 
- Leonard Cohen - 

Beelden kenteken voortaan 4 weken bewaard in plaats van 24 uur. De glijdende slaapKamerschaal. What could possible go wrong?
- Rob M.M. Greuter - We moeten niet massaal overstappen van zorgverzekeraar, maar massaal uitstappen. I approve this message. #ontSchipperen #revolutie #boycot
- Rob M.M. Greuter - 

Let judges secretly despair of justice: their verdicts will be more acute. Let generals secretly despair of triumph; killing will be defamed. Let priests secretly despair of faith: their compassion will be true. 
- Leonard Cohen - 

Het valt mij op dat vooral streng gelovigen graag Moeder Aarde slopen. En dat we dat dan behoudende politiek noemen. #traditioneel
- Rob M.M. Greuter - 

We're always experiencing joy or sadness. But there are lots of people who've closed down. And there are times in one's life when one has to close down just to regroup.
- Leonard Cohen - 

Nieuwe producten!

Magnesium Malaat met P5P

Magnesium Malaat met P5P

Perfect opneembaar magnesiumpoeder met natuurlijke vorm B6!


Magnesium Malaat (met vitamine B6 als Pyridoxaal-5-fosfaat, de natuurlijke vorm van B6) is een erg goed absorbeerbare vorm van magnesium die de voordelen van dit mineraal, samen met de voordelen van appelzuur combineert, om bij te dragen aan het proces van het omzetten van voedsel in ATP, de energiebron van het lichaam. Organisch gebonden magnesium zoals magnesiummalaat, wordt beter opgenomen dan anorganische magnesiumvormen zoals magnesiumchloride, magnesiumhydroxide en magnesiumsulfaat.
Magnesium Malaat is een verbinding van magnesium en appelzuur. Het is klinisch aangetoond dat deze vorm goed is om te ontspannen en om de spiercellen van energie te voorzien. Appelzuur is een metaboliet in de citroenzuurcyclus. Bijna alle energie in de cellen worden geproduceerd in de citroenzuurcyclus. Magnesiummalaat vormt een belangrijk onderdeel van vele enzymen om in de ATP synthese energie vrij te maken uit een aërobe verbranding waardoor geen melkzuur wordt gevormd na inspanning.

Magnesium is voor de mens een serieus belangrijk element. In de voeding is het aanwezig in verse groene groenten, volle granen, noten en zaden. Magnesium speelt een rol bij de prikkeloverdracht tussen de zenuwcellen en draagt bij aan een normale spierwerking. Magnesium speelt een rol bij het behouden van soepele spieren. Ook draagt magnesium bij aan de instandhouding van normale botten.

Vitamine B6, veiligheid en P5P
Er zijn verschillende vormen van vitamine B6. In supplementen worden twee vormen toegepast, pyridoxine HCL en de biologisch actieve vorm pyridoxaal-5-fostaat (ook bekend als P5P). Tot nu toe zijn er geen problematische gevallen van B6 stapeling bekend bij gebruik van producten met pyridoxaal-5-fosfaat. Daarom kiest Vitakruid ervoor om in al haar producten over te stappen op P5P.

Enkele belangrijke voordelen van B6 als Pyridoxaal-5-fosfaat!
 • B6 als Pyridoxaal-5-fosfaat! kent geen geschiedenis van B6 stapeling.
 • B6 draagt bij tot een normale cysteïnesynthese.
 • B6 draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme.
 • B6 draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel.
 • B6 draagt bij tot een normaal homocysteïnemetabolisme.
 • B6 draagt bij tot een normaal metabolisme van eiwitten en glycogeen.
 • B6 draagt bij tot een normale psychologische functie.
 • B6 draagt bij tot een normale vorming van rode bloedcellen.
 • B6 draagt bij tot de normale werking van het immuunsysteem.
 • B6 draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid.
 • B6 draagt bij tot de regulering van de hormonale activiteit.

Inhoud
120 gram (poeder)

Samenstelling
Magnesium Malaat, Pyridoxaal-5-Fosfaat, sinaasappel aroma.
Lees meer!
Vitamine B3 Niacinamide (vegacaps)

Vitamine B3 Niacinamide (vegacaps)

Hooggedoseerde veilige B3 voor energie, veerkracht en zenuwstelsel!


Vitamine B3 speelt een belangrijke rol bij onder andere de energievoorziening en vermindering van vermoeidheid. Er zijn 2 vormen van vitamine B3, te weten Niacine (nicotinezuur) en Niacinamide (nicotinamide, niacine met daaraan gekoppeld een amidegroep). Hoge doseringen Niacine kan een vervelende “flush” veroorzaken, dit is niet het geval bij Niacinamide.
Deze hooggedoseerde Vitamine B3 formule helpt om energie vrij te maken uit de voeding, bij vermoeidheid en bij geestelijke veerkracht.

Enkele belangrijke voordelen van Vitakruid B3 Niacinamide!
 • Niacinamide draagt bij tot een normaal energieleverend metabolisme
 • Niacinamide draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel
 • Niacinamide draagt bij tot een normale psychologische functie
 • Niacinamide draagt bij tot de instandhouding van normale slijmvliezen
 • Niacinamide draagt bij tot de instandhouding van een normale huid
 • Niacinamide draagt bij tot de vermindering van vermoeidheid en moeheid

Inhoud
90 vegacaps

Samenstelling
Vitamine B3 (Niacinamide/nicotinamide), hydroxylpropyl methylcellulose (capsule), microkristallijne cellulose (vulstof), Silicium dioxide (hulpstof)
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken