Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

18 december 2016

Rob M.M. Greuter
Deelgenoten,

Afgelopen week heb ik - voor mijn doen- razendsnel het boek Super Accelerated Living: How to Manifest an Epic Life van Benthino Massaro gelezen. Een prachtige herinnering en bestendiging van wat ik al wist, maar ook voor mij nieuwe inzichten knalden naar binnen, geweldig! We are all creators, NOT receivers! Jammer dat dit boekje (nog) niet in de Nederlandse taal is verschenen. 
In de Volkskrant las ik een interview met Rutger Bregman (zie Mensen hunkeren naar iets groots, verderop). Gelukkig heeft hij ook door dat veranderingen, vernieuwingen altijd vanuit de burgers zal komen, nooit vanuit de politiek. Die volgen immers slechts hetgeen zij niet meer kunnen negeren.

Laten we vol goede moed en vertrouwen gaan creëren mensen! Te beginnen met plezierige kerstdagen, of 'politiek correcter'  feestdagen zoals sommige mensen tegenwoordig zeggen en schrijven. ;-)

School
Opgepikt van Top 2000: The untold stories (NPO3, 17 december 2016)

Roger Hodgson, Supertramp blikt terug op zijn (kost)schooltijd en zijn songtekst School (1974).
‘Het gaat vooral om wat je niet leert op school. dat is voor mij het belangrijkst. We leren om uitwending te functioneren, maar we leren niet wie we van binnen zijn en wat de ware zin van het leven is. Daar wordt haast niet over gesproken op school.

Ik denk dat de aangeboren eigenheid, de natuurlijke verwondering, de gretigheid, het enthousiasme en de levensvreugde van kinderen verloren gaat. Het wordt er min of meer uit geslagen. doordat ze leren om logisch te denken, te functioneren in de wereld, geld te verdienen, zich te conformeren.’Kijk- en leesvoerig
Gratis geld voor iedereen
Gezond Leven Verzekering
Mensen hunkeren naar iets groters
Wind rendeert niet
We moeten af van het bankiersgeld

Huishoudelijk
Komende weer arriveer weer een pallet Zielsoorzaken van ziekte, dit geweldige boek is haast niet aan te slepen! Nieuwe en aanvullende Dragon Herbs spullenboel is vertraag verzonden vanuit de US. Het zal nu vermoedelijk komende dinsdag eindelijk aankomen. De splinternieuwe Snellen leeskaarten en de nieuwe druk van Natuurlijk Zien zijn binnen! Beide zijn prachtig geworden! 

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Alleen al kinderarmoede kost minstens 6 mlrd per jaar. Uitroeien ALLE armoede NL kost 2,2 mlrd per jaar. Doen, morgen.
- Rutger Bregman, Volkskrant 17 december 2017 - 

Is er al een fokverbod voor VVD-ers?
- Rob M.M. Greuter - 

Did you know you can feel however you want to feel, regardless of what appears in front of your eyes? 
- Benthino Massaro -

Seriously, never mind the mind.
- Rob M.M. Greuter - 

Lack does not exist because Creation never created lack. Our society, collective, lets us believe there is a concept like lack. 
- Benthino Massaro -

De discussie is veel eenvoudiger. Alles wat de overheid kan misbruiken, zal de overheid misbruiken. Dagelijkse kost, wereldwijd. #privacy
- Rob M.M. Greuter - 

Dit is Melanie Schultz, onze nationale verkeersdoos. Gierend naast een filmende buschauffeur. In een tunnel.


Zorgverzekeraars moeten niet op stoel arts zitten, lees je steeds vaker. Artsen liever ook niet. Ze hebben geen idee. #symptoombestrijding #OntSlaUwArts
- Rob M.M. Greuter - 

Circumstances don't create your reality, your state of being does. Effortless.
- Benthino Massaro -

Mindfullness is het makkelijkst te begrijpen vanuit zijn tegendeel: leven op de automatische piloot.
- Onbekend - 

Stop adjusting to what's adjusting to you!
- Benthino Massaro -
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken