Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

12 februari 2017

Rob M.M. Greuter
Creatiegenoten,

Soms kom ik mensen tegen die weliswaar zeggen te willen helen, maar dat toch niet ten diepste willen. Nog niet. Het is voor mij nog altijd lastig te herkennen. Een grote rode vlag in deze is de kwestie van verantwoordelijkheid nemen. Neemt men die geheel, volledig zelf, of wordt die juist deels elders neergelegd? Mogelijk nog veel lastiger is het om mensen te laten inZIEN dat ziekten gecreëerd worden, steeds weer. En dat het dus uiteindelijk en altijd noodzakelijk is om iets anders te gaan creëren, de gewenste realiteit. 
Bovenstaande geldt, u raad het al, voor het leven, voor alle aspecten van het leven. Creatie, creatie, creatie.. Onlangs ben ik gestart met de creatie van extra centjes. Voor mijzelf, voor mijn plannen inclusief plannen om anderen verder te helpen. Ik noem het gekscherend de 'geldmachine'. Voor de verandering gaat het deze keer om een Nederlands systeem met zelfs een kantoor in Nederland, dat geeft de burger moed ;-) Ja, jij kan ook meedoen, let me know!

Doe-, kijk- en leesvoerig
Masgutova Neurosensomotorische Reflex Integratie
An Interview With A Wanderer skit - Bentinho Massaro
HEEL door LEEF Migraine, Heeze (Mies Kloos 21 feb 2017)
Informatieavond De Florijn (Nijmegen) 23 februari 2017

Huishoudelijk
Per direct is de Akaija Iloa ook verkrijgbaar in witgoud (8kt). 

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Haagsche plassex. 





Dodelijke framing, mensen ongeneeselijk ziek noemen. ‘There are no incurable diseases, only incurable patients.' B. Siegel (surgeon at Yale University)
- Rob M.M. Greuter - 

Ik voorzie een forse prijsstijging van trollenschaamhaar.
- Rob M.M. Greuter - 
 

Nieuwe producten!

VaccinatieONzin

VaccinatieONzin

Vaccinaties bekeken vanuit de inzichten van de Biologische Natuurwetten


VaccinatieONZIn geeft een zeer duidelijk en compleet beeld van de implicaties van de 5 Biologische Natuurwetten voor de ziekten waarvoor wordt gevaccineerd en toont de totale onzin aan van vaccinaties in het algemeen. Ook gaat het in op de benadering van ziekten vanuit de biologische wetten. Deze is tegengesteld aan wat er normaal gesproken gebeurt, zowel regulier als alternatief. Dit boek is het eindwerk van Mies Kloos, verdedigd voor de jury op 23 juni 212 voor het behalen van het diploma gezondheidsconsulent
Over de auteur
Mies Kloos heeft zichzelf, na vele opleidingen en trainingen gestort op de 5 Biologische Natuuwetten van dr. Hamer. Zij doorgrond deze kennis ten diepste en doorziet daardoor de ingebedde wetten van creatie en alle valkuilen die daarbij horen.

Taal: Nederlands
Druk: 2e druk augustus 2014
Vorm: gelijmd, 151 pagina's
 
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2017 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken