Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

8 februari 2017

Rob M.M. Greuter
Badgenoten,

Afgelopen maandag was ik bij een informatieavond over Kaqun zuurstofwater. Bijzonder spul (zonder toevoegingen) dat in staat is om het zuurstofniveau in het weefsel, in de cellen aanzienlijk te verhogen. Je kan het drinken en je kan erin baden. De aanwezige arts liet vele (soms) schokkende beelden zien van uiteenlopende cases, vóór en na de badenkuur in Budapest. Het is dan ook een nogal intense kuur: driemaal daags 50 minuten, 2 weken lang, dan 2 weken pauze, dan weer 2 weken baden,2 weken  pauze, dan weer 2 weken baden. € 40,- per bad. 
Het badwater zefl is na zo'n kuur bad echt vies, soms gewoonweg goor. Er wordt kennelijk veel shit uit het lichaam getrokken. Enfin, het gaat natuurlijk om de resultaten, en die zijn zeer uitzonderlijk voor 2/3 van de kuurders. BIj 1/3 echter doet de badenkuur niets of vrijwel niets, bij vergelijkbare 'klachten'. Daar zal beslist de mind vol niet-dienende overtuigingen dwars liggen, gok ik. Enfin, die baden naar Nederland halen (forse investering) heb ik inmiddels op mijn projectenlijst geplaatst. Het drinken ervan is ook verbazingwekkend nuttig. Zo hoorde ik een case van een dementerende man, fase 5 (uit 6). Dan ben je zelfs vergeten hoe je moet slikken, sondevoeding dus. Na een week lukte dat slikken weer, na een maand herkende de man zijn dochter weer, hoe mooi is dat! En ja, dieren drinken het ook graag! De flessen de winkel in slepen is qua investering wat eenvoudiger gelukkig, stay tuned!

Kijk- en leesvoerig
Informatieavond De Florijn 23 Feb Nijmegen
De schuldsanering is vernederend, duur en ineffectief, maar het kan anders!
The Tapping World Summit 2017

Huishoudelijk
Blenden als een pro, dit fijne boek wordt gedurende de actieperiode gratis toegezonden bij aanschaf van een Vitamix Pro-300 of Pro-750 blender!

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Let your smile change the world, but don't let the world change your smile.
- Connor Franta - 

De representatieve democratie is geen democratie maar een electieve aristocratie.
- Rousseau (1712-1778) -Ik stel voor dat we de restanten van de fossiele partijen affakkelen.
- Rob M.M. Greuter - 
 

Nieuwe producten!

Meru Piramide

Meru Piramide

Bijzondere krachten van prachtige piramides met Shri Yantra symbool!


De Meru Piramide is een prachtig en solide hoog-energetisch instrument voor in huis. Geplaatst op het bureau, onder het bed of op een 'heilige' plaats doet het graag zijn mooie werk. Het geheel combineert 2 eeuwenoude energetische instrumenten: de piramide en de Shri Yantra, beiden al duizenden jaren in gebruik om de menselijke vibraties en het bewustzijn te verhogen tot de hoogste niveaus.
Zodra een piramide in de juiste maten en verhoudingen en een Shri Yantra symbool worden samengevoegd tot de vorming van een Meru Piramide, ontstaat een krachtige dubbele energiegenerator. Het Shri Yantra symbool straalt positieve levensversterkende energie opwaarts die vervolgens samenvloeit met de bijzondere energie van de piramide! Vanzelfsprekend is de Meru Piramide desgewenst ook enkel als Piramide te gebruiken.

De elegante koperen piramide is handmatig vervaardigd in dezelfde verhoudingen als de grote piramide van Gizeh. Een bouwwerk die onderzoekers tot op de dag van vandaag blijft verbazen door haar mystieke en (nog) ondoorgrondelijke krachten. Piramides verzamelen en verhogen hetgeen bij verschillende culturen bekend is als Prana, Chi, Orgone of Levensenergie. Binnenin een piramide worden ook levensversterkende  en hoge, positieve resonanties voortgebracht.

De kracht van Meru Piramide!
 • Reinigt en laad edelstenen, kristallen, mineralem en juwelen!
 • Verhoogt bewustzijnsniveau en resonantiefrequentie!
 • Energetiseert water, fruit, groenten, kruiden, zaden en voedingssupplementen!
 • Verhoogt resonatiefrequentie van essentiele- en plantaardige olien, bloemessenties en tincturen!
 • Ioniseert binnenklimaat (huiskamer, slaapkamer, werkruimte, behandelruimte)!
 • Laad water, voedsel, bloemen en planten met Prana en piramide-energie!
 • Neutraliseert elektromagnetische straling en geopatische verstoringen!
 • Feng Shui instrument voor energiestronming en welvaart!
 • Balanceert chakra's en versterkt aura!
 • Scherpt bottescheermesjes
 • Laad helend aluminiumfolie
Lees meer!
Shri Yantra hanger

Shri Yantra hanger

Verhoogd bewustzijn en Prana, neutraliseert blokkerende energie!


Shri Yantra is een eeuwenoud symbool voor eenwording en harmonie, het trekt een grote hoeveelheid heling en licht aan. Eeuwenlang hebben mensen dit bijzondere symbool gebruikt voor het verhogen van het bewustzijn. In de Indische stroming van Feng Shui (Vastu) wordt het gebruikt om welbevinden, materiële- en spirituele groei te bevorderen en voor het verwijderen van negatieve, lage resonanties en geblokkeerde energie in een huis of de directe omgeving.
Shri Yantra als talisman worden ook gedragen voor bescherming, gezondheid en zuivering. Deze in koper geëtste Shri Yantra is geactiveerd in een heilig krachtcentrum met behulp van Mantras en zend continu hoge vibraties en Prana, levenskracht uit. 

Shri Yantra met piramide-energie
Dit bijzondere symbool is ook te gebruiken in combinatie met de Meru Piramide, waarin het Shri Yantra symbool is verwerkt in de houten voet.

Technische gegevens Shri Yantra hanger
 • Materiaal: koper
 • Diameter: 3,3cm
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2017 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken