Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

31 januari 2016

Krachtgenoten!

Enkele keren per jaar, bedenk ik spontaan een nieuw woord, stelselmatig genegeerd door De Dikke van Dale ;) Deze keer gaat het om 'krachtzetting'. Het jezelf of iemand anders terugzetten in de oorspronkelijke krachten. Hoe dat precies moet? Geen idee, hiervoor zijn verschillende methoden beschikbaar, met verschillende resultaten. Wat mij betreft gaat het in essentie om het wegblazen van angsten, waardoor er weer alle ruimte ontstaan voor eigenliefde. En dat, mooie mensen, dat brengt ons onvoorstelbaar grote krachten, geen droom is dan nog te groot! 
Zika virus
We weten inmiddels hoe het industriegestuurde WHO omgaat met 'calamiteiten'. Idem dito wat betreft de vele roeptoeterende websites aangaande zakken vol flauwekul. Veel informatie is geen informatie, er is eenvoudigweg nog veel te weinig bekend, uitgezocht. Gisteren las ik de nieuwsbrief van 5BL expert Mies Kloos. Daarin ook aandacht voor het Zika virus, vanuit Hamer bezien. Ik heb er nog geen mening over, omdat ik te weinig weet en begrijp van de kennis van dr. Hamer aangaande virussen. Lees de tekst van Mies maar eens rustig door, en doe er het jouwe mee.

IJsmaan
Na de afgelopen volle maan, las ik dit artikel over deze ijsmaan. Verbijsterend en confronterend hoe het allemaal weer in elkaar steekt....!

Huishoudelijk
Pakketverzendingen

Zoals vorige week al aangekondigd zal een andere koerier met een aanzienlijk hoger serviceniveau, de hoofdrol van DPD gaan overnemen. Per 1 februari zullen in ieder geval de pakketten binnen Nederland voortaan verzonden worden via Packs.

Kennisbijeenkomst chronische darmontstekingen
11 februari spreek ik uitgebreid over Colitis Ulcerosa en Ziekte van Crohn. Gastheer is Vitakruid te Hoofddorp. Wie mij een beetje kent, weet dat het een boeiende bespreking gaat worden! Deze kennisbijeenkomst is enkel toegankelijk voor natuurgeneeskundigen. 

Aanbiedingen
De Actiepagina is bijgewerkt, gratis prachtboeken bij de Vitamix blenders!

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


Als je moeite hebt met aarden, dan ben je niet aardig genoeg. Voor jezelf.
Rob Greuter
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken