Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

10 januari 2015

Broeders en zusters, 

Deze nieuwsbrief schrijf ik vanuit een bomvrije ruimte. Vermoedelijk lees jij deze brief ook vanuit een bomvrije ruimte. Daarmee zijn wij gezegend. Miljoenen stervelingen leven daadwerkelijk tussen bommen, granaten en kogels. Iedere dag weer. We zaaien dood en verderf, duizenden kilometers van onze eigen landsgrenzen, en denken vervolgens dat de oorlog uitsluitend in andermans landsgrenzen plaats vindt. Dat blijkt steeds weer een vreselijke vergissing. 
Mensen van verschillende culturen verschillen hooguit een procent of 5 van elkaar. We zijn derhalve voor 95% gelijken, en maken ruzie vanwege die paar resterende procentjes. Of we negeren mensen, stellen ze achter, sluiten ze uit, allerlei andere gruwelijke vormen van geweld.

Enfin, linksom of rechtsom, we zullen de moed en kracht moeten vinden om de voedingsbodems eronder te schonen. Ik schreef het al eerder, het is nog nooit gelukt om haat met haat te verdrijven. Donker met donker. Dat lukt alleen met licht, liefde. En ja, daar gaan echt wel een paar generaties overeen. Voor een ieder een oefening in geduld, compassie, respect en liefde, stap voor stap.

Namasté
Rob GreuterEnkele citaten uit Peace Is Every Step:
'Let us look at wealth and poverty. The affluent society and the deprived society inter-are. The wealth of one society is made of the poverty of the other. This is like this, because that is like that. Wealth is made of non-wealth elements, and poverty is made by non-poverty elements, so we must be careful not to imprison ourselves in concepts. The truth is that everything contains everything else. We cannot just be, we can only inter-be. We are responsible for everything that happens around us.'

'The roots of war are in the way we live our daily lives, the way we develop our industries, build up our society, and consume goods.'

'Peace is present right here and now, in ourselves and in everything we do and see. Every breath we take, every step we take, can be filled with peace, joy, and serenity. The question is whether or not we are in touch with it. We need only to be awake, alive in the present moment.'

'No blame, no reasoning, no argument, just understanding. If you understand, and you show that you understand, you can love, and the situation will change.'

- Thích Nhất Hạnh - 
Peace Is Every Step: The Path of Mindfulness in Everyday Life.

Argiletz Kleipoeder ultrafijn

Het allerbeste, zuiverste en fijnste kleipoeder!


De groene, rode en witte ultrafijne kleipoeders waren al hardlopers. Nu zijn daar ook de gele en roze varianten aan toegevoegd!

Klei is er in vele soorten en wordt al sinds mensenheugenis door vrijwel alle volkeren gebruikt in natuurgeneeskundige tradities. Dat hebben zij afgekeken van dieren die er zichzelf mee behandelden (door zich in modder te draaien).
Franse en Russische soldaten kregen standaard klei mee naar het front en verwerkte dat ook in het rantsoen. De Egyptenaren gebruikte klei o.a. bij het mummificeren. Argiletz kleipoeder is geschikt voor mens en dier. Het is beschikbaar in de soorten groen, geel, ghassoul, rood, roze en wit.

Klei is levend en intelligent. Het reinigt, mineraliseert, regenereert en helpt de lichamelijke ecologie te harmoniseren. Door het sterke absorberende vermogen van klei bindt het veel gifstoffen en voert deze af. De kleur van klei verteld over de samenstelling ervan. Alle kleisoorten zijn reinigend, mineraliserend, regenererend en harmoniserend, het verschil zit hem in de mate waarin. Groene klei is heel sterk reinigend, bruine klei bijvoorbeeld is meer mineraliserend.

Deze ultra geventileerde kleipoeder is met een korrelgrootte van zo’n 20 micron ultrafijn, de hoogst beschikbare kwaliteit! Het kleipoeder is hiervoor  zongedroogd. Hoe fijner het kleipoeder, hoe effectiever de werking ervan! Dit Argiletz kleipoeder is 100% natuurlijk, ultrafijn, zongedroogd, dierproefvrij, niet geïoniseerd en bevat geen toevoegingen. Argiletz zelf gebruikt uitsluitend plantaardige inkten en is sinds 2007 ISO 9001 gecertificeerd.
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 

Argiletz Kleitandpasta BIO

Steengoede natuurlijke kleitandpasta!


Het is mijn favoriete tandpasta. Ik wisselde af met Aloë Vera en Lemon. Dat wordt toch wat saai, daarom afgelopen week de smaken mint, rozemarijn en salie in huis gehaald! 

Deze organische op zongedroogde superfijne gele, groene en/of witte klei gebaseerde tandpasta, is verrijkt met biologische kruiden. Daardoor is deze veilige tandpasta zeer rijk aan spoorelementen en frisse smaak- en geursensaties. 
Het tast het glazuur niet aan, versterkt het tandvlees en bevorderd gezonde mondhygiëne. Ook plezierig aan deze tandpasta is dat het geen Sodium Lauryl Sulfaat en geen Fluoride bevat. Kunstmatige kleurstoffen, kunstmatige conserveringsmiddelen, kunstmatige geurstoffen, petrochemische stoffen zoals paraffine, siliconen, PEG en PPG (Glycolen) ontbreken eveneens, gelukkig!

Deze tandpasta is verkrijgbaar in de smaken Aloë Vera, Lemon, Mint, Rosemary en Salie. 
Lees meer!

Led Lenser P3 AFS / P3 AFS P

Krachtige, solide en focusseerbare zaklampen!


Eerst even voorstellen. Led Lenser ontwikkelt en produceert zeer geavanceerde en solide zaklampen met een zeer hoge lichtstroom (gemeten in Lumen) en een heerlijk Intuïtieve bediening. De zaklampen zijn uniek in hun soort omdat ze beschikken over een lens, in plaats van een reflector. 
Dankzij deze lens is de lichtbundel geheel naar behoefte in te stellen, zonder hinderlijke kringen en blinde vlekken! Dit zorgt voor een rustiger beeld en daarmee een veel beter zicht.

Hij is nog heel schattig ook, de Led Lenser P3 AFS is een zeer compact zaklampje van 9 centimeter lang en een gewicht van 34 gram. De lichtstroom is 25 Lumen, maar daarmee kun je wel 60 meter ver schijnen! Dit lampje past bij iedere sleutelbos en is ideaal om snel even bij te schijnen wanneer dat nodig is. Hij werkt op 1 AAA batterij en kan daarmee 6 uur schijnen. De P3 AFS beschikt ook over een focussysteem, waarmee je de lichtbundel kan aanpassen van heel strak naar heel breed!

De 'zwaardere' uitvoering heet Led Lenser P3 AFS P (power) en heeft een lichtstroom van 75 lumen. Je kan er tot 120 meter ver mee schijnen. De batterijduur is hierdoor 1 uur op 1 AAA batterij.

Advanced Focus System
De Led Lenser P3 AFS is voorzien van het Advanced Focus systeem. Hiermee kun je eenvoudig de lichtbundel aanpassen door de lampkop te verschuiven. Je hebt de keuze uit een bundel voor verder weg en een brede bundel voor dichtbij.

Bijzonderheden
  • Lichtgewicht en compact. Past gemakkelijk aan een sleutelbos.
  • Beschikt over een focussysteem.
  • P3 AFS: 6 uur op 1 AAA, P3 AFS P: 1 uur op 1 AAA.
  • Schakelaar is goed bedienbaar met handschoen aan.
  • In principe niet geschikt voor oplaadbare batterijen (i.v.m. voltage eisen).
Lees meer!

Feng Shui raamhangers

Prachtig fonkelende Feng Shui raamhangers!


Over Feng Shui
Feng Shui (spreek uit als: fang sjwie) is de meer dan 3.000 jaar oude filosofie die leert hoe de omgeving het geluk kan beïnvloeden. Feng Shui leert welke invloeden vormgeving en inrichting op het welzijn en geluk van de mens hebben, en ook hoe negatieve invloeden veranderd kunnen worden in positieve. 
Feng Shui gaat over de relatie tussen de mens en de leef- of werkomgeving en is gericht op harmonie tussen natuurlijke en gecreëerde vormen. Alles wat de mens maakt is in wezen niet natuurlijk, maar kan wel met die natuur in harmonie gebracht worden. Het doel van Feng Shui is om onze leef- of werkomgeving zo aan te passen dat een harmonieuze stroming van de Chi (levenskracht) gestimuleerd wordt. In de Chinese filosofie draait alles om harmonie en evenwicht tussen de complementaire krachten yin en yang, zoals mannelijk en vrouwelijk.

Feng Shui raamhanger Oneness chakrakristallen
In de Feng Shui worden allerlei producten gebruikt om de energiestroming te beïnvloeden en negatieve energie te neutraliseren. Deze regenboogkristallen zijn hier een goed voorbeeld van. Zeven kleine octagon kristallen symboliseren de 7 chakrakleuren. De bol symboliseert heelheid, het allesomvattende, eenheid. Wanneer opgehangen voor een raam tovert het zonlicht magische kleuren door de hele kamer!

Aantal: 1 stuks
Lengte: 20cm
Materiaal: glas
Verpakking luxe geschenkdoos

De vier overige nieuwe raamhangers:
- Feng Shui raamhanger Amrita chakrakristallen
- Feng Shui raamhanger Harmony chakrakristallen
- Feng Shui raamhanger Bloem des Levens zilverkleurig
- Feng Shui raamhanger Vajra bescherming
Lees meer!

Batterijen en laders

Slim en duurzaam!


Een nieuwe groep onder Natural Lifestyle! Deels ter ondersteuning van de groep Professionele zaklampen, maar bijvoorbeeld ook bedoeld om de BerryBreeze te voorzien van geladen duurzaamheid. Er zijn Zongeladen Eneloop AA en AAA batterijen toegevoegd, al of niet inclusief lader, de alhier getoonde slimme lader van Nitecore, en bijvoobeeld 2 batterijconverters! Hierdoor ontstaat de mogelijkheid om een echt goede oplaadbare batterij te gebruiken in een C of D cell behuizing!
Lees meer!
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken