Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

21 november 2014

Beste weekendvierders,

Vandaag heeft het mij behaagd eens flink uit te slapen. Tot 11.30 uur maar liefst, het was dringend nodig. In de natuurgeneeskunde zijn er vijf ernstig onderschatte maatregelen; aarden, ademhalen, slapen, vasten en zonnestaren! En ze zijn alle vijf gratis, en misschien wel de allerbeste remedies uit de natuur, hoe mooi is dat!

Het heeft allemaal te maken met goed voor jezelf zorgen, een van mijn grootste uitdagingen, dat geef ik direct en vrijwel dagelijks toe, na alweer liefdevolle aanwijzingen daartoe ;) De hamvraag is natuurlijk waarom ik dat niet of onvoldoende doe. 
Er openbaart zich dan moeiteloos een groot regiment aan smoesjes.  En als ik die dan goed aankijk, kom ik steeds weer tot dezelfde conclusie, er ligt eenvoudigweg een stroperige laag angst onder. Daar sta je dan met al je kennis en inzichten. Eerder deze week las ik een uitspraak van Eric Kaplan: 'De wereld draait niet om kennis, de wereld draait om angsten en verlangens.'

De mijne ook kennelijk. En daar gaan we iets aan doen!

Och ja, ik heb de drie lopende acties maar eens op een actiepagina geplaatst, wel zo overzichtelijk. Vanaf vandaag stoppen we een gratis zakje magnesium badvlokken bij alle pakketbestellingen, fijn om te doen!

Namasté
Rob Greuter

Omega-3 algenolie

Veganistisch, vegetarisch en visvriendelijk!


Deze Omega-3 algenolie is ontworpen om een duurzaam alternatief te bieden voor de gangbare op visolie gebaseerde omega-3 supplementen. Hierdoor wordt bijgedragen aan de verbetering van de visstand en de biodiversiteit in onze oceanen. 
Alle ingrediënten in Opti3 Omega-3 algenolie zijn 100% vegetarisch en veganistisch goedgekeurd. Het is geregistreerd bij de Vegan Society & Vegetarian Society. Dit geldt ook voor de capsule zelf (plantaardige en gelatine-vrij). Opti3 producten worden geproduceerd onder farmaceutische kwaliteit gecontroleerde omstandigheden.

De kracht van Opti3 Omega-3 algenolie!

  • Triglyceride vorm (superieur aan Ethyl Ester vorm)
  • Hoge gedoseerde formule
  • Ingeschreven bij Vegan Society & Vegetarian Society
  • Minimaal 250 mg EPA, 500 mg DHA
  • Bevat ook 5mcg (200IE) plantaardige vitamine D3
  • Plantaardige capsules
  • Glutenvrij
Lees meer!

Deo Dorant Lavendel

Veilig voor borst en lymfeklieren, heilzaam, langdurig werkzaam!


The Ohm Collection heeft een poeder deodorant ontwikkeld, die 100% natuurlijk is, én erg goed werkt, in tegenstelling tot de meeste andere 'natuurlijke' deodorants. De geuren zijn afkomstig van de meest hoogwaardige essentiële oliën ter wereld, bijvoorbeeld de biologische Jasmijn, de heilige Frankincense en de zeldzame Gardenia.
The Ohm Collection Deo Dorant doet wat het beloofd!

Stuk voor stuk bekend om hun natuurgeneeskundige werking. De 'Ohm blend', wordt gecombineerd met natriumbicarbonaat. Deze krachtige combinatie zorgt ervoor dat deze Deo Dorant daadwerkelijk langdurig voor je zal werken, tot wel 24 uur! Lavendelolie is rustgevend en heeft enkele verboden te benoemen eigenschappen.

Ingrediënten
Ohm Blend®, lavendel (bloem), Tea Tree olie, vermengd met natriumbicarbonaat.
Lees meer!

NO SWEAT Deo Dorant Nojito

Hip, sexy en veilige deodorant voor tieners!


Hippe geuren!
The Ohm Collection NO SWEAT Deo Dorant is een veilige en hippe deodorant die langer meegaat, beter geurt en langer droog houdt, dan ieder ander product op de markt. Het wildcrafted, koudgeperste organische materiaal, de Ohm blend, maakt het zo effectief! De bijzondere Ohm blend houdt ongewenste geuren op grote afstand en voorkomt beschadigende transpiratievlekken in kleding.

The Ohm Collection Deo Dorant doet wat het beloofd!
NO SWEAT Deo Dorant poeder is (binnenkort) verkrijgbaar in drie heerlijke geuren met heilzame essentiële oliën en natriumbicarbonaat! Eind november zal als eerste de Nojito leverbaar zijn. Hierna volgen nog twee geuren. De een vermoedelijk met kokos en tropische bloemen. De ander met chocolate, vanilla en sacred frankincense!

Ingrediënten
Ohm Blend®, organic mandarijn,  tangerine, organic limoen, wildcrafted Cederhout (schors, tea tree olie, consciousness, vermengd met natriumbicarbonaat.
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 

Mayonaise met zeewier

Heerlijk zilte mayonaise met een geweldige smaakbeleving!


Lekker en gezond bij stampot, frituursnacks, hamburgers, vis, schelp- en schaaldieren, salades et cetera. Dit lokale en moderne product wordn gemaakt door kookboerderij Spennekot met Zeeuwse ingredienten en zeewier uit de Oosterschelde.

Ingrediënten
Zonnebloemolie, natuurazijn, eierdooiers, zeewier, mosterdzaad, zout, kruiden en specerijen.
Lees meer!

Rawfood Mexican crackers

Met cacao, maca en mexicaanse kruiden!


Dit is een heerlijke Raw Food cracker met Mexicaanse specerijen! De extra toegevoegde cacao en maca geven het geheel een mooie afgeronde smaak. Het smaakt een tik pittig door de chili, komijn en paprika. Deze Raw Food crackers zijn een zeer gezonde en overheerlijke versnapering! 

Ingrediënten
Lijnzaad (53%), zonnebloempitten, boekweit, wortel, zongedroogde tomaat met zeezout, rozijnen, uipoeder, nama tamari (bevat soja), knoflook, paprikapoeder, kaneel, chili, cacao, maca, komijn, himalayazout. Alles is van biologische oorsprong.
Lees meer!

Soladey opzetborstels Rubber Soft

Geschikt voor de Soladey eco en J3X tandenborstels!


De allernieuwste borstel van Soladay! De kern van de donkergrijs gekleurde rubberen borstelharen zijn gemaakt van PBT (thermoplastisch polymeer/polyester) en de mantel van het filament is gemaakt van TPE (thermoplastisch rubber). En dit rubber geeft een aanzienlijk betere hechting met het tandoppervlak! Uit testresultaten blijkt een 38% betere reiniging van tandoppervlakten! 

Rubber Soft is qua hardheid vergelijkbaar met de Medium borstels. Het is een ander materiaal, een andere beleving, die nog prettiger en schoner poetst.
Lees meer!

Casuelle tandenborstelkoker

Handige en onbreekbare tandeborstelkoker!


Dit is echt een heel sterke tandenborstelkoker, bedoeld voor het veilig en schoon bewaren van de Soladey ionische tandenborstels. Ideaal om mee te nemen op reis, vakantie, mee naar de camping et cetera. Het is niet de allermooiste, wel heel praktisch in gebruik en oersterk!

Verkrijgbaar in wit en zwart.
Lees meer!
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2014 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken