Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

28 januari 2017

Rob M.M. Greuter
Energiegenoten,

Sinds enkele weken verdiep ik mijzelf in piramide-energie. Ja, soms loop ik lichtjaren achter ;-) Het boekje hierover van Paul Liekens heb ik met plezier en verwondering gelezen. De eerste merkwaardige ervaring heb ik al in de rug, in de oorlel eigenlijk. Na plaatsing van de kleine piramide onder het bed, begon na zo'n 10 minuten mijn linkeroorlel te trillen. Geen tintelingen of puntprikkelingen, maar door de oorlel heen golvende trillingen, weird! 
Ik was nog het meest verbaasd over het grote aantal toepassingen, en de diversiteit ervan. Van voeding verbeteren en behouden tot energiebesparing, van gewrichtsproblemen tot slaapverdieping! Van Joe Dispenza heb ik geleerd dat wij zelf onze stamcellen en genen kunnen aansturen, het best vanuit een diepe meditatiestaat hetgeen lastig te bereiken is, zeker voor ongeoefenden. Laat nu de piramide daarbij uitstekend assisteren, faciliteren! Enfin, veel boeiende stof tot experimenteren. En tekenen. Een piramidewoning bijvoorbeeld! 

Kijk- en leesvoerig
7 ways mentally strong people handle stress
Biologisch LEGO!
Blaasontsteking en MIR-Methode
Gravity controlled Rock balancing creates beautiful artwork!
Gregg Braden Unprecedented Interview
The Hidden Messages Behind Trump’s Evolving Signature
UrbanFarm in hartje Den Haag!
Vierdaagse workshop 'Bio-Logica van Gedrag en Karakter' (Nijmegen)

Huishoudelijk
Er is eindelijk weer verse Bio Green Kamut binnen. De productnaam is overigens veranderd naar Heirloom Wheatgrass (Green Kamut + Alfalfa), terecht! De bijzondere en fijnstoffige Aardingsonderlakens zijn er weer.  

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


When thought, feeling and emotion become one, we can move a mountain. And brew an excellent espresso 
- Gregg Braden / R.M.M. Greuter - 

Full deep compassion is both an experience and a force!
- Gregg Braden - 

Paleis Noordeinde krijgt definitief een extra ingang. Deze fraudeur is uitsluitend bestemd voor aftredende VVD-ers. 
- R.M.M. Greuter - 

Rutte werkt nu aan de tekst voor de aanstormende rouwadvertentie. Da's best lastig schrijven, steeds de neus in de inkt, zonder te morsen.
- R.M.M. Greuter - De zo kenmerkende lach van Adèle Bloemendaal huilt alles recht. 
- R.M.M. Greuter - 

What pills is Trump sWALLowing?
- R.M.M. Greuter - 

Wat schaft de doofpot morgen? Vermoedelijk voorgekookte alternatieve waarheden met verkiezingssaus op een bedje van gestoomde boetekleden.
- R.M.M. Greuter - Een groot leider inspireert, luistert. dient en wijst de weg. Een ondermaats leider wijst slechts weg.
- R.M.M. Greuter - 

Gelukkig was er vroeger geen cameratoezicht in de straten.

Nieuwe producten!

A. Vogel Hamameliszalf

A. Vogel Hamameliszalf

Hamameliszalf is 100% natuurlijk, snel en effectief


Hamameliszalf van A.Vogel helpt snel en effectief bij uitwendige aambeien. De zalf bevat puur plantaardige ingrediënten die gezamenlijk helpen de jeuk tegen te gaan, een wondhelende invloed hebben en zorgen voor een sneller herstel van de huid.
De kracht van A.Vogel Hamameliszalf!
 • Effectief bij aambeien!
 • Zorgt voor een sneller herstel van de huid!
 • Verminderd snel jeuk!
 • 100% natuurlijk!

Inhoud
30 gram

Ingrediënten
Hamamelis virginiana (8,7%), Hypericum perforatum (4,2%), Echinacea purpurea (2,8%), Tritici aestivioleum (1,7%), Petroleum, Adeps lanae, Cera flava
(De zalfbasis bevat wolvet).
Lees meer!
memonizerCAR E

memonizerCAR E (voor o.a. Tesla auto's)

Reken af met elektrosmog in uw auto, rij voortaan fris en onvermoeibaar!


Beleef het stressvrije gevoel, ontdek een nieuwe vorm van vitaliteit in uw auto! Bereik na lange autoritten geconcentreerd en ontspannen uw bestemming. Elektrosmogbelastingen zijn geneutraliseerd en de luchtkwaliteit is merkbaar verbeterd. Met de memonizerCAR wordt het autorijden een waar en veiliger genoegen!
Stralingchaos in motorvoertuigen
Hoofdpijn, vermoeidheid, concentratie-problemen,een flauw gevoel in de maag …het zijn allemaal tekenen die volgens deskundigen de oorzaak kunnen zijn van de hoge elektromagnetische belastingen in motorvoertuigen. Vandaag de dag zijn in de moderne doorsnee-motorvoertuigen meerdere duizenden meter kabels en meer dan 100 elektromotoren ingebouwd. Volgepropt met deze elektrische apparaten en electronische besturingssystemen zijn onze auto’s steeds sneller, comfortabeler en veiliger geworden.

De keerzijde van de medaille is dat we ons tijdens het autorijden aan extreem hoge elektromagnetische, elektrostatische spanningen blootstellen, waarvan de intensiteit door de auto als kooi van Faraday, meestal nog wordt versterkt. Daarbij komen de uitlaatgassen van andere gemotoriseerde verkeersdeelnemers, de uitwaseming uit kunststofbekledingen, schuim van de zittingen en de lijmstoffen die het autorijden tot een extreme situatie voor de bestuurder maken. Bovendien ontstaan op grond van de verschillende elektrische circuits en de luchtweerstand nog meer elektrostatische spanningsvelden.

Schokkend: metingen aan Tesla auto

De sterkte van een elektromagnetisch veld wordt in Mikrotesla gemeten. 0,1Mikrotesla is het normale gemidelde in een woning. 0,2 Mikrotesla telt reeds als een gevaar voor de gezondheid. In auto’s (afhankelijk van het type ) zijn reeds topwaardes gemeten tot 18 Mikrotesla. In samenspel met slechte lucht door uitlaatgassen en uitwasemingen kunnen bij een chauffeur de volgende symptomen optreden die we allemaal herkennen:
 • snelle vermoeidheid
 • concentratiestoornissen
 • prikkelbaarheid
 • nervositeit
 • verminderd prestatieniveau
 • angsten
 • gevoeligheid voor stress
Geschiktheid
De memonizerCAR is geschikt voor gebruik worden gebruikt in allerlei soorten voertuigen zoals auto's, vrachtwagens, bussen, schepen, motorboten en zelfs vliegtuigen! Het is eenvoudig en gemakkelijk te installeren zonder dat structurele veranderingen dienen aangebracht te worden.

De voordelen van de memonizerCAR!
 • Het neutraliseren van elektrostatische lading
 • Geeft een volledige bescherming in het hele voertuig tegen alle belastende straling zowel in het interieur van de wagen (alle elektrische apparaten, bedrading) als van straling van buitenaf (zendmasten, GPS, hoogspanningsvelden et cetera). Derhalve volledige bescherming tegen interne en externe stoorvelden.
 • In het voertuig worden de schadelijke stoffen geneutraliseerd en zorgt de memonizerCAR voor een verhoogde ionisatiewaarde voor een verbeterd, gezond binnenmilieu. De natuurlijke balans tussen positieve en negatieve ionen wordt hersteld.
 • Verhoging van de vitaliteit chauffeur.
 • Verhoging van het concentratievermogen.
 • Verlaging van het stressniveau.
 • Verlaging van vermoeidheid van de chauffeur.
 • Verhoging van de irritatiedrempel van de chauffeur.
 • Minimalisatie kans op wagenziekte.
 • Vermindering van het brandstofgebruik (dit is immers sterk afhankelijk van de rijstijl)
 • Soepeler autorijden
Dimensionering
memonizerCAR A 
Geschikt voor alle type personenauto's, behalve elektrische en hybride.

memonizerCAR B
Geschikt voor alle type hybride personenauto's, SUV's en kleine bussen.

memonizerBUS
Geschikt voor vrachtauto's, bussen, schepen, motorboten en vliegtuigen.

memonizerCAR E
Geschikt voor volledig elektrische (o.a. Tesla) en hybride auto's.
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2017 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken