Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

10 december 2016

Rob M.M. Greuter
Deelgenoten,

Ik zag het laatst weer voorbij komen, dieren die klei eten om te ontgiften van bepaalde planten. In dit geval waren het bosolifanten. Eerder zak ik Maki's (halfapen) klei eten. En dat doen ze al vele duizende jaren, net zoals de mens dat doet. Uiteraard wil ONZE overheid liever niet dat jij de helende werking van genezende aarde kent, dus mag inwendig gebruik van kleipoeder niet op de verpakking staan.
Diezelfde overheid mag ons wel volop vergiftigen door dat toe te staan en bovendien massaal vergiftigende 'kennis' te verspreiden, verplicht te stellen zelfs. Zoals op pakjes sigaretten en sigaren, ja zelfs aan de binnenzijde zijn enge stickers aangebracht. Juist die mededelingen triggeren dodelijke ziekten, niet het roken van de inhoud. 

Althans, als je dat toelaat, laat gebeuren, creëert. Immer alles rondom ons creëren wij zelf, bewust en onbewust. Om dat proces beter te doorgronden en effectiever te kunnen toepassen, ben ik het nieuwste boekje van Benthino Massaro aan het lezen. Het heet 'Super Accelerated Living: How to Manifest an Epic Life' en is een dikke aanrader! 

Ik geef niet zo snel complimenten, en ik ben geen fan van dierengraaier Freek Vonk. Zijn DWDD University 'Evolutie' was echter een waar spektakelstuk! Niet eens zozeer vanwege het verhaal, maar vooral vanwege de verademende wijze waarop hij het verhaal bracht. Precies in het juiste tempo, de juiste ondersteunende beelden en geheel vrij van haperend spreken. Grote klasse!

Kijk- en leesvoerig
Zorgaspect: Begrijpelijk over het zorgstelsel en de zorgverzekering
How Knowing that you're Always Full of Shit can Set you Free Beyond your Wildest Dreams

CBD stuff
Van cbddrogist.nl kreeg ik overstaand grafisch overzicht, goed werk! 


Huishoudelijk
De Goddess Frequenties zijn er weer! Sinds een dikke week zijn de acties geactualiseerd en worden er ook samples (met toelichting) van enkele Healing Arts Liquid Light Frequencies uitgedeeld, fijn om te doen! Healing Arts start overigens weer met nieuwe opleidingen en introducties.

Namasté
Rob Greuter

 

Duidende!


PvdA diep in zak en Assch.
- Rob M.M. Greuter - 

Samenvattend: Lodewijk Asscher mag 15 maart 2017 bij de PvdA het licht uitdoen.
- Bijeen geraapt - Goed beschouwd was Peter van Straaten een soort tekenende Simon Carmiggelt. En Carmiggelt een schrijvende Van Straaten.
- Rob M.M. Greuter - 

In mijn Keizerrijk zullen elegante wandelschoenen zijn.
- Rob M.M. Greuter - 
 

Nieuwe producten!

Animal Joy spray

Animal Joy spray

Pure staat van liefde, onschuld en blijheid, verbinding mens, dier en natuur!


Liquid Light Frequencies Animal Joy spray vertegenwoordigt het onvoorwaardelijk liefdesveld van dieren. Dieren dragen dit veld, tenzij mensen dit verstoren. Als mens kunnen we dit gelukkig ook weer herstellen en terug geven aan het dier. Animal Joy spray helpt zowel mens als dier om contact te maken met dit liefdesveld. Dit genereert zachtheid en pure blijheid!
Animal Joy spray voor dier en mens!
Animal Joy spray is bedoeld voor dieren om hun geschiedenis van mentale, emotionele, fysieke of spirituele onderdrukking los te laten en zo terug te keren naar hun eigen essentie van liefde. Dat geeft veiligheid en vertrouwen in henzelf en in elkaar,  zowel tussen dieren onderling als tussen mens en dier. Het activeert een pure staat van liefde, blijheid en onschuld.

Animal Joy spray is bovendien ook nuttig voor mensen die hun liefdesveld meer willen openen. Deze spray brengt je in verbinding met de dieren en de natuur en geeft je een vol liefdesgevoel. Animal Joy is tevens bijzonder geschikt voor kinderen die bang zijn voor dieren, ongeacht de reden.

Ervaringen
‘Als ik de spray inzet bij honden, wordt alle menselijke ballast uit hun systeem ‘gedreven’. De herinneringen aan iedere vorm van schuld vervagen. De energetische lichamen van de honden vullen zich met licht. Ik voel dat de dieren ons als mensen voorgaan op de weg van terugkeer naar de staat van onschuld.’

‘De spray geeft mij een sterk gevoel van verbinding met alles en brengt mij terug naar mijn kindertijd, waar ik een diepe relatie met dieren ervaarde.’

‘De spray geeft gouden velden van liefde.’

‘De spray activeert mijn zelfgenezend vermogen en opent mijn ervaring van universeel bewustzijn.’

Inhoud
30ml (ongeveer 220 spray's)

Verpakking
Glazen verstuiverflesje

Ingrediënten
Water, organische graanalcohol (11%), lichtinfusie (Animal Joy Frequencies)
Lees meer!
Free Your Way spray

Free Your Way spray

Waarlijk vrij zijn, je unieke pad vinden door vertrouwen in joiw werkelijkheid!


Weet jij wat je wil en kun je voelen hoe gráág je dat wil? Deze Free Your Way spray helpt je bewust te worden van hetgeen je weerhoudt om vrij te zijn en geeft je net dat laatste zetje dat je nodig hebt. Deze Liquid Light Frequencies spray helpt je om op jezelf te vertrouwen en beperkende emoties te doorvoelen en los te laten.
Als je je vrij voelt, handel je van nature positief en ervaar je nieuwe en ongekende mogelijkheden!
Are you ready?

Inhoud
30ml (ongeveer 220 spray's)

Verpakking
Glazen verstuiverflesje

Ingrediënten
Water, organische graanalcohol (11%), lichtinfusie (Free Your Way Frequencies)
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken