Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

17 september 2016

Rob M.M. Greuter
Deelgenoten,

Het is voor mij lastig aan te zien, al die getuigenissen van mensen op de wachtlijst voor orgaantransplantatie, en onderweg steeds zwakker en zieker worden, door een slopende taaislijmziekte bijvoorbeeld. Die mensen en hun behandelend artsen hebben nog geen idee van de eigen menselijke krachten op het gebied van creatie en heling. En iedereen die een goedbedoelde aanreikende vinger opsteekt is snel zelf de klos. Alle vermeende kennis die wij met zijn allen in het collectief bewustzijn hebben geplaatst lijkt volledig sturende, daar is nog geen doorkomen aan, zeker niet via social media. Om dat te doorbreken is er nog veel nodig, daar wil ik graag mijn steentje aan blijven bijdragen, onderweg steeds groter denkende....!
Gelukkig sta ik hierin bepaald niet alleen. Zo wordt bijvoorbeeld de kennis van dr. Hamer ook in Nederland steeds breder en beter verspreid. Een belangrijk hulpmiddel daarbij is het boek Zielsoorzaken van ziekte. Heel binnenkort zal de tweede druk van dit prachtwerk verschijnen!

Maar ja, hoe verder nadat de onderliggende oorzaken eenmaal zijn blootgelegd? Daarop geeft ook dit boek geen antwoord. Of zijn wel al zover dat we daar gewoon dwars doorheen kunnen blazen? Alles mag, ales kan. De beste weg is echter voor iedereen weer een lerende andere. Om ook daarbij te helpen, werk ik aan het artikel Helenderwijs. De eerste versie hiervan is gisteravond online gezet! Daarin staat ook al een praktisch praktijkvoorbeeld van hoe je een ongewenste manifestatie door een gewenste manifestatie kan vervangen. Ik heb het 'Tegelen' genoemd. 

Lees- en kijktip
ANDERS – Het échte verhaal van Generatie Zenz, de 5- tot 25-jarigen van nu
Klimaatvluchtelingen

Namasté
Rob Greuter
Helping people heal themselves is my joy, it is who I am. 

 

Duidende!
 

Nieuwe producten!

Zielsoorzaken van Ziekte

Zielsoorzaken van ziekte

Naar de 5 Biologische Natuurwetten van dr Hamer! 


Zielsoorzaken van ziekte (2e druk september 2016) is de Nederlandse vertaling van 'Die Seelischen Ursachen der Krankheiten' (Björn Eyb). Het is een zeer grondig en overzichtelijk naslagwerk van de 5 Biologische Natuurwetten, zoals Dr. med. Mag. theol. Ryke Geerd Hamer die beschreven heeft. De tweede druk van dit naslagwerk zal rond eind september 2016 leverbaar zijn, wellicht enkele dagen eerder.

Hameren!

Iedere ziekte (Zinvol Biologisch Speciaalprogramma), los van vergiftiging of ongeluk, ontstaat ten gevolge van een conflictschok (trauma) en is vanuit biologisch perspectief een zinvol proces, bedoeld om ons te helpen overleven in de gegeven biologische situatie. De magistrale kennis en inzichten die dr. Hamer ons aanreikt zijn in alle opzichten baanbrekend, vooral ook omdat zij op voorspelbare wijze de oorzaak onder ziekte en het ziekteverloop laten zien, en daarmee de specifieke sleutel tot heling aanreiken.

Het eerste deel van dit boek geeft een algemeen overzicht van Hamer's 5 Biologische Natuurwetten (5BL). IN het tweede deel worden de meest voorkomende ziektebeelden beschreven en verklaard. Dit lijvige naslagwerk is geordend naar de organen en beschrijft oorzaken, verloop, betekenis en daarmee therapeutische mogelijkheden van de meest voorkomende ziektebeelden. De kennis is royaal onderbouwd met meer dan 300 reële casussen!

Lees meer!
Superfoods - Het handboek

Superfoods - Het handboek

Met 70 heerlijke recepten voor een leven vol energie! 


Zo nu en dan kom je een boek uit je vakgebied tegen, waar je een blij gevoel aan overhoud. Dit boek is zo'n uitzonderlijke parel! Met de mooie en passende illustraties brengt dit boek zo'n 1300 gram aan kennis, leesplezier en keukeninspiratie!

Alles wat je moet weten over superfoods!
De meesten van ons weten wel hoe belangrijk gezond eten is. Maar wat betekent 'gezond' eigenlijk en krijgen we door ons huidig voedingspatroon wel alle essentiële voedingsstoffen binnen? Superfoods - Het handboek vertelt je op een wetenschappelijk onderbouwde manier wat gezond eten is, waarom een gezond voedingspatroon zo belangrijk is en waarom het interessant is om je dagelijkse dieet aan te vullen met superfoods.

Met superfoods wordt een ruim gamma bessen, noten, zaden, grassen, paddenstoelen en andere voedingsmiddelen bedoeld die bomvol essentiële voedings- en beschermstoffen zitten, zoals baobab, gojibessen, açaí, tarwegras, chiazaad en moringa. Ze zijn een echte hype en ondertussen bij een heel breed publiek bekend. Maar heel wat mensen hebben er geen idee van hoe ze gebruikt worden en waar ze goed voor zijn. In dit boek worden alle superfoods onder de loep genomen en uitgelegd waarom ze zo goed voor je zijn.

Om meteen zelf aan de slag te kunnen, vroegen we bekende chefs, waaronder Gert De Mangeleer, Sofie Dumont en Peter De Clercq, naar hun lekkerste recepten met superfoods. Een eenvoudige smoothie maar ook een chique feestmaaltijd krijgen een geweldige gezondheidsboost dankzij een dosis superfoods.

Over Biotona
Biotona, een merk van KeyPharm, staat garant voor 100% natuurlijke en biologische superfoods, met continue innovatie en verbetering door een doorgedreven R&D onder leiding van Dr. Apr. Ciska Wyns en biomedisch wetenschapper Leen Decorte.

 

Lees meer!
ClearMind Bio pocket roll-on

ClearMind bio pocket roll-on

Voor goede concentratie, heldere geest en vitaliteit!  


Physalis ClearMind is effectief, natuurlijk, biologisch en meukvrij! De handige pocket roll-on verpakking laat zich gemakkelijk meenemen op reis!

Inhoud
4ml

Samenstelling
Biologische etherische olie van akkermunt, balsemspar, citroenmunt, douglasspar, Jojoba-olie, gember, grove den, kruidnagel, muskaatnoot, néroli, pepermunt, rozemarijn ct. kampfer, tijm ct.borneol.

Ingrediënten
Simmondsia chinesis zaadolie*, Pinus sylvestris olie*, Rosmarinus officinalis bladolie*, Cinalis bladolie*, Mentha piperita olie*, Mentha arvensis olie*, Picea mariana bladolie*, Abies balsamea naaldolie*, Mentha citrata olie, Myristica fragans palmpitolie*, Thymus satureioides olie*, Citrus aurantium amara bloemolie*, Zingiber officinale wortelolie*, Eugenia caryophyllus knopolie*, Limone°, Linalool°, Geraniol°, Citral°, Eugenol°, Citronellol°, Farnesol°, Isoeugenol°.

* biologische teelt. ° Natuurlijk aanwezig in de gebruikte essentiele olie

Gebruik
Regelmatig aanbrengen op de slapen.

Lees meer!
FlexiSan Bio pocket roll-on

FlexiSan bio pocket roll-on

Goed bij blauwe plekken, builen en kneuzingen!  


Physalis FlexiSan is effectief, natuurlijk, biologisch en meukvrij! De handige pocket roll-on verpakking laat zich gemakkelijk meenemen op reis!

Inhoud
4ml

Samenstelling
Biologische etherische olie van akkermunt*, arnica olie*, balsemspar*, cajeput*, chinese kaneel*, citroeneucalyptus*, eucalyptus globulus*, gember*, jeneverbes*, laurier*, manuka, muscaatnoot*, pepermunt*, rozemarijn ct. kampfer*, spijklavendel*, strobloem*, tijm ct. borneol*, wintergroen* en
vitamine E.

Ingrediënten
Helianthus annuus zaadolie*, Arnica montana extract*, Rosemarinus officinalis bladolie*, Gaultheria fragantissima olie*, Eucalyptus citrodora olie*, Juniperus communis tak/fruit/blad olie*, Abies balsamea naaldolie*, Thymus satureioides olie*, Helichrisum italicum bloemolie*, Laurus nobilis bladolie*, Melaeuca leucadendron cajeputi olie*, Leptospermum scoparium olie*, Myristica fragans palmpitolie*, Lavandula latifolio kruidolie*, Eucalyptus globulus bladolie*, Mentha piperita olie*, Mentha arvensis olie*, Zingibier officinale wortelolie*, Cinnamomum cassia olie*, Tocopherol, Limone°, Linalool°, Geraniol°, Citral°, Eugenol°, Citronellol°, Coumarine°, Farnesol°, Isoeugenol°.

* biologische teelt. ° Natuurlijk aanwezig in de gebruikte essentiele olie

Gebruik
Regelmatig aanbrengen op de gevoelige plek.

Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken