Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

3 oktober 2015

Herfstgenoten,

Afgelopen weken is er wederom hard gewerkt aan de opmaak en inhoud van een groot deel van de productpagina's. Steeds weer realiseer ik mij wat een fantastisch goed assortiment er bijeen geraapt is! En steeds meer realiseer ik mij weer, hoe ontzettend jammer het is dat ONZE overheid het HeelBewust (en anderen uiteraard) verboden heeft om belangrijk en nuttige informatie te delen. Overheden zijn er nu eenmaal om de industrie te beschermen, wereldwijd. Althans, daar houden overheden zich nog steeds stevig aan vast. Zowel op landelijk als internationaal niveau. Denk aan al die EU politici die zich maar wat graag laten manipuleren door de grote bedrijven. Totdat het echt niet meer houdbaar is.
We zien de ene na de andere industrietak ineen zakken doordat jarenlang bedrog aan het licht komt. Steeds vaker, steeds ernstiger. Een van de meest recente voorbeelden hiervan is het schandaal rondom ValsWagen, en meer autofabrikanten. 

Toch kunnen overheden de onvermijdelijk aanstormende veranderingen wel degelijk bespoedigen. Zo is het over 10 jaar in Noorwegen verboden om auto's die rijden op fossiele brandstof te kopen en te verkopen. Uitsluitend elektrische auto's zijn dan toegestaan. En dat is beslist een dappere zet van de Noorse overheid dan je zou vermoeden. Noorwegen draait immers grotendeels op de productie en export van olie...!

Het oude denken en handelen is in de herfst van haar bestaan aangekomen. Het zijn nu vooral de burgers die die de middelen in handen hebben om structurele veranderingen af te dwingen, processen flink te versnellen. Blijf jezelf informeren, op ieder vlak, en handel wijselijk! Zo help je meebouwen aan dienend nieuws en het ontgiften van onze maatschappij.

Enfin, ondertussen toch maar weet hard gewerkt aan de andere website, alwaar er veel meer noodzakelijke informatie over natuurgeneeskunde gedeeld kan worden. Het smoelt nu stukken beter, en alle informatie is geactualiseerd!


Namasté
Rob Greuter

 

S-Acetyl-L-Glutathion

Een nieuwe stabiele en smaakloze vorm van Glutathion! Hoogste kwaliteit, zuiverheid en optimale biologische beschikbaarheid!


S-Acetyl-L-Glutathion is een splinternieuw, zeer krachtig anti-oxidant dat zich onderscheidt met haar ongekend hoge biologische beschikbaarheid ten opzichte van Gereduceerd L-Glutathion (GSH).

 
Glutathion is de belangrijkste lichaamseigen stof die het lichaam inzet om gifstoffen waar wij continue aan worden blootgesteld onschadelijk te maken. Er zijn vele factoren die een aanslag doen op de lichaamsvoorraden van Glutathion zoals: stress, vervuiling, straling, medicijnen (geneesremmers), slechte voeding, veroudering, sport en verwonding. Drie belangrijke functies van Glutathion zijn de detoxificerende eigenschappen, de immuun versterkende eigenschappen en de anti-oxidatieve functie.

Glutathion, de Moeder van alle anti-oxidanten!
Glutathion wordt door het lichaam aangemaakt uit de aminozuren cysteïne, glutamine en glycine en is de belangrijkste zwavelverbinding in ons lichaam. Bij bepaalde situaties zoals te veel oxidatieve stress, straling, vervuiling, veroudering, medicijnen (geneesremmers), slechte voeding, operaties, brandwonden, zware metalen belasting en vergiftigingen is de behoefte aan Glutathion verhoogt en wordt het snel verbruikt. Glutathion beschermt onze cellen tegen schade, veroudering en ziekten en het op peil houden ervan speelt een belangrijke rol bij de orthomoleculaire therapie. Inname van normale Glutathion ook in de gereduceerde vorm heeft als nadeel dat deze inactief wordt door de peptidase in de darmen. Door het toevoegen van de Acetyl groep blijft deze Glutathion stabiel waardoor de biologische beschikbaarheid wordt geoptimaliseerd.

Wat is het verschil tussen L-Glutathion en S-Acetyl-L-Glutathion?
Conventioneel gereduceerd Glutathion (GSH of L-Glutathion) wordt grotendeels vernietigd in het maagdarmkanaal, waardoor een hoge dosis moet worden genomen voor een resultaat. Met de S-acetyl-L-Glutathion, hebben wetenschappers de eerste stabiele vorm van Glutathion ontwikkeld! S-Acetyl-L-Glutathion wordt volledig geabsorbeerd in het bloed en wordt volledig intact opgenomen in de lichaamscellen, waar het zijn volledig beschermende effect kan ontketenen. Het gebruik van maagzuur resistente plantaardige capsules verhoogt de stabiliteit van S-Acetyl-L-Glutathion nog eens verder.

Efficiënte passage van de celmembraan!
S-Acetyl-L-Glutathion, is een lipide achtige verbinding, die intact opgenomen wordt door chylomicronen in de darm. De Acetyl binding voorkomt oxidatie en laat de molecuul diffuus in de cel gaan na absorptie in de darm. De binding wordt dan gesplitst door niet-specifieke enzymen binnen de cel.

S-Acetyl Glutathion is stabiel en smaakloos!
S-Acetyl Glutathion is uiterst stabiel. Acetylatie voorkomt de afbraak van glutathion en vereist geen energie om gesplitst te worden naar GSH nadat zij de celwand gepasseerd zijn. S-Acetyl-L-Glutathion heeft organoleptische voordelen. De acetyl-groep op het zwavelatoom van cysteïne vermindert de onaangename geur en de smaak van het zwavelatoom en vooral de typische nasmaak van glutathion.

Hoogste kwaliteit Glutathion!
De S-Acetyl-L-Glutathion van Vitakruid wordt vervaardigd volgens strenge richtlijnen. Deze S-Acetyl-L-Glutathion is uitgebreid getest en gecertificeerd. Dit garandeert de hoogste kwaliteit, zuiverheid en een optimale biologische beschikbaarheid.

De kracht van S-Acetyl-L-Glutathion, de actieve vorm van Glutathion!
  • Absorptie nu wel mogelijk bij orale toediening.
  • Is stabiel in het maag-darmkanaal zonder degradatie naar enkelvoudige aminozuren.
  • Verhoogt het intracellulaire GSH gehalte na orale inname.
  • Geen vervelende smaak en geur zoals GSH.
  • Hogere stabiliteit van het actieve ingrediënt.
  • Gepatenteerde stabiele vorm.
Lees meer!

Drinkglas Mythos Basic (zonder Bloem des Levens)

Prachtig glazen drinkglas, gevormd door de Gulden Snede!


Het ontwerp van het drinkglas Mythos Basix (250ml), zoals met al het Nature's Design glaswerk, is gemaakt met behulp van de Gulden Snede natuurwet. Dit wiskundige model,  bijna overal in de natuur aanwezig, wordt vaak aangeduid als de Heilige Geometrie, omdat het de geometrie is van het leven. Met behulp van het Mythos glas voor drinkwater en andere vloeistoffen wordt de biologische waarde verhoogd en de smaak verbeterd. 
Het glas Mythos is speciaal ontworpen voor intensief en veilig gebruik. Daarom is het uitermate geschikt voor kinderen en commercieel gebruik. Het staat zeer stabiel en kan gebruikt worden voor zowel koude als warme dranken. Ideaal voor dagelijks gebruik. 

Waterkwaliteit en vitalisatie
De laatste jaren is steeds duidelijker geworden dat het niet zozeer de chemische samenstelling is die de natuurkundige eigenschappen van water bepaalt, maar de structuur ervan! En die structuur veranderd doorlopend omdat water zoals wij het gebruiken, aan vele invloeden onderhevig is. Denk aan de grootschalige toevoeging van toxines (bijvoorbeeld medicijnresten, bestrijdingsmiddelen) in het water, elektromagnetische straling, negatieve energie, de waterleidingen (lengte, materialen, waterdruk) zelf et cetera. De (aangetaste) structuur van water bepaalt de mate waarin het haar functie kan uitoefenen.

Om de structuur van water weer terug te brengen naar haar meest natuurlijke, optimale en effectieve vorm, voor het doeleind waarvoor je het wenst te gebruiken, kan je water herstructureren, vitaliseren. En dat kan weer op vele manieren!  Slechts drie minuten in het Nature's design glas is voldoende om verzwakt leidingwater op te waarderen, te vitaliseren. Het Laboratorium E.F. Braun CH3628 in Uttigen, Zwitserland heeft dit onderzocht.

De Gulden Snede
Al sinds de oudheid hebben de basisverhoudingen van de Gulden Snede steeds gediend als de belichaming van schoonheid en esthetiek. Zelfs nu nog is deze perfecte verhouding terug te vinden in kunst, architectuur, ontwerpen et cetera. De Gulden Snede is duidelijk overal aanwezig in de natuur, de voornaamste reden Nature's Design dit principe toepast als richtlijn in alle ontwerpen. De Gulden Snede komt voort uit de eenheid in verhoudingen waarbij de relatie tussen de grotere en de kleinere delen gelijk is aan die tussen het grote geheel en het grootste deel. De ratio van deze formule is steeds 1,618.

De Fibonacci-serie getallen (en toonhoogten) is ook op ditzelfde principe gebaseerd, en formuleert de eigenschappen van groeiprocessen zoals deze zijn e vinden in de natuur; bijvoorbeeld in het blad en de bloem. Hieruit komen ook linksom en rechtsom draaiende spiralen voort, in verhoudingen van 8 staat tot 13, of 21 staat tot 34 (allen behorend tot de getalreeksen van Fibonacci). Wanneer deze getallen met elkaar gedeeld worden is de uitkomst steeds 1,618, de Gulden Snede.

Al het glaswerk van Nature's Design wordt zorgvuldig in overeenstemming met deze Gulden Snede ontworpen, waardoor ieder product aangenaam oogt en energetisch overeenkomt met de stroming van levensenergie.

Productie
Traditionele handarbeid is voor de vervaardiging van deze bijzondere producten vereist. Het glas dat Nature's Design gebruikt bestaat uit ongeveer 40% kwartszand en is daarmee een hoogenergetisch medium. De glasgrondstof is vrij van lood en andere zware metalen.
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken