Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

23 december 2014

Beste allemaal,

Ik vlinder nog even langs om iedereen een heerlijk rustige kerst toe te wensen! Het zijn hectische en verwarrende tijden voor velen van ons, we mogen ons daarom best zo nu en dan NIETS gunnen. 

Zo rond deze feestdagen worden er traditioneel vele bestellingen geplaatst. Ook wel logisch gezien de vele fijne nieuwe producten die steeds weer toegevoegd worden! Enfin, ik heb het bezorgschema van de koerier online geplaatst, wel zo handig. 
Heraangereikt
Er is een gratis en eenvoudige manier om uit te vinden of een voedingsproduct of voedingssupplement een gunstige of ongunstige uitwerking op je zal hebben. Houd het voedingsproduct, doosje, flesje, potje tegen je buik, ter hoogte van de maag. Je lichaam zal hierop reageren. Neigt je lichaam naar voren te buigen, groen licht. Wil je lichaam naar achteren buigen, foute boel!

Namasté
Rob Greuter

Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2014 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken