Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

16 oktober 2016

Rob M.M. Greuter
Deelgenoten,

Dagelijks worden wij overspoeld met nieuwe onderzoeksresultaten met vette stellige koppen erboven als 'Ouderen met plotselinge lage bloeddruk hebben meer kans op dementie ' en 'Oorontsteking mede erfelijk bepaald' et cetera. Allemaal statistisch bijeen gejokt door middel van zogenaamde metastudies of meta-analyses. Een meta-analyse is een statistische analyse dat de resultaten van verschillende wetenschappelijke studies combineert. Het gaat dus om volstrekt onzinnge analyses van veelal meerdere bovendien beroerd uitgevoerde studies. Tel uit je verlies.
Gelukkig zijn er wetenschappers zoals John P. A. Loannidis die er ondubbelzinnig korte metten mee maken. Zie 'Why Most Published Research Findings Are False' verderop. Het vervelende is dat dergelijke kennis en inzichten zelden bekend raakt bij bestuurders, zorgvragers en zorgverleners. Het zou een heleboel narigheid, angsten en twijfels direct de nek omdraaien, zelfs die van ons nationale Evidence Beest. 

Kijk- en leesvoerig
Why Most Published Research Findings Are False
Compassie als geven in overvloed!
Dorrestijns Volkomen Vogelgids
De man die de wereld wilde veranderen

Huishoudelijk
Er is een productgroep Gebit aangemaakt, ter ondersteuning van het komende artikel over gebitsuitdagingen.

Namasté
Rob Greuter
Helping people heal themselves is my joy, it is who I am. 

 

Duidende!


Aardgas wordt niet gewonnen, het wordt verloren.

Vele hemels boven de zevende, kom hier dat ik u kus, gij nu.mijn.belastingdienst.nl heeft het vinkje 'Ik wil ook een geheime belastingdeal' verwijdert.

De klimaatverandering tussen de menselijke aadbewoners baart mij eigenlijk de meeste zorgen. 

Nieuwe producten!

Bio Rode gist rijst

Bio Rode gist rijst

Laat cholesterol uw leven niet beheersen, draai de rollen eenvoudig en natuurlijk om!


Physalis Bio Rode gist rijst bevat monacoline K (10 mg/dag), een natuurlijke bestanddeel uit rode gist rijst dat bijdraagt tot het behoud van een normaal cholesterolniveau. De biologische rode gist rijst wordt geproduceerd volgens zeer strenge kwaliteitsnormen (gegarandeerd citrinine-vrij). Monacoline K wordt gewonnen uit natuurlijke fermentatie van biologische rijst met het gist Monascus purpureus. Bio Rode gist rijst is er voor hen die zich zorgen maken.
Een gezond lichaamsgewicht, evenwichtige voeding (met voldoende groenten en fruit om het niveau van carotenoïden op peil te houden) en voldoende beweging dragen bij tot een goed cholesterolniveau.

De kracht van Physalis Bio Rode gist rijst!
 • Monacoline K draagt bij tot het behoud van een normaal cholesterolgehalte!
 • Gewonnen uit natuurlijke fermentatie van biologische rijst!
 • In handige capsules
 • Vegan product!
 • 100% biologisch, puur en natuurlijk!

Inhoud
45 vegacaps

Ingrediënten
Rood gefermenteerde rijst *(44%). Vulstof: maltodextrine*, rijstzemelen*. capsule: hydroxypropylmethylcellulose. antiklontermiddel: siliciumdioxide.
(* uit biologische teelt)
Lees meer!
CholeControl complex (tabletten)

CholeControl complex (tabletten)

Physalis CholeControl is een effectief en plantaardig cholesterolcomplex!


Physalis CholeControl is een complex, een combinatiepreparaat van plantensterolen, policosanol en extracten van artisjok, olijfblad en -vrucht. Vanaf een dagelijkse inname van 1,5 à 2,4 gram plantensterolen zal gedeeltelijk de opname van cholesterol uit de voeding verhinderd worden.
Artisjok ondersteunt de leverwerking. CholeControl bevat ook olijfbladextract (20% oleuropeïne) dat het behoud van een normale gezonde bloeddruk ondersteunt en een hoogwaardig olijfvruchtextract (Mediteanox met 15% hydroxytyrosol). CholeControl complex is er voor hen die zich zorgen maken.

Een gezond lichaamsgewicht, evenwichtige voeding (met voldoende groenten en fruit om het niveau van carotenoïden op peil te houden) en voldoende beweging dragen bij tot een goed cholesterolniveau.

De kracht van Physalis CholeControl complex!
 • Plantensterolen verlagen het bloedcholesterol
 • Artisjok ondersteunt een goede leverwerking
 • Olijfblad draagt bij tot het behoud van een normale gezonde bloeddruk!
 • In handige tabletten!
 • Volledig plantaardig!

Inhoud
45 tabletten

Ingrediënten
Plantensterolen (67,8%), artisjokextract (6,8%), olijfbladextract (6,8%), olijfvruchtextract (1,5%). Vulstoffen: cellulose, gemodificeerd zetmeel. antiklontermiddel: siliciumdioxide. glansmiddelen: stearinezuur, calciumorthofosfaat, talk. bevochtigingsmiddel: natriumcarboxymethylcellulose. bindmiddel: hydroxypropylmethylcellulose. suikerrietextract: Sacharum officinarum (0,45%). kleurstoffen: titaniumdioxide. ijzeroxide.
Lees meer!
Bio CholeControl kruideninfusie

Bio CholeControl kruideninfusie

Physalis Bio CholeControl is een aangenaam en plantaardig cholesterolcomplex kruideninfusie!


Physalis Bio CholeControl kruideninfusie bevat mariadistel en kurkuma die beide bijdragen aan een goede leverwerking en het vetmetabolisme. Gember en munt ondersteunen de intestinale werking. Meidoorn draagt bij tot gezonde bloedvaten. Deze kruideninfusie is zacht en aangenaam van smaak. CholeControl kruideninfusie is er voor hen die zich zorgen maken.
Een gezond lichaamsgewicht, evenwichtige voeding (met voldoende groenten en fruit om het niveau van carotenoïden op peil te houden) en voldoende beweging dragen bij tot een goed cholesterolniveau.

De kracht van Physalis Bio CholeControl kruideninfusie!
 • Meidoorn draagt bij tot gezonde bloedvaten!
 • Mariadistel en kurkuma dragen bij tot een goede, gezonde leverwerking!
 • Mariadistel en kurkuma dragen bij tot een goed vetmetabolisme!
 • Gember en munt ondersteunen de intestinale werking!
 • Zacht en aangenaam van smaak!
 • 100% biologisch, puur en natuurlijk!

Inhoud
20 builtjes.

Ingrediënten
Hibiscus, mariadistel, groene thee, pepermunt, meidoorn, gember, kurkuma, zoethout.
(Allen uit biologische teelt)
Lees meer!
VitaZout nr. 2 Calcium Phosphoricum

VitaZout nr. 2 Calcium Phosphoricum

Celzout 2 volgens de klassieke receptuur, ambachtelijk bereid uit natuurlijke grondstoffen!


Het celzout Calcium Phosphoricum is bedoeld voor beenderen en tanden en geeft kracht aan organen en zenuwen. Celzouten in deze klassieke vorm vullen tekorten aan en zorgen zodoende voor een gelijkmatige verdeling zodat de zouten beschikbaar zijn voor iedere cel in ons lichaam.
Klassieke receptuur
​Het label van Vita-Reform Van der Snoek staat garant voor de levering van dr. Schüssler celzouten volgens de klassieke receptuur, d.w.z. zouten gewonnen uit natuurlijke bronnen (o.a.bronwater), verwreven op basis van lactose maar niét gepotentieerd. Dit zijn de celzouten zoals zij door het Nederlands centrum voor dr. Schüssler’s celzouttherapie worden aanbevolen, omdat alleen natuurlijk gewonnen celzouten door de lichaamscellen opneembaar zijn. Alle Vita-Reform Schüssler celzouten zijn samengesteld zoals Dr. Schüssler dat oorspronkelijk bedoeld heeft. Het gewicht aan werkzame stoffen bedraagt slechts microgrammen.

VitaZouten v Schüssler celzouten
Er zijn belangrijke verschillen tussen de celzouten van Vita-reform, VitaZouten®, ambachtelijk bereid volgens de klassieke receptuur van Dr. W. Schüssler en andere op de markt zijnde celzouten met een homeopathische registratie. In Nederland zijn verschillende soorten celzouten op de markt. Al jaren is er een discussie gaande over het verschil in de celzouten met een homeopathische registratie en de zouten van Vita-reform.

Vita-reform reikt verschillende redenen aan waarom de bereiding van deze zouten NIET overeen komt met de eisen van de Pharmacope van het HAB (Homeopathisches Arzneimittelbuch):
 • De draagstof lactose is natuurlijk gekristaliseerd en niet geagglomereerd.
 • De zoutkristallen worden aanzienlijk minder verkleind door de handmatige verwrijving
 • in een stenen vijzel als in het HAB staande criterium

Hierdoor zijn zij homogeen aan de in onze voeding voorkomende zouten en hebben daardoor een biochemisch aanvullende werking (micronutriënten) en geen homeopathische energetische prikkel.
 • De dynamisering gebeurt door de werkende mens, en niet door het bereiken van de door het HAB vereiste fijnheidsgraad met behulp van een mechanische molen.
 • De verwreven zouten hebben een natuurlijke oorsprong.
 • De productie geschiedt naar levenmiddelenstandaard (Micronutriënten)

Dit verklaart waarom de celzouten van Vita-reform geen homeopathische registratie hebben en dus ook niet onder de homeopathische geneesmiddelen vallen. Om het verschil in celzouten naar productie en werking duidelijker te maken heeft Vita-reform, besloten om haar celzouten de benaming VitaZouten te geven, dit in onderscheid met de homeopathisch geregistreerde Schüssler zouten.

Inhoud
360 tabletten

Ingrediënten
Melksuiker met calcium-fosfaat in ionvorm
(99% lactose (Alpavit, Duitsland), magnesiumstearaat, <0,006 zoutionen. De draagstof lactose is natuurlijk gekristaliseerd en niet geagglomereerd.)
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken