Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

12 juni 2016

Rob M.M. Greuter
Spulgenoten,

Ik zag enorm op tegen de onvermijdelijke verhuizing. Jaren geleden al begon ik voorzienend, met ontspullen. Onvoorstelbaar veel heb ik weggegeven en weggegooid, steeds zo duurzaam mogelijk. Er bleken toch nog 3 mudvolle vrachtauto's en zo'n 8 kleine autoladingen nodig te zijn voor de verplaatsing van alle energie. Gelukkig zijn de meeste doosmuren alweer afgebroken, looppaadjes verdwijnen, belangrijke spullen en gereedschappen komen weer tevoorschijn. Het is een wonderlijk knap staaltje plannen dat ervoor heeft gezorgd dat de dienstverlening geen dag heeft gehapert! 
Het Universum laat zich gelden!
Ik zal jullie wat vertellen. Een half jaartje geleden ben ik weer gestart met het omschrijven van een droomhuisje, in details. In de beschrijvig stond zelfs een grote ruimte voor bijvoorbeeld een pooltafel. Nou die heb ik dus gekregen. In de opkamer, staat een loei van een peperduur luxe biljarttafel. Is de eigenaar 'vergeten' weg te halen. Met 3 man poging gedaan het aan de kant te schuiven. Geen beweging in te krijgen. Nu staat ie daar enorm in de weg te staan ;-)

Huishoudelijk
HeelBewust is dus verhuisd, eindelijk! Het 'bijzondere' Tolkamer is ingeruild voor het prachtige Groesbeek, de parel van Gelderland! Daarmee is ook het telefoonnummer gewijzigd naar: +31 (0)24 206 2814

Het nieuwe adres:
Van de Veldeweg 176
6562WK Groesbeek

Per 11 juni 2016 is er ook zaterdaglevering in geheel België mogelijk! Net als voor bestellingen binnen Nederland, kunnen ook de Belgen voortaan kiezen tussen levering op de eerstvolgende werkdag, of op de eerstvolgende zaterdag. Lees meer op de bezorginformatiepagina

Er blijven vele vragen binnenkomen over de nieuwe Insect Repellent anti-muggenspray. Een veelgestelde  vraag is of het ook de tijgermug op afstand weet te houden. Ja dus!

Veel leesgenoegen!

Namasté
Rob Greuter
Helping people heal themselves is my joy, it is who I am. 

 

Duidende!


Wedstrijden zijn voor paarden, niet voor musici.
- Béla Bartók -

Nieuw woord bedacht. Teveelkomingen. Iedere toelichting is teveel.
Rob M.M. Greuter

Nieuwe producten!

Biologisch Fung-Immun raw powder

Biologisch Fung-Immun raw powder

Ontdek de bijzondere krachten van vier belangrijke paddenstoelmycellia!


Biotona Bio Fung-Immun raw powder is een subliem complex van 100% natuurlijke en biologische poeders van paddenstoelmycelia. Het bevat Lion's Mane, Maitake, Shiitake en Reishi, die allen beschermen tegen invloeden van buitenaf en de weerstand helpen verhogen. Biotona Fung-Immun raw powder bevat uitsluitend de mycelia van deze paddenstoelen, de wortelachtige dradennetwerken die de grootste hoeveelheden β-glucanen bevatten.

Al deze paddenstoelen worden gekweekt onder streng gecontroleerde omstandigheden op een allergeen- en glutenvrij substraat van bruine rijst. Na de oogst worden ze via koude droging en vermaling verwerkt, om de hitte-gevoelige enzymen te beschermen en chitinevezels vroegtijdig af te breken, hetgeen bijdraagt aan een gemakkelijke en snellen vertering.

Eigenschappen
Naast de gemeenschappelijke eigenschappen van deze paddenstoelen, bezitten ze ieder uiteraard ook eigen zeer specifieke eigenschappen. Onze overheid heeft liever niet dat u daarvan kennis neemt. Het zou de handel in geneesremmers kunnen belemmeren. 

Inhoud
200 gram

Verpakking
Foodgrade folie zak

Ingrediënten
Puur poeder uit biologische teelt van Maitake (Grifola frondosa) (25%), Shiitake (Lentinula edodes) (25%), Lion's Mane (Hericium erinaceus) (25%) en Reishi (Ganoderma lucidum) (25%).

Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken