Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

21 augustus 2016

Rob M.M. Greuter
Leesgenoten,

Ik worstel al een tijd met wat nu precies geneest. De een gaat succesvol Hameren, de ander gooit zijn voeding radicaal om, weer een ander betaald zich blauw aan krachtige voedingssupplementen, gaat aan de zuurstof of de kou in, of gaat zelfs tegen het lichaam lullen. De mogelijkheden zijn eindeloos, het resultaat is soms heel goed, soms bijzonder teleurstellend, meestal matig. 

Tijdens het lezen in 'You Are the Placebo' (Joe Dispenza) viel bij mij ineens het kwartje! 
Jezelf bewust genetisch (functioneel) aanpassen kan binnen enkele uren. dagen. weken, maanden, afhankelijk van de schaalgrootte. De genen (groepjes DNA) zelf veranderen niet, het is een kwestie van de juiste genen aan- en of uitzetten. De stofjes die dat voor ons doen, de genen aansturen, doen dat continue, de hele dag door. Ons bewust en onbewust denken en voelen zijn zeer krachtige triggers voor die stofjes. Welnu, dat denken, voelen, visualiseren et cetera, zijn voor onze cellen en haar boodschappers extern sturende factoren. Net zoals bovenstaande mogelijkheden dat zijn.

De sleutel tot aanpassing van de werking, de actuele functie van de genen en hun onderlinge interactie is verandering! Waar die verandering vandaan komt is irrelevant, als de verandering maar ten dienste staat van hetgeen je wil realiseren. Hoe meer externe factoren je veranderd, hoe meer groepen genen 'omflippen', hoe meer andere nuttige onderlinge interacties in functie van de gewenste verandering optreden. Zo zal ook onze eigen onvoorstelbaar rijke apotheek maximaal aangesproken worden. Qua invloedsfeer staat onze mind wel helemaal vooraan in de hiërarchie, daarna komen de stofjes en prikkels, die al hetgeen de mind bewust en onbewust uitvreet, ondersteunen, bekrachtigen. Wat een prachtig inzicht is mij aangereikt!

Nog enkele woorden over Kankerkliniek Ross. Zaterdag pakte Trouw hierover groots uit, ook letterlijk groot op de voorpagina, de Volkskrant had ook duidelijk ruimte over. Het is mij wel helder geworden dat het er (los van alle mooie intenties) een rommeltje was, met de nodige ruzie's. Wat dat betreft lijkt de kliniek sprekend op een ziekenhuis ;) Een facebookgenoot wees mij erop dat je eigenlijk niet kan spreken over natuurgeneeskunde in deze kliniek, er worden immers stoffen toegepast die niet in de natuur voorkomen. In dat licht gaat het feiteljk om experimenterende artsen.

Enfin, het OM wil graag van een aantal patienten de doodsoorzaak onderzoeken. Dat kan echter helemaal niet zinvol, omdat er eenvoudigweg nog helemaal niets bekend is van bijvoorbeeld 3BP. Het bevind zich nog in de onderzoeksfase. Niemand weet dus hoe het zich gedraagd in het lichaam, of het stabiel is, wat de effecten zijn et cetera. Een patholoog-anatoom zou niet eens weten waar te gaan zoeken. Het is wel mogelijk en zinvol te onderzoeken of de patienten wellicht stiekum cytostatica is toegediend. Als dat zou worden gevonden heb je de poppen echt aan het dansen...

Uiteraard is er nog geen enkele journalist of officier van justitie op het idee gekomen om kritische vragen te stellen aan Nederlandse oncologen. Bijvoorbeeld waaraan hun 30.000 jaarlijkse doden precies zijn overleden. En waarom. Een in vele opzichten verdachte situatie. 

Namasté
Rob Greuter
Helping people heal themselves is my joy, it is who I am. 

 

Duidende!


How we perceive and interpret the data we receive from our senses as factual information—whether that information is actually true or not—and the meaning we give it produce significant biological changes on a genetic level.
- Joe Dispenza - 

Epigenetics teaches that we, indeed, are not doomed by our genes and that a change in human consciousness can produce physical changes, both in structure and function, in the human body.
- Joe Dispenza - 

Als radijsjes lekker waren, dan hadden we ze wel paradijsjes genoemd.
- Rob M.M. Greuter - Zomerkwastinnen.
- Rob M.M. Greuter - 

Earth is not a kindergarten, it is a masterclass. And we are strong enough to cope with our challenges. That's why we have chosen Earth.
- Bashar -

Eigenaardig volk zijn we. De Burka vernederlandsen naar Boerka, en vervolgens massaal afwijzen.
- Rob M.M. Greuter - 

Start acting upon your HIGHEST excitement and all details to support you doing that, will follow automatically, effortless.
- Bashar -

Nothing in life had built in meaning, Life is meaningless. The meaning of life is for YOU to give it meaning! 
- Bashar -

Vroeger kregen de winnaars een olijfkrans, aanzien en beeldhouwers maakten beelden van hen. Ik heb zilver en brons nooit begrepen. #Olympia
- Rob M.M. Greuter - 

Nieuwe producten!

Vitakruid GABA Plus

Vitakruid GABA Plus

Uniek GABA smelttablet voor directe en betere opname via mondslijmvlies!


GABA (gamma-aminoboterzuur) is een aminozuur dat van nature in het menselijk lichaam voorkomt en van belang is voor het menselijk brein. GABA Plus bevat GABA (Gamma Amino Boterzuur), Magnesium tauraat, Thiamine HCl (vitamine B1) en Pyridoxine HCl (vitamine B6). Deze GABA Plus formule garandeert een sterk verbeterde opname en krachtiger effect door de toepassing als smelttablet. De opname via het mondslijmvlies is direct en omzeilt de maag en de lever.
GABA is een belangrijke lichaamseigen stof van het menselijk brein. Het is een zogeenaamde inhibitory neurotransmitter en wordt gezien als natuurlijke rustgever. Inhibitory neurotransmitters regelen het verkeer tussen zenuwcellen in de hersenen en zorgen dat deze niet overactief worden en door externe spanningen op hol slaan. We maken GABA zelf aan in de hersenen maar naarmate we ouder worden produceert het lichaam steeds kleinere hoeveelheden.

GABA (Gamma Amino Boterzuur) functioneert dus als een remmende neurotransmitter en helpt daardoor om tot rust te komen en te kunnen ontspannen. Het gevoel dat GABA je geeft is uniek en lijkt op geen enkele manier op de ervaring die je met andere supplementen kan hebben. Het resultaat verschilt per individu, maar iedereen is het erover eens dat suppletie met GABA een weldadig en ontspannen gevoel geeft!

Belangrijkste kenmerken van een tekort aan GABA
Een tekort aan GABA zorgt ervoor dat de spieren niet kunnen ontspannen, dat de hersenen blijven racen en dat het vermogen om rustig na te denken en te handelen ernstig verstoord raakt. GABA zorgt ervoor dat de goede verhouding tussen inhibitory neurotransmitters en  excitatoire neurotransmitters weer normaal wordt. GABA remt daarmee overmatige externe prikkels en draagt ertoe bij dat spieren en hersenen kunnen ontspannen.

Effectieve combinatie met vitamine B1 en B6
Aan deze GABA Plus formule is vitamine B1 (Thiamine) en vitamine B6 (Pyridoxine) toegevoegd. Door een tekort aan vitamine B1 kan de effectiviteit van GABA worden vermindert. Vitamine B1 is noodzakelijk voor de synthese van acetylcholine en heeft een positief effect op celcommunicatie in de hersenen. Vitamine B6 wordt gebruikt als co-factor voor de synthese van dopamine, serotonine, noradrenaline en GABA en wordt toegepast om de geestelijke rust te vergroten. De relatie tussen de B vitamines en het cognitief functioneren kan mogelijk worden verklaard door de rol die zij spelen in de synthese van de neurotransmitters die betrokken zijn bij stemming en geheugen.

GABA als smelttablet (sublinguaal)
Het eerste slijmvlies dat de tablet ontmoet is het mondslijmvlies. Het slijmvlies in de mond is zeer geschikt om stoffen zoals het GABA van Vitakruid snel te absorberen. Voor inname is het het handigst om de tablet onder de tong te laten smelten. Dit noemen we sublinguaal. Het GABA tablet van Vitakruid is zo gemaakt dat het direct door het mond- en wangslijmvlies wordt opgenomen. Het grote voordeel van deze inname is dat het een snelle en directe opname heeft en de maag en de lever wordt omzeilt. De opname via het mondslijmvlies is vele malen groter waardoor men minder nodig heeft. GABA van Vitakruid heeft een prettige smaak en dringt door zijn samenstelling goed door de slijmvliezen heen waardoor deze toedieningsvorm een uitstekende manier is om het resultaat van GABA te optimaliseren. Deze GABA Plus formule garandeert een sterk verbeterde opname door de toepassing als smelttablet.

De kracht van Vitakruid GABA Plus!
 • Draagt bij tot de normale werking van het zenuwstelsel (B1, B6)
 • Draagt bij tot een normale psychologische functie (B1, B6)
 • Goed en snel opneembaar door zuig/smelttabletten
 • Bevordert de aanmaak van Menselijk Groeihormoon in het lichaam (HGH).
 • Zorgt voor meer ontspanning en een gezond slaappatroon.
 • Vermindert ongewenste spierspanning.
 • Regulerend bij wisselende stemmingen.
 • Geeft een positief gevoel.
 • Verhoogt de activiteit van alpha-golven in de hersenen (zorgen voor kalmte en evenwichtigheid).
 • Goed voor het geheugen.
 • Vergroot de aanmaak van dopamine voor een goede werking van het zenuwstelsel.
 • Geen schadelijke bijwerkingen.
 • Aangename smaak!
Lees meer!
Vitakruid PARA-DTX

Vitakruid PARA-DTX

Effectieve kruidenformule voor goede maag-darmfunctie en bescherming!


PARA-DTX is een uitgebreide en daardoor effectieve kruidenformule met een bijzondere samenstelling van kruiden die een positieve bijdrage leveren voor een gezonde maag-darmfunctie en bescherming tegen lichaamsvreemde stoffen. De monografieën van de toegepaste kruiden zijn, op last van onze industrie dienende overheid, slechts op aanvraag beschikbaar.

Samenstelling

 • Origanum vulgare herba (wilde marjolein)
 • Allium sativum bulbus (knoflook)
 • Artemisia absinthium herba (absintalsem)
 • Pau d’Arco (gestandariseerd op lapachol)    
 • Hydrastis canadensis extract 5:1 (bevat berberine)
 • Syzygium aromaticum (kruidnagel)
 • Zingiber officinalis rhizoma (gember)
 • Juglans nigra extract 5:1 (zwarte walnoot extract)
 • Bioperine® (zwarte peper extract 50:1)
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 24 206 2814
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2016 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
Van de Veldeweg 176
6662WK Groesbeek
Nederland

U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld. 

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken