Copy
Bekijk deze e-mail in uw browser

DeelBewust

23 januari 2015

Landgenoten, en anderen,

Sinds ongeveer een half jaar had ik problemen met de audio installatie. Tenminste, dat dacht ik. Vooral de zangstemmen stonden ver links in het stereobeeld. Als technicus ga je dan al snel denken dat er iets mis is met de apparatuur. Dus ik ging van alles van kanaal wisselen. Ik heb uiteindelijk zelfs de buizen van kanaal verwisselt, zonder resultaat. Ineens kreeg ik een briljante ingeving, ik draaide mijzelf om! En ineens stond Annie Lennox aan de rechterzijde van de luidsprekers te toeteren!

Het rechteroor was dus het probleem. En toen maar hopen dat ik het zelf had veroorzaakt, door jarenlang eigenwijs met wattenstokjes in het oor te friemelen. 
Je drukt dan namelijk het oorsmeer diep naar binnen en drukt het aan tot een harde prop oorsmeer. Op naar de huisarts, de assistente kon beide trommelvliezen niet zien, werk aan de winkel dus! Ik had maar 1 dag olie erin laten lopen (ter weking), dus het doorspuiten lukte niet goed. Drie dagen later lukte het wel. Met rechts althans. Rechts is nu beter dan links, dus ik moet nog eens terug om links echt goed leeg te laten spuiten. 

Ondertussen verdiepte ik mij in oorkaarsen, naar aanleiding van een tip op facebook. Ik kwam er al snel achter dat het verwijderen van oorsmeer met oorkaarsen een mythe bleek te zijn. Een mythe die zelfs enkele fabrikanten van oorkaarsen ons proberen aan te smeren! Maar er zijn een heleboel zaken waar ze wel uitstekend bij helpen, verbazend veel zaken, zo is mij gebleken! 

Enthousiast geworden ging ik op zoek naar de beste, veiligste en meest duurzame oorkaarsfabrikant, en die heb ik gevonden. Sterker nog, ik ga die oorkaarsen naar Nederland halen als distributeur. De oorkaarsenshop hiervoor is al in de maak!

Namasté
Rob Greuter

 

Deo Dorant NO SWEAT

Hip & sexy, fijne en veilige deodorant  voor tieners!


De mooie Nojito was al in huis, vandaag is daar de Hawaii en Vanilla aan toegevoegd!

The Ohm Collection heeft een poeder deodorant ontwikkeld, die 100% natuurlijk is, én erg goed werkt, in tegenstelling tot de meeste andere 'natuurlijke' deodorants. De geuren zijn afkomstig van de meest hoogwaardige essentiële oliën ter wereld, bijvoorbeeld de biologische Jasmijn, de heilige Frankincense en de zeldzame Gardenia. Stuk voor stuk bekend om hun natuurgeneeskundige werking. De 'Ohm blend', wordt gecombineerd met natriumbicarbonaat. Deze krachtige combinatie zorgt ervoor dat deze Deo Dorant daadwerkelijk langdurig voor je zal werken, tot wel 24 uur!
Hippe geuren!
The Ohm Collection NO SWEAT Deo Dorant is een veilige en hippe deodorant die langer meegaat, beter geurt en langer droog houdt, dan ieder ander product op de markt. Het wildcrafted, koudgeperste organische materiaal, de Ohm blend, maakt het zo effectief! De bijzondere Ohm blend houdt ongewenste geuren op grote afstand en voorkomt beschadigende transpiratievlekken in kleding.

NO SWEAT Deo Dorant poeder is verkrijgbaar in drie heerlijke geuren met heilzame essentiële oliën en natriumbicarbonaat!

Momenteel leverbaar in de fantastische geuren!
- Hawaii
- Nojito
- Vanilla

The Ohm Collection Deo Dorant!
- 100% natuurlijk!
- Langdurig werkzaam, tot 24 uur!
- Fris en fruitig!
- Gemakkelijk doseerbaar!
- Bevat geen aluminium!
- Heerlijke sensuele geuren!
- Zuinig in gebruik (3 maanden met 1 60 gram verpakking)!
- Geschikt voor jongens en meisjes!

Ingrediënten
Hawaii

Ohm Blend®, Citrus aurantifolia oil (Organic lime), Citrus reticulata oil (tangerine), Santalum paniculatum oil (Royal Hawaiian sandelhoutolie), vermengd met natriumbicarbonaat.

Nojito
Ohm Blend®, Citrus aurantifolia oil (organische limoenolie), Citrus reticulata oil (tangerine, organische mandarijnolie), Santalum paniculatum oil (Royal Hawaiian sandelhoutolie), vermengd met natriumbicarbonaat.

Vanilla
Ohm Blend®, Vanilla planifolia oil (Organisch), Caramel aroma (Organisch), vermengd met natriumbicarbonaat.
Lees meer!
Met al hetgeen HeelBewust aanreikt, dagen wij het geholpen, zelfgenezend vermogen van mens en dier uit. Wij geloven in de kracht van geïntegreerde holistische geneeskunde! 

Vijf Plantenextracten vaginaalzetpillen

Voor de gortdroge vagina!


De derde in de reeks vaginaalzetpillen van Cydonia!
Het zijn vaginaalzetpillen met vijf mooie planten: Sint Janskruid, Duizendblad, Herderstasje, Calendula en Kamille! Het is een natuurlijk product voor de ondersteunende verzorging van de droge vagina. 
Ingrediënten
Hypericum perforatum olie, Achillea millefolium extract, Capsella bursa pastoris extract, Chamomilla recutita extract, Calendula officinalis extract, Bijenwas (Cera alba), gehydrogeneerde coco-glycerides (plantaardige olie, Witepsol H15), propyleen glycol, tocopherol.

Natuurgeneeskundige toepassingen
Het is HeelBewust verboden met u alhier te delen wat dit product precies voor uw gezondheid kan betekenen. Ook mogen wij u niet voorzien van noodzakelijke en zinvolle informatie over dit product, uitleg over de werking, wetenschappelijke studies, achtergronden en referenties. Gebruik uw telefoon of een internetzoekmachine om meer te weten te komen. 
Lees meer!

SunWarrior Protein Blend Natural

Rauw, plantaardig, smaakvol en rijk proteïnepoeder! 


De Chocolate en Vanilla varianten waren al nauwelijks aan te slepen, nu is daar de Natural aan toegevoegd! Alle smaken zijn voortaan ook verkrijgbaar in 500gram en 1000gram zakken, hele grote zakken!

Dit overheerlijke poeder is een bijzonder rijk en volledig natuurlijke formule van voornamelijk rauwe plantaardige proteïnen en aminozuren. En het smaakt overheerlijk, echt! Synergie is de kracht van deze blend, formule.
Ieder ingrediënt is bijzonder van zichzelf, zodra selectief gecombineerd ontstaat een revolutionaire nieuwe formule. Deze dynamische fusie creëert een unieke, rauwe volledig plantaardige proteïne met een volledig aminozurenprofiel met hoge voedingswaarden in glutamine, arginine, lysine, luecine, en vertakte aminozuurketens.

SunWarrior Protein Blend is gluten-, soja-, en zuivervrij, hypoallergeen en niet genetisch gemodificeerd!

SunWarrior Protein Blend is groen, vrij van kunstmatige toevoegingen en geschikt voor ieder dieet en iedere leefstijl (beslist niet enkel voor vegetariërs). Het is de next generation van rauwe plantaardige proteïnen. Gemakkelijk verteerbaar en een zeer hoog gehalte voedingstoffen maken deze blend uitermate geschikt voor iedereen!

SunWarrior Protein Blend is verkrijgbaar in de varianten:
- Protein Blend Chocolate
- Protein Blend Natural
- Protein Blend Vanilla

Ingrediënten
Protein Blend Chocolate

Sunwarrior Proprietary Protein Blend (Pea Protein, Cranberry Protein, Hemp Protein),  Cocoa Powder, Gum Blend (Fenugreek Gum, Konjac Gum, Guar Gum), Natural Flavor, Stevia extract, Medium Chain Triglycerides uit kokosnoot.

Protein Blend Natural
Sunwarrior Proprietary Protein Blend (Pea Protein, Cranberry Protein, Hemp Protein), Medium Chain Triglycerides uit kokosnoot.

Protein Blend Vanilla
Sunwarrior Proprietary Protein Blend (Pea Protein, Cranberry Protein, Hemp Protein), Gum Blend (Fenugreek Gum, Konjac Gum, Guar Gum), Natural Flavor, Stevia extract, Medium Chain Triglycerides uit kokosnoot.
Lees meer!
Missie
Het is onze taak om mensen te helpen bij het behalen van serieuze en blijvende gezondheidswinst. Dit doen wij niet alleen door de meest krachtige en effectieve natuurlijke oplossingen aan te reiken, maar ook door het delen van waardevolle informatie en deskundig en integer te reageren op hulpvragen. Belangrijke actuele kennis en inzichten die daadwerkelijk helpen om het verschil te maken, vinden via HeelBewust hun weg naar steeds meer mensen!
 
HeelBewust van symptoombestrijding naar heling!
Het mooie aan natuurgeneeskunde is dat er vele wegen naar Rome leiden. Het lastige eraan is dat het moeite kost om nèt die aanpak te ontmoeten die je wel verder brengt. De aanpak die past bij de persoon, zijn geschiedenis, levensfase en natuurlijk de ziekte of de klachten. HeelBewust doorziet dat en blijkt telkens weer in staat om mensen de goede kant op te laten bewegen, met plezierig stemmende resultaten!

Met HeelBewuste groet,

Rob Greuter
HeelBewust

T  +31 (0) 316 842 769
M +31 (0) 642 994 326
Email
Facebook
Twitter
Website
Forward
Share
Tweet
Share
Copyright © 2015 HeelBewust
HeelBewust is onderdeel van De Helende Wereld


Adresgegevens
HeelBewust
De Meerpaal 5
6916DE Tolkamer
Nederland

afmelden voor de nieuwsbrief    voorkeuren bewerken