Copy
Spirituele Integratie: volwassen leven

o.l.v. Marinet Ritz 

 

Maandag 23 november 2015 van 19.00 - 21.30 uur

 
LOCATIE: Centrum Venwoude, Vuurse Steeg 1, Lage Vuursche!!
 
 

Moeten we eigenlijk nog volwassen worden?

Ontwikkeling naar een nieuwe realiteit van (samen)leven is te trainen

In deze salon willen we de stelling verkennen dat we als volgroeide mensen, psychologisch gezien eigenlijk nog niet volwassen zijn en lijden onder de gevolgen daarvan.

Dat we mogelijk op het punt staan om daar een volgende evolutionaire stap in te zetten. Een stap naar een nieuw bewustzijnsniveau, dat niet alleen vraagt om een verandering in oriëntatie, maar ook om actieve training.

Deze salon is de derde in een reeks over Spirituele Volwassenheid en is los van de vorige twee te volgen.

We willen gezamenlijk onderzoeken wat het werk is dat je het op persoonlijk vlak kunt doen om een bijdrage te kunnen leveren in de huidige realiteit met grote intermenselijke uitdagingen.

Onderwerpen

  • We starten met het grotere kader en de definitie: wat verstaan we in dit verband onder ware volwassenheid? Hierin zal ook een stukje kennis uit recente intermenselijke neurobiologisch wetenschap aan bod komen.
  • Vervolgens willen aan de hand van een aantal ervaringsmatige voorbeelden onderzoeken welke aspecten een ware volwassenheid in de weg staan en wat er concreet te ontwikkelen valt.
  • We besluiten met een gezamenlijke verkenning: een toekomstperspectief op samenwerken en samenleven.
Marinet Ritz, oprichter van de Opleiding Integrale Coaching, heeft zich de afgelopen 18 jaar intensief bezig gehouden met het onderzoeken en faciliteren van persoonlijke en collectieve transformatieprocessen (onder andere als trainer en staflid binnen de school voor Zijnsoriëntatie).

Binnen Synnervate richt ze zich voornamelijk op leiderschap- en integrale organisatieontwikkeling en is ze opleider in Spiral Dynamics Integral. Binnen het bestuur van het CHE vervult ze de rol van Integrity Guardian. Zie ook: www. integrale-coaching.nl
 

Aanmelden

Voor een goede planning van de keuken en de inkopen geven we het aantal eters op vrijdagochtend door. Aanmelden is belangrijk, ook als je niet mee-eet. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zoeken we een passende ruimte. Op de dag van de salon krijg je per mail te weten in welke ruimte de salon plaatsvindt.
Dus geef je tijdig (uiterlijk vrijdag 20 november aanstaande voor 12.00 uur) op via salons@humanemergence.nl.  Mocht je onverwacht toch niet kunnen komen, stuur dan een sms naar Diana de Groot 06-10933446.

Samen eten
Venwoude biedt de bezoekers van de salon de gelegenheid om mee te eten. De vegetarische maaltijden worden bereid met volwaardige producten en verse groenten uit de streek en van het seizoen. Venwoude berekent € 13,50 p.p. (contant en graag gepast daar aan de CHE Salonhost te voldoen) en het wordt op prijs gesteld wanneer we even helpen opruimen.

Salons 2015

  • 7 december 2015 - Jac Hielema – Geld en bewustzijn.
Bijdrage
We bieden deze salons aan vanuit de “purpose en principles” van het CHE en om dat in de toekomst blijvend mogelijk te kunnen maken vragen we van jullie een financiële bijdrage, het richtbedrag is daarbij € 5,--.
 
En ook mogelijk, word donateur!
Door vrijwilligers voor vrijwilligers georganiseerd. En het CHE heeft kosten. Van de Kamer van Koophandel en de website tot en met het willen vergoeden van de tijd die gaat in het maken van verbindingen tussen partijen die samenwerkingen aangaan waar ze niet van hadden kunnen dromen. Om dat allemaal mogelijk te blijven maken nodigen we je uit om donateur te worden van het CHE. Met een automatische overschrijving van tenminste € 20,-- per maand maak je ons werk mede mogelijk. Het Center for Human Emergence NL is erkend als goed doel, waardoor je giften aftrekbaar zijn voor de belastingen.

Je kunt je als donateur aanmelden door een email te sturen aan  diana@humanemergence.nl  en/of direct een eenmalige donatie of maandbedrag over te maken op IBAN rekeningnummer NL51 TRIO 0212 4791 72 t.n.v. Stichting Center for Human Emergence te Amsterdam. Overigens zijn losse bijdragen ook zeer welkom.

Met hartelijke groet,
Marinet Ritz, Margreet Kooistra en Diana de Groot

Copyright © 2015 Center for Human Emergence NL, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp