Copy

Volgende hoofdstuk CHE

"Wat is het leiderschap dat dit gewijde partnerschap in leven nu dient?" was de vraag na de stap van Peter Merry uit de actieve leiding van de organisatie.

Het beeld rees op dat we als CHE’ers rond een bron staan waar de toekomst in opwelt. Als nieuwe Lead wil Lisette Schuitemaker vooral sturing geven aan het zelforganiserend vermogen van het partnerschap.

Lees verder...

 

ALL CHANGE!
Serie CHE-teleseminars over 'Change Dynamics'. Verwerf diep inzicht in de werking van verandering

Hoe krijg je Vat op Verandering?
That's the question....
Het oude systeem nadert zijn houdbaarheidsdatum. De economische, ecologische, financiële en bestuurlijke systemen zijn aan drastische vernieuwingen toe, die op alle gebieden van ons leven zullen doorwerken.

De CHE-Teleseminar serie over 'Change Dynamics', die gaat plaatsvinden van april t/m juli 2013 zal je vat geven op de werking en omgang met verandering. De serie biedt inzicht in hoe verandering op persoonlijk, organisatie of maatschappelijk niveau zich voltrekt en wat de randvoorwaarden zijn om zonder stagnatie of diepe val de overstap naar een nieuwe complexere werkelijkheid te kúnnen maken.
  

Lees verder...

Hello Circular World! - Van bewustzijn naar transitie

Als jij nu helemaal zou kiezen voor eenheid, coherentie, harmonie, waar en hoe zou dat dan tot doorbraken leiden in jouw leefomgeving? Welke condities zijn voor zo’n doorbraak nodig? Kun je dat alleen realiseren? Waar zie je verbindingen? Overal?  ....Welcome to Hello Circular World!  

Lees verder...

Salons 2012

In 2012 hebben we in samenwerking met vele gastsprekers 19 salons verzorgd. Diana zorgt er iedere keer weer voor dat de 500 belangstellenden hun uitnodigingen via de mail binnenkrijgen en zich bij haar kunnen aanmelden.

De salons zijn afgelopen jaar goed bezocht: gemiddeld waren er 20 personen, en er zijn ook steeds nieuwe mensen die daar kennismaken met het CHE. Daar zijn we blij mee want dat is één van onze doelstellingen.

Lees verder...

CHE NL financieel gezond

Elk experiment waar geld bij komt kijken, is spannend. CHE NL brengt het motto ‘geef wat je kunt en vraag wat je nodig hebt’ in de praktijk door het werk van sommigen te vergoeden en dan ook nog met verschillende bedragen, afhankelijk van wat ieder nodig heeft. Wie doneert, doet mee aan het vinden van nieuwe verdienmodellen.

Lees verder...

Would you like to receive our newsletter in English?

Click here for instructions (pdf).

Actueel Opleidingsaanbod CHE Synnervate

Ook in 2013 biedt CHE Synnervate opleidingen aan waarin je de kans krijgt je bewustzijnsgrenzen te verruimen en waarin je leert hoe je passende en werkbare interventies vorm kunt geven om met de hedendaagse complexiteit om te kunnen gaan.

Onze opleidingen bieden je de mogelijkheid om je professionele, persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling met elkaar te verbinden, waardoor je een waardevolle bijdrage kunt leveren aan integrale maatschappelijke vernieuwing.

Lees verder…
  

CHE Synnervate: voortdurend in beweging…

Synnervators komen en gaan. CHE Synnervate creëert een platform dat de samenwerking faciliteert van autonome consultants, trainers en coaches om zo meer impact te hebben op het proces van integrale maatschappelijke vernieuwing in Nederland, voor de wereld. Het past deze autonome professionals om iedere keer weer opnieuw een duidelijke keuze te maken voor het geheel waarvan zij deel wensen te zijn, zo nauw mogelijk aansluitend bij de natuurlijk volgende stap op hun persoonlijke en professionele pad.

Lees verder...

Haal je master diploma (MA) of doctorale graad (PhD) via Wisdom University!

Wisdom University biedt dit jaar voor het eerst haar curriculum aan in Europa. Het programma stelt studenten in staat een master diploma (MA) en doctorale graad (PhD) te behalen in Wisdom Studies, zonder daarvoor buiten Europa te hoeven reizen. De eerste Europese intensives worden in Nederland en Frankrijk aangeboden. Gewoon deelnemen kan ook.

Lees verder...

Nieuw: Mooiboos.nl

Mooi boos is een thema waar Jasper Rienstra en Leidje Witte een missie op hebben. Zij willen dat er meer mooie boosheid in de wereld wordt gezet omdat de wereld daar volgens hun frisser en beter van wordt.

Lees verder...

‘Verlangen naar de zee’
11 indringende verhalen over wat er aan de hand is in de wereld

Verhalen vertellen is een oeroude vorm van kennisoverdracht. Wat is er aan de hand in de wereld? Wat gebeurt er als we ons verbinden met wat ons ten diepste drijft in ons leven? Hoe kunnen we dat samen doen? Het is het verlangen van Peter van der Vliet dat te laten zien door deze verhalen.

Lees verder...
Copyright © 2013 Center for Human Emergence NL, All rights reserved.
Email Marketing Powered by Mailchimp