Copy
Seksuele evolutie?
o.l.v. Lisette Thooft
Maandag 8 oktober van 19.00 - 21.30 uur


Locatie: Centrum Venwoude, Vuurse Steeg 1, Lage Vuursche

 
 


Seksuele evolutie?
 
Hierbij worden jullie van harte uitgenodigd voor de salon op 8 oktober met publiciste en journaliste Lisette Thooft.
 
Na een inleiding over haar uitgesproken visie op de verhouding tussen mannen en vrouwen, zoals beschreven in haar voorlaatste boek: ‘De onverzadigbare vrouw en de afwezige man’ zullen we met elkaar een spannend thema onderzoeken
 
De open onderzoeksvraag is: Heb je seks nodig om je spiritueel te ontwikkelen? Hebben we seks nodig om bij te dragen aan de ontwikkeling van menselijk bewustzijn, in jezelf en in anderen?
 
Lisette Thooft (1953) werkt al jaren als free-lance journaliste voor o.a. Happinez, Ode, NRC- Handelsblad, Koorddanser en heeft diverse boeken geschreven. 

De salon begint om 19.00 en duurt tot 21.30 uur.
 
Samen eten en aanmelden
Het is mogelijk om gezellig en inspirerend, voorafgaand aan de salon samen te eten. Wij eten een vegetarische maaltijd tussen 18.00 en 18.30 uur. De kosten bedragen
€ 12,50 p.p. (contant en graag gepast daar aan de CHE Salonhost te voldoen) en het wordt op prijs gesteld wanneer we even helpen opruimen.

Voor een goede planning van de keuken en de inkopen geven we het aantal eters op vrijdagochtend door. Dus geef je tijdig (uiterlijk vrijdagochtend voor 12.00 uur - 5 oktober 2012) op via salons@humanemergence.nl. Mocht je onverwacht toch niet kunnen komen, stuur dan een sms naar Diana de Groot 06-43825794.
 
Bijdrage
We bieden deze salons aan vanuit de “purpose en principles” van het CHE en om dat in de toekomst blijvend mogelijk te kunnen maken vragen we van jullie een financiële bijdrage, het richtbedrag is daarbij € 5,--.
 
Voorlopig programma komende salons
 • 22 oktober 2012
  Jasper Rienstra & Leida Schuringa
  Toepassing van Spiral dynamics op een actueel thema
 • 5 november 2012
  (thema volgt nog)
 • 19 november 2012
  Peter Merry e.a.
  Energetic Landscapes
 • 3 december 2012
  Jasper Rienstra & Leida Schuringa
  Toepassing van Spiral dynamics op een actueel thema
 • 17 december 2012
  (thema volgt nog)
 
En ook mogelijk, word donateur!
Door vrijwilligers voor vrijwilligers georganiseerd. En het CHE heeft kosten. Van de Kamer van Koophandel en de website tot en met het willen vergoeden van de tijd die gaat in het maken van verbindingen tussen partijen die samenwerkingen aangaan waar ze niet van hadden kunnen dromen. Om dat allemaal mogelijk te blijven maken nodigen we je uit om donateur te worden van het CHE. Met een automatische overschrijving van tenminste € 20,-- per maand maak je ons werk mede mogelijk. Het Center for Human Emergence NL is erkend als goed doel, waardoor je giften aftrekbaar zijn voor de belastingen. Je kunt je als donateur aanmelden door een email te sturen aan diana@humanemergence.nl  en/of direct een eenmalige donatie of maandbedrag over te maken op rekeningnummer 21.24.79.172 t.n.v. Stichting Center for Human Emergence te Den Haag. Overigens zijn losse bijdragen ook zeer welkom.

Met hartelijke groet,
 
Marinet Ritz, Leidje Witte en Diana de Groot

Copyright © 2012 Center for Human Emergence NL, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp