Copy
Soul Voice® - Stemklank als drager van verandering

o.l.v. Anke de Jong 

 

Maandag 26 oktober 2015 van 19.00 - 21.30 pm

 
LOCATIE: Centrum Venwoude, Vuurse Steeg 1, Lage Vuursche!!
 
 

Soul Voice® - Stemklank als drager van verandering
Hoe ga jij om met dissonantie in je dagelijks leven?


Onbewuste patronen dragen wij vanaf onze jonge jaren met ons mee. In plaats van in onze eigen kracht en centrum te zijn, schieten wij bij dissonantie dikwijls in oude mechanismen. Kunnen we iets dat ons “stoort”, gebruiken als motor van groei en nieuwe mogelijkheden?

De klank van de menselijke stem dringt tot alle lagen van het bestaan door en is een krachtig instrument voor verandering en heling. Harmonieus of dissonant, elke klank heeft een eigen kwaliteit, en heeft ons iets te vertellen, als wij innerlijk luisteren. In deze salon krijgen wij achtergrondinformatie over de Soul Voice® methodiek en gaan wij door middel van een aantal eenvoudige oefeningen de kracht van de stem ervaren. We verkennen met elkaar de mogelijkheden van stemklank als drager van verandering, voor het individu en het collectief.

Soul Voice® verruimt de kijk op jezelf en maakt meer ruimte voor plezier, verbinding en leven vanuit bezieling. De klank van je stem dringt door tot wie jij bent, en maakt je vrij. Deze methodiek brengt je in contact met je eigen kwaliteiten, talenten en potentie.

Anke de Jong is Soul Voice® Teacher en Practitioner.  Zij begeleidt mensen bij persoonlijke veranderingsprocessen en groei. Anke geeft privésessies in Wageningen, en meerdaagse Soul Voice® workshops door het hele land www.idunamare.nl.
 
Je bent van harte uitgenodigd om deel te nemen aan deze salon. 

 
Aanmelden
Voor een goede planning van de keuken en de inkopen geven we het aantal eters op vrijdagochtend door. Aanmelden is belangrijk, ook als je niet mee-eet. Afhankelijk van het aantal aanmeldingen zoeken we een passende ruimte. Op de dag van de salon krijg je per mail te weten in welke ruimte de salon plaatsvindt.
Dus geef je tijdig (uiterlijk vrijdag 23 oktober aanstaande voor 17.00 uur) op via salons@humanemergence.nl.  Mocht je onverwacht toch niet kunnen komen, stuur dan een sms naar Diana de Groot 06-10933446.

Samen eten
Venwoude biedt de bezoekers van de salon de gelegenheid om mee te eten. De vegetarische maaltijden worden bereid met volwaardige producten en verse groenten uit de streek en van het seizoen. Venwoude berekent € 13,50 p.p. (contant en graag gepast daar aan de CHE Salonhost te voldoen) en het wordt op prijs gesteld wanneer we even helpen opruimen.

Salons 2015

  • 9 november 2015 - Anne-Marie en Ariëlle Brouwer - The beauty of beige
  • 23 november 2015 - Marinet Ritz – Spirituele Integratie : volwassen leven
  • 7 december 2015 - Jac Hielema – Geld en bewustzijn.
Bijdrage
We bieden deze salons aan vanuit de “purpose en principles” van het CHE en om dat in de toekomst blijvend mogelijk te kunnen maken vragen we van jullie een financiële bijdrage, het richtbedrag is daarbij € 5,--.
 
En ook mogelijk, word donateur!
Door vrijwilligers voor vrijwilligers georganiseerd. En het CHE heeft kosten. Van de Kamer van Koophandel en de website tot en met het willen vergoeden van de tijd die gaat in het maken van verbindingen tussen partijen die samenwerkingen aangaan waar ze niet van hadden kunnen dromen. Om dat allemaal mogelijk te blijven maken nodigen we je uit om donateur te worden van het CHE. Met een automatische overschrijving van tenminste € 20,-- per maand maak je ons werk mede mogelijk. Het Center for Human Emergence NL is erkend als goed doel, waardoor je giften aftrekbaar zijn voor de belastingen.

Je kunt je als donateur aanmelden door een email te sturen aan  diana@humanemergence.nl  en/of direct een eenmalige donatie of maandbedrag over te maken op IBAN rekeningnummer NL51 TRIO 0212 4791 72 t.n.v. Stichting Center for Human Emergence te Amsterdam. Overigens zijn losse bijdragen ook zeer welkom.

Met hartelijke groet,
Anke de Jong, Ilse Haastrecht en Diana de Groot

Copyright © 2015 Center for Human Emergence NL, All rights reserved.


Email Marketing Powered by Mailchimp