Copy
Gelukswensen voor een creatief nieuw jaar!
VERSDENKERS BLOG   TRAININGEN   INCOMPANY PROGRAMMAS 

Hallo <<First Name>>,

Versdenkers wenst je een geweldig creatief nieuw jaar!
En 2018 biedt weer verse kansen om meer creativiteit in je vak te brengen.

2017 was voor Versdenkers een heel actief jaar. Halverwege wisselden we van naam (voorheen Conceptontwikkeling.pro) en van website. Er kwamen nieuwe trainingen bij: Copywriting, Trendwatching en Guerrilla marketing.

We hebben 90 nieuwe klanten leren kennen in onze lopende trainingen en incompany getraind bij o.a het Zuiderzeemuseum, Nationale Ombudsman, Min.van Financiën en Min. van Onderwijs. Daar hebben we met heel veel plezier met het team aan nieuwe skills en creatieve campagnes gewerkt. En we hebben 3 geweldige barters gedaan met een copywriter, fotograaf en een SEO bureau. Vooral dat laatste belooft ook wat voor 2018!

Facebook feedback groep
Op initiatief van deelnemers is er een besloten Facebook groep opgericht voor iedereen die training heeft gevolgd bij Versdenkers. Geldt dat ook voor jou? Dan kun je daar jouw ideeën toetsen en feedback vragen en geven aan andere mar/com- en design professionals. Wil je lid worden? Meld je aan voor de groep.

Versdenkers blog
Versdenkers is dit jaar ook een blog gestart. Hieronder lees je nog eens de best gelezen artikelen plus een bonusitem.

Ik wil je hartelijk bedanken voor de fijne samenwerking. Wie weet komen we elkaar weer tegen in een creatief 2018!

Lisa van Noorden. Versdenkers.

Ga naar de trainingsagenda voor 2018

DE NATUUR LAAT ZICH NIET DWINGEN? TOCH LUKT HET GAVIN MUNRO.

Munro’s grote idee was dat hij bomen wilde laten groeien tot stoelen, tafels en lampen die rechtstreeks uit een veld konden worden geoogst. Zijn bos zou meubels opleveren zoals een boomgaard appels oplevert.

Lees en vooral: kijk!

EEN CONCEPT BEOORDELEN MOEILIJK? EEN GOED IDEE ZIT NOOIT ZONDER AMMO!

Elke professional weet dat je bij het beoordelen van concepten moet wegblijven van discussies over smaak of gut feeling. En met zinnige argumenten moet komen. Maar welke? Met de AMMO! tool zet ik ze allemaal voor je op een rijtje. Dus ja; nu kun jij ook slimme/kritische vragen stellen. Aan de creatieven die ze presenteren, of aan jezelf.

Lees meer over AMMO!

WAAROM CREATIVITEIT EN STRUCTUUR EEN GOLDEN COUPLE ZIJN

Ik heb al meerdere blogs geschreven over wat creatief zijn nu eigenlijk inhoudt. Wat geromantiseerd wordt is het beeld van de creatief als ongeleid projectiel, het ongetemde beest, het enfant terrible. Een creatief is per definitie geen cijfermatige controlfreak die met sticky notes en spreadsheets het proces in de hand denkt te houden. De waarheid is echter dat je zowel het beest als de controlfreak nodig hebt. En de meest succesvolle kunstenaars en creatieven verenigen beide.

Wat kenmerkt beide en hoe kunnen ze samenwerken?

EEN VOETBALTAFEL MAAKT JE ORGANISATIE NIET PERSE CREATIEF

Organisaties die creatiever willen worden moeten verder kijken dan het neerzetten van een voetbaltafel of ballenbak. Het zijn maar artefacten; voor de hand liggende uitingen die het publiek makkelijk slikt als symbool voor creativiteit. Windowdressing dus. Een waarachtig creatieve cultuur bouwen die nodig is om te blijven innoveren vinden veel leiders lastig.

Hier wil ik meer over weten


TRAINING & COACHING
IN STRATEGISCHE
CREATIVITEIT

 

Voor marketing- en communicatie professionals, creatieven, online specialisten. En voor teams.
Forward
Share
Share
Copyright © 2017 Versdenkers, All rights reserved.