Copy

Notícies Associació 9-2021

Benvolguts amics, socis i col·laboradors,
 

Concert “Com sona l'amor”. Élia Farreras-Cabero. Soprano. Hug Vilamala Blanco. Piano

El passat 25 d'agost, en el Centre Espai Escènic, La Élia i l'Hug, ens van oferir un magnífic concert.  El Programa va incloure àries, cançons alemanyes, catalanes i espanyoles. Vam gaudir d'una audició d'una gran qualitat artística.

La Conferència anunciada inicialment per al dia 26, va haver de ser cancel·lada. Anunciarem oportunament una nova data. Disculpeu.

Sol·licitud de BCIL

L'Ajuntament de Castellterçol, en el Ple celebrat el passat juliol, va pendre l'Accord de demanar la Catalogació de Bé Cultural d'Interès Local per l'Església de Sant Julià. Correspon al Ple del Consell Comarcal Del Moianès traslladar l'acord a la Generalitat per finalitzar el tràmit. Esperem que quedi resolt en poc temps.

La Rehabilitació de la Teulada, comencen les obres

Tal com us dèiem en l'anterior comunicació, i segons les darreres previsions… amb el Pla director, el Conveni amb el Bisbat de Vic, el Primer Projecte Parcial, Permís d'Obres, altres questions administratives i el Finançament… s'han iniciat fa uns dies les obres a Sant Julià, amb la primera fase del Projecte, la Rehabilitació de la Teulada.

Ens felicitem tots per la noticia i agraïm especialment l'esforç a l'equip tècnic i col·laboradors.

Us mantidrem informats. 

Res més pel moment.

Salutacions cordials

 

Emilio Canals Surís
Castellterçol, 17 de Setembre de 2021

Associació Sant Julià d'Úixols
Pg. de la Riba 23, 08183 CASTELLTERÇOL · T. 609 040 840 · santjuliadu@santjuliadu.org

www.santjuliadu.org

Pot actualitzar les seves preferenciesdonar-se de baixa de la llista.