Copy
Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. /  τεύχος 59
     
ενημέρωση για την Οδική Ασφάλεια
View this email in your browser
Θερμές Ευχές από το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»
Αγαπητοί Φίλοι και Συνεργάτες,
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και όλη η ομάδα που υπηρετούμε το όραμά μας για έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα, σας στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας και ανανεώνουμε τη δέσμευσή μας να παραμείνουμε κοντά στους πολίτες και την Πολιτεία για την προστασία της ζωής στο δρόμο.

 
Αυτές τις γιορτές μετακινούμαστε με ασφάλεια!
Μικροί και μεγάλοι εκπαιδεύτηκαν στην Οδική Ασφάλεια στο 8ήμερο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Ι.Ο.ΑΣ. στο Ζάππειο
Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν χιλιάδες μαθητές, εκπαιδευτικοί και πολίτες που επισκέφθηκαν το Ζάππειο Μέγαρο, από 9 έως 16 Δεκεμβρίου 2016, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων «Οδική Ασφάλεια: Παιδεία και Πολιτισμός» που διοργάνωσε το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» και η Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα σε συνεργασία με το Ζάππειο Μέγαρο, υπό την Αιγίδα της Βουλής των Ελλήνων.
(Περισσότερα: https://goo.gl/ifVM5C)
Το Ι.Ο.ΑΣ. κοντά στους νέους με παραβατικές συμπεριφορές
στο 17ο σεμινάριο «ΕΡΜΗΣ» στο Βόλο

Σεμινάρια του πρωτοποριακού προγράμματος «ΕΡΜΗΣ» για νέους με παραβατική συμπεριφορά πραγματοποίησε με μεγάλη επιτυχία το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στο Βόλο, την Τρίτη 20 και Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2016, στο πλαίσιο της Προγραμματικής Συμφωνίας του Ινστιτούτου με το Υπουργείο Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, έχοντας τη στήριξη της Βουλής των Ελλήνων.
(Περισσότερα: https://goo.gl/ImRPhF)

Ημερίδα «Πρόληψη και μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων» από το Ι.Ο.ΑΣ. για την ενημέρωση  φοιτητών του Τ.Ε.Ι. της Aθήνας

Με επιτυχία στέφθηκε η ημερίδα «Πρόληψη και μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων» που πραγματοποιήθηκε από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» σε συνεργασία με το ΤΕΙ Αθήνας στις 21 Νοεμβρίου.
(Περισσότερα: https://goo.gl/QqfsCh)

Η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. συμμετείχε στο συνέδριο «Παιδί & Ασφάλεια στο Αυτοκίνητο - Η Κυπριακή Πραγματικότητα »

 
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το στρογγυλό τραπέζι που συνδιοργάνωσε η Βασιλική Πρεσβεία της Νορβηγίας, η νορβηγική κατασκευάστρια εταιρεία παιδικών καθισμάτων HTS BeSafe ΑS και η MOTHERCARE Κύπρου, με θέμα «Παιδί & Ασφάλεια στο Αυτοκίνητο – Η Κυπριακή Πραγματικότητα – Το Νορβηγικό/Σκανδιναβικό Μοντέλο» στις 25 Νοεμβρίου στη Λευκωσία της Κύπρου. Το Ινστιτούτο, μετά από πρόσκληση των διοργανωτών, εκπροσώπησε η Πρόεδρός του.
(Περισσότερα: https://goo.gl/ksf4AZ)
Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» με δράσεις στην Κύπρο
Η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», επισκέφθηκε την Κύπρο, για το συνέδριο «Παιδί και Ασφάλεια στο Αυτοκίνητο». Ανακοίνωσε επίσης, κατά την παρουσία της στη μεγαλόνησο, την έναρξη λειτουργίας του παραρτήματος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» Κύπρου και την ανάληψη του συντονισμού του European Road Safety Charter (ERS Charter) - Ευρωπαϊκή Χάρτα Οδικής Ασφάλειας, για την Ελλάδα, την Κύπρο και επτά ακόμα χώρες της Ευρωπαϊκής Επιτροπής για την επόμενη τριετία.
(Περισσότερα: https://goo.gl/AypKlZ)
Βάλτε στην ατζέντα σας ένα.. δώρο ζωής!

Με την αγορά ημερολογίων από το Ι.Ο.ΑΣ. ενισχύετε το έργο μας και βάζετε τη δική σας πινελιά για έναν κόσμο χωρίς τροχαία δυστυχήματα.

Και για το 2017, το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» προσφέρει στους φίλους και συνεργάτες του την ευκαιρία να αποκτήσουν τις εξαιρετικά προσεγμένες εκδόσεις ημερολογίου που επιμελείται κάθε χρόνο. Στόχος μας, και φέτος, η προώθηση μηνυμάτων σχετικά με την οδική ασφάλεια, αλλά και τη συγκέντρωση πόρων προκειμένου να υποστηρίξουμε τις δράσεις μας σε ολόκληρη τη χώρα.
(Περισσότερα: https://goo.gl/FfNVSX)

Συμμετοχή της Προέδρου του Ι.Ο.ΑΣ. στο 6ο  Πανελλήνιο Συνέδριο του Φόρουμ Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Ιατρικής

Με θέμα «Κοινωνικές ανισότητες και Δημόσια Υγεία» πραγματοποιήθηκε το 6ο  Πανελλήνιο Συνέδριο του Φόρουμ Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Ιατρικής, στις 31 Οκτωβρίου και 1 Νοεμβρίου στο  Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών.
Η πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» κα Βασιλική Δανέλλη - Μυλωνά συμμετείχε στο συνέδριο παρουσιάζοντας τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ινστιτούτου
(Περισσότερα: https://goo.gl/5fGX5h)

Η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στην εκδήλωση βράβευσης των Παραολυμπιονικών του Ρίο 2016    

Με χαρά και συγκίνηση η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», συμμετείχε στην εκδήλωση του ΕΣΥΝ για τη βράβευση των Παραολυμπιονικών που έλαβαν μέρος στους αγώνες του Ρίο 2016 με τίτλο «Σημασία δεν έχει η νίκη… Σημασία έχει η δύναμη της ψυχής». Η κα Δανέλλη – Μυλωνά έδωσε βραβείο στον Παναγιώτη Τριανταφύλλου, που κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο στο άθλημα της ξιφασκίας με αμαξίδιο.
Η κα Μυλωνά ευχαρίστησε ένθερμα το ΕΣΥΝ και τους συνδιοργανωτές για την πρωτοβουλία. Αναφερόμενη στο ζήτημα των τροχαίων και τις συνέπειές τους εξήρε τη δύναμη των Παραολυμπιονικών, κατεξοχήν θύματα τροχαίων συμβάντων, που τιμούν τη χώρα και με τη
δύναμη ψυχής που επιδεικνύουν αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.
(Περισσότερα: https://goo.gl/PWS5QJ)

Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα - Το Ι.Ο.ΑΣ. στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της  Αστερούπολης Ιωαννίνων

Η γιορτινή περίοδος αποτελεί εξαιρετική ευκαιρία για πολλούς από εμάς, που αναζητούμε ευχάριστες δραστηριότητες για όλη την οικογένεια, να απασχολήσουμε τα παιδιά μας δημιουργικά με εκπαιδευτικά προγράμματα που θα θωρακίσουν την ασφάλεια τους στους δρόμους.
 Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» περιμένει όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του, στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο της Αστερούπολης στο Παραλίμνιο Ψυχαγωγικό Πάρκο Ιωαννίνων.
(Περισσότερα: https://goo.gl/gKoDo2)

Το Ι.Ο.ΑΣ. συμμετείχε στις εκδηλώσεις για την ολοκλήρωση του προγράμματος We are all Citizens

Με αφορμή την ολοκλήρωση του προγράμματος We are all Citizens/ Είμαστε Όλοι Πολίτες, το Ίδρυμα Μποδοσάκη  διοργάνωσε το Σάββατο 19 Νοεμβρίου  το φεστιβάλ #weareallcitizens, μια ολοήμερη ανοιχτή γιορτή για την κοινωνία των πολιτών στην Τεχνόπολη.
Tο Ι.Ο.ΑΣ. συμμετείχε με σταθμό ενημέρωσης όπου παρουσίασε την πρωτοποριακή πλατφόρμα e-learning (http://elearning.ioas.gr/) που ανάπτυξε μέσω του παραπάνω προγράμματος.

(Περισσότερα: https://goo.gl/kapRCY)
Ημέρα Μνήμης για όσους χάθηκαν στο δρόμο
 
Εκατοντάδες φορείς και οργανώσεις σε όλο τον κόσμο τίμησαν Ατην Κυριακή 20 Νοέμβρη, τη μνήμη των εκατομμυρίων ανθρώπων που κάθε χρόνο χάνουν τη ζωή τους στο δρόμο. Μια πρωτοβουλία της FEVR (European Federation of Road Traffic Victims), αναγνωρισμένη από τον ΟΗΕ και τον ΠΟΥ, η «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων» καθιερώθηκε ως μια υπενθύμιση για τον ανείπωτο πόνο και το δυσβάσταχτο κόστος σε ζωές που προκαλούν τα τροχαία συμβάντα στις κοινωνίες όλου του κόσμου.
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», τιμώντας τη μνήμη όσων χάθηκαν αδίκως και πρόωρα στους δρόμους και επισημαίνοντας την ανάγκη ενεργοποίησης της Πολιτείας και των πολιτών για την προστασία της ζωής στο δρόμο και την πρόληψη των τροχαίων δυστυχημάτων, εστίασε τις δράσεις του για την «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων» με τις ακόλουθες εκδηλώσεις
(Περισσότερα: https://goo.gl/9DrtjS)

Ενημερώνοντας το προσωπικό της Παπαστράτος ΑΒΕΣ σε θέματα οδικής ασφάλειας

Στις εγκαταστάσεις της Παπαστράτος ΑΒΕΣ (3-11/11) σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη (5-7/12) φιλοξενήθηκε το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς»  για την πραγματοποίηση κύκλου θεωρητικής και βιωματικής ενημέρωσης του προσωπικού της εταιρείας από στελέχη του Ινστιτούτου με σκοπό την επιμόρφωσή τους σε θέματα οδικής ασφάλειας.
Οι άνθρωποι του Ινστιτούτου, πραγματοποίησαν εισηγήσεις και ακολούθως πρακτική εκπαίδευση, με τη χρήση της Κινητής Μονάδας Οδικής Ασφάλειας όπου οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν το μοναδικό στην Ελλάδα εξοπλισμό προσομοιώσεων επικίνδυνων συνθηκών.
(Περισσότερα: https://goo.gl/oH4n5G)

Ενημερώσαμε  το προσωπικό της BP σε θέματα οδικής ασφάλειας

Με απόλυτη επιτυχία πραγματοποιήθηκε από το τμήμα Υγιεινής & Ασφάλειας της BP Ελληνική Α.Ε. και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς», ημερίδα σχετικά με την ασφάλεια των εργαζομένων της.
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις της ΕΚΟ στον Σκαραμαγκά και είχε ως κύριο άξονα την συνειδητοποίηση των κινδύνων που προκύπτουν από την απόσπαση της προσοχής του οδηγού καθώς και την ενημέρωση σχετικά με την υπεύθυνη οδήγηση υπό ακραίες καιρικές συνθήκες (βροχή, χιόνι κ.α.).

(Περισσότερα: https://goo.gl/za1J0E)

Θερμά συλλυπητήρια  για το θάνατο του αγαπημένου Προέδρου
και υποστηρικτή μας Κωστή Στεφανόπουλου 

editorial από την Πρόεδρο του Ι.Ο.ΑΣ.
κα Βασιλική Δανέλλη - Μυλωνά

Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα το θάνατο του αείμνηστου, αγαπητού Προέδρου Κωστή Στεφανόπουλου.
Θεωρώ ότι όσοι τον γνωρίσαμε μοιραζόμαστε την πεποίθηση ότι η προσωπικότητα και η μορφή του θα μείνει για πάντα χαραγμένη στη μνήμη μας.
Δε θα ξεχάσω τις πολύτιμες συμβουλές και την καθοδήγησή του κατά την ίδρυση του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς». Από την πρώτη στιγμή, λίγες μόλις μέρες μετά την επιστολή μου, με κάλεσε σε ακρόαση στο Προεδρικό Μέγαρο για να συζητήσουμε την ίδρυση του Ι.Ο.ΑΣ. μερικούς μήνες μετά το τροχαίο και άδικο θάνατο του γιού μου Πάνου, στο δρόμο Κορίνθου – Πατρών.

(Περισσότερα: https://goo.gl/86Cu7C)
Προγραμματίζονται
 
Συμμετοχή της Προέδρου Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στις εργασίες του
High Level Panel  - Advisory Group για την Οδική Ασφάλεια (Παρίσι)
 
Στο πλαίσιο των δράσεων συνεργασίας του Ι.Ο.ΑΣ. με τον Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ) θα πραγματοποιηθούν εκπαιδευτικές ομιλίες και βιωματικές εκδηλώσεις οδικής ασφάλειας σε μαθητές Γυμνασίων και Λυκείων Δήμων μελών του Συνδέσμου.
 
(Περισσότερα: https://goo.gl/yLFsDq)
 
Δράσεις – Εκπαιδεύσεις από το Ι.Ο.ΑΣ.
Κατά τους μήνες Νοέμβριο - Δεκέμβριο εκπαιδεύτηκαν και ενημερώθηκαν από το Ινστιτούτο:
  • 1.384 μαθητές Π/θμιας και Δ/θμιας εκπαίδευσης
     
  • 1.748 Ενήλικοι συμπολίτες μας  
Μέσα από προγράμματα επιμόρφωσης και δράσεις ευαισθητοποίησης:
 
Σε 917 μαθητές των σχολείων Π/θμιας και Δ/θμιας εκπαίδευσης που παρακολούθησαν τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ι.Ο.ΑΣ. στο 8ήμερο Κυκλοφοριακής Αγωγής που σχεδίασε και υλοποίησε το Ινστιτούτο στο Ζάππειο Μέγαρο.
Στο  6ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Φόρουμ Δημόσιας Υγείας & Κοινωνικής Ιατρικής.
Στην ημερίδα με θέμα «Πρόληψη και μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων»  στο ΤΕΙ Αθήνας.
Στο πλαίσιο ημερίδας με θέμα «Αλκοόλ και Ψυχική Υγεία» στην Αμαλιάδα.

(Περισσότερα: https://goo.gl/24gDc6)
Η παρουσία του Ι.Ο.ΑΣ. στα Media
Τηλεοπτικές και Ραδιοφωνικές συνεντεύξεις και δηλώσεις έκαναν η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. κα Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά και Στελέχη του Ινστιτούτου μας στους σταθμούς: ΕΡΤ1 στην εκπομπή «Πρωινή Ζώνη» (11/12) με παρουσιαστές τους Ελένη Χρονά και Γιάννη Σκάλκο (δείτε την εκπομπή εδώ), ΒΗΜΑ FM, ACTION 24, CHANNEL 9, ERA SPORT, SKAI RADIO, ΚΑΝΑΛΙ 1, αναφορικά με το 8ήμερο δραστηριοτήτων για την Κυκλοφοριακή Αγωγή στο Ζάππειο Μέγαρο, την εθελοντική αιμοδοσία του ΙΟΑΣ, για δράσεις και εκδηλώσεις του Ινστιτούτου κατά τη διάρκεια του μήνα καθώς και θέματα Οδικής Ασφάλειας. 
(Περισσότερα: https://goo.gl/7ULjJC)
Εθελοντική Αιμοδοσία στη στέγη «συνΑθηνά»
Θετική ήταν η ανταπόκριση των πολιτών, νέων στην πλειοψηφία τους, που στήριξαν έμπρακτα το κάλεσμα του Ινστιτούτου για αιμοδοσία με σκοπό την  ενίσχυση της Τράπεζας Αίματος για τα Τροχαία συμβάντα.
Η αιμοδοσία διοργανώθηκε την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου στη στέγη «συνΑθηνά» του Δήμου Αθηναίων, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του Ινστιτούτου για τη φετινή «Παγκόσμια Ημέρα Μνήμης για τα Θύματα των Τροχαίων Δυστυχημάτων».

 (Περισσότερα: https://goo.gl/N6zwix)

Ημερίδα στην Αμαλιάδα με θέμα: «Αλκοόλ και Ψυχική Υγεία»

Στην ημερίδα με θέμα: «Αλκοόλ και Ψυχική Υγεία» (23/11) που διοργάνωσε το Σωματείο μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα πρόληψης και προαγωγής υπηρεσιών υγείας «ΙΚΕΛΟΣ» συμμετείχε το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» στο Λαζαράκειο Μέγαρο στην Αμαλιάδα (Περισσότερα: https://goo.gl/yOyB6B)
Πανελλαδική τηλεοπτική και ραδιοφωνική καμπάνια ενημέρωσης από το Ι.Ο.ΑΣ.

Καμπάνια ενημέρωσης  από το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς»  και την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα βρίσκεται ήδη στον «αέρα» στο πλαίσιο της ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των Ελλήνων οδηγών εν όψει της εορταστικής περιόδου και των αυξημένων οδικών μετακινήσεων.
(Περισσότερα: https://goo.gl/CduplM )

 Το Ι.Ο.ΑΣ. επιμορφώνει το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρίας «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε. »

Με βασικό σύνθημα «Είμαι ΟΚ. Είσαι ΟΚ;» πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της εταιρίας «Ελληνικά Πετρέλαια Α.Ε.», στις Βιομηχανικές Εγκαταστάσεις Ασπροπύργου, ημερίδα σχετικά με την αναγκαιότητα χρήσης ζώνης ασφαλείας και κράνους σε κάθε μας μετακίνηση. Ο εκπαιδευτής του Ινστιτούτου παρουσίασε τη θλιβερή πραγματικότητα των τροχαίων στην ελληνική επικράτεια και στη συνέχεια υπέδειξε το σωστό τρόπο πρόσδεσης των επιβατών μέσα σε ένα αυτοκίνητο.
(Περισσότερα: https://goo.gl/W6D8tk)

Εκπαίδευση για την Οδική Ασφάλεια στο προσωπικό της ΑΒΒ

Ένας ακόμη κύκλος επιμόρφωσης στους εργαζόμενους της εταιρείας ΑΒΒ σε θέματα που αφορούν στην οδική ασφάλεια, πραγματοποιήθηκε από το Ι.Ο.ΑΣ. στις εγκαταστάσεις της εταιρίας στη Μεταμόρφωση.
(Περισσότερα: https://goo.gl/PhhJZq)

Road Safety Inbox για τα ελαστικά: Συμβουλές για ασφαλέστερη οδήγηση κατά τους χειμερινούς μήνες

Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» εντείνοντας τις προσπάθειες για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση των οδηγών, δημιούργησε, στο πλαίσιο της Συμμαχίας για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο δρόμο: «Δρόμοι Στο Μέλλον» ένα συνοπτικό οδηγό για την Ευρωπαϊκή Ετικέτα Ελαστικών και χρήσιμες συμβουλές για το τι πρέπει να προσέχουμε κάθε φορά που είναι να μετακινηθούμε στις δύσκολες καιρικές συνθήκες που αντιμετωπίζουμε κατά τους χειμερινούς μήνες.

Με ένα κλικ μπορούμε να σώσουμε μια ζωή!

Νέα έκθεση από την Μονάδα Οδικής Ασφάλειας της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, για τους Σοβαρούς Τραυματισμούς από Τροχαία Συμβάντα στην ΕΕ  

Η Μονάδα Οδικής Ασφάλειας της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, δημοσίευσε πρόσφατα νέα έκθεση με τίτλο «Μελέτη για τους Σοβαρούς Τραυματισμούς από Τροχαία Συμβάντα στην ΕΕ»
(Περισσότερα: https://goo.gl/niWFxu)

Νέες δράσεις συνεργασίας του Ι.Ο.ΑΣ. με το Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ)

Με βιωματική εκπαίδευση από εκπαιδευτές του Ινστιτούτου μας για θέματα οδικής ασφάλειας σε μαθητές της Β’ και Γ’ Λυκείου από σχολεία της Κηφισιάς, ξεκίνησαν οι νέες δράσεις συνεργασίας του Ι.Ο.ΑΣ. με το Σύνδεσμο για τη Βιώσιμη Ανάπτυξη των Πόλεων (ΣΒΑΠ).
(Περισσότερα: https://goo.gl/cKWxaL)

Ο χάρτης των τροχαίων ατυχημάτων στην Ελλάδα  

Σύμφωνα με στοιχεία του Διεθνούς Οργανισμού Κατασκευαστών Αυτοκινήτων (Organisation Internationale des Constructeurs d' Automobiles, OICA), σε παγκόσμιο επίπεδο, το 2014 ήταν σε κυκλοφορία περισσότερα από 1,2 δισ. οχήματα (900 εκατ. επιβατικά), παρουσιάζοντας αύξηση σχεδόν 40% σε σχέση με το 2005.
(Περισσότερα: https://goo.gl/hkkCIH)

 
Facebook
Facebook
Website
Website
 
- Επιμέλεια & Υλοποίηση Έκδοσης: Δημήτρης Λαζαρίδης ( d.lazaridis@ioas.gr )
- Κείμενα: Δημήτρης Χατζηδοπαυλάκης, Κατερίνα Δρανδάκη, Βαγγέλης Μακρής,
Γεωργία Αλεξοπούλου, Μάριος Δημητρίου

 
                    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Νεμέσεως 2, Τ.Κ. 112 53, Αθήνα
Τηλ.: 210 8620150 / Fax : 210 8620007

 

Κέντρο Πληροφόρησης για την Οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, Αρσάκειο Μέγαρο, Τ.Κ.105 64, Αθήνα
Τηλ.: 210 3211051 / Fax : 210 3211061

e-mail: info@ioas.gr / website:www.ioas.gr, www.rsi-panosmylonas.gr
 
Copyright © 2016 Ι.Ο.ΑΣ. "ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ" / ROAD SAFETY INSTITUTE "PANOS MYLONAS", All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences