Copy
Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. /  τεύχος 46
     
    ενημέρωση για την Οδική Ασφάλεια
View this email in your browser
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» συνεργάζεται με τον ΟΗΕ
και πρωτοστατεί σε παγκόσμιες πρωτοβουλίες για την Οδική Ασφάλεια 
Συνάντηση με τον Ειδικό Εντεταλμένο του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για την Οδική Ασφάλεια, και πρόεδρο της FIA (Federation International de l’Automobile), κ. Jean Todt, είχε η Πρόεδρος του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» κ. Βασιλική Δανέλλη - Μυλωνά στη Γενεύη, στις 06 Οκτωβρίου 2015.
Η κ. Μυλωνά ενημέρωσε διεξοδικά τον κ. Todt για τις δράσεις του Ινστιτούτου, επισημαίνοντας κυρίως τις διεθνείς πρωτοβουλίες και δραστηριότητες του Ι.Ο.ΑΣ. που υιοθετούνται ως καλές πρακτικές από άλλες χώρες. Με αυτόν τον τρόπο αναδεικνύεται για μια ακόμη φορά η δυνατότητα και η επιτακτική ανάγκη να μειώσουμε τα τροχαία δυστυχήματα και τους τραυματισμούς μέσα από την ενημέρωση, την εκπαίδευση αλλά και την αλλαγή συμπεριφοράς και κουλτούρας για όλους τους χρήστες του οδικού δικτύου.

(Περισσότερα: http://www.ioas.gr/index.php?ID=latest_news&Rec_ID=6108 )
 
Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με προγράμματα θεωρητικής & βιωματικής επιμόρφωσης από το Ι.Ο.ΑΣ.
 
 
Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν  οι πολυήμερες δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης σε θέματα Οδικής Ασφάλειας και κυκλοφοριακής αγωγής του Ινστιτούτου μας στα Τρίκαλα στο  πλαίσιο των εκδηλώσεων για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας που διοργανώθηκαν από τον Δήμο Τρικκαίων με την υποστήριξη του Υπουργείου Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας (22-26/9).
Στην ημερίδα που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του 10ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων είχε κύριο θέμα την ανάγκη ενίσχυσης των προγραμμάτων οδικής ασφάλειας, ως βασικό παράγοντα για τη μείωση των θυμάτων από τα τροχαία δυστυχήματα.  Η κα Δανέλλη-Μυλωνά στην ομιλία της παρουσίασε το θέμα «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ»
(Περισσότερα: http://goo.gl/v54efr))
Νέα Σχολική Χρονιά με μέριμνα την οδική ασφάλεια για τους μαθητές
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» όπως κάθε χρόνο είναι κοντά στο παιδί και τους γονείς και με αφορμή την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ενημέρωσε με σκοπό να   ευαισθητοποιήσει όλους τους χρήστες του Οδικού δικτύου σχετικά με θέματα οδικής ασφάλειας και συγκεκριμένα για την ασφαλή μετακίνηση των παιδιών προς και από το σχολείο.
Η καμπάνια συμπεριλάμβανε ψηφιακό έντυπο με χρήσιμες συμβουλές για τους γονείς, τους δασκάλους και τα παιδιά και αφίσα με συμβουλές για τους γονείς.
(Περισσότερα:http://www.ioas.gr/index.php?ID=latest_news&Rec_ID=6105)
Συμμετοχή του Ι.Ο.ΑΣ. στη 1η διημερίδα για την οδική ασφάλεια στο Λουτράκι.
Το Ινστιτούτο μας συμμετείχε στην 1η διημερίδα για την οδική ασφάλεια που πραγματοποιήθηκε  στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Μέγαρο Λουτρακίου και διοργάνωσε ο Δήμος Λουτρακίου - Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Λουτρακίου, τη στήριξη της Ομοσπονδίας Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Ελλάδος και της Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Κορινθίας.
Η διημερίδα στόχευε σε μαθητές Α/Βάθμιας και Δ/Βάθμιας εκπαίδευσης, αλλά και σε κατοίκους της περιοχής, προκειμένου να ενημερωθούν για θέματα οδικής ασφάλειας και ασφαλούς οδήγησης, με σκοπό τη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων.
Από την πλευρά του Ινστιτούτου μας  παρευρέθηκε η Πρόεδρος του, κυρία Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά η οποία παρουσίασε στην κατάμεστη από  διακεκριμένους εκπροσώπους της  τοπικής κοινωνίας και μαθητές Δ/Βάθμιας εκπαίδευσης αίθουσα, το θέμα: «ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΔΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΩΣΙΜΗ ΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ».
(Περισσότερα:  http://goo.gl/iOotjj)


 

Βράβευση της Προέδρου του Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στα Health & Safety Awards 2015
 

Τιμητικό βραβείο απονεμήθηκε για την προσφορά της Προέδρου του  Ι.Ο.ΑΣ. κας Βασιλικής  Δανέλλη-Μυλωνά  και της διαρκούς δράσης της με συνέπεια και αφοσίωση στο στόχο της πρόληψης των τροχαίων συμβάντων, στα Health & Safety Awards 2015 που πραγματοποιήθηκαν στις 29 Σεπτεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο Grande Bretagne σε  Î´Î¹Î¿ÏÎ³Î¬Î½Ï‰ÏƒÎ· της Boussias Communications.
Η διοργάνωση των Health & Safety Awards επιβραβεύει και αναδεικνύει τις καλύτερες πρακτικές στη διαχείριση Υγείας & Ασφάλειας στους εργασιακούς χώρους, από επιχειρήσεις, οργανισμούς, φορείς και παρόχους υπηρεσιών. Στην τελετή απονομής παρευρέθηκαν πάνω από 350 υψηλόβαθμα στελέχη των βραβευθέντων επιχειρήσεων, εκπρόσωποι υπουργείων, φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων.
Το βραβείο παρέλαβε η Πρόεδρος του Ινστιτούτου κ. Βασιλική Δανέλλη – Μυλωνά, παρουσία του Υπουργού Εργασίας κ. Γεώργιου Κατρούγκαλου, του κ.Νικόλαου Μαρκάτου π.Πρύτανη Ε.Μ.Π. και λοιπών εκπροσώπων δημόσιου και ιδιωτικού φορέα.

(Περισσότερα: http://goo.gl/ZQjhJE  )
  

 
Το Ι.Ο.ΑΣ. παρών στις πρώτες πιλοτικές διαδρομές του Λεωφορείου Χωρίς Οδηγό στα Τρίκαλα
 

 
Το πρώτο λεωφορείο χωρίς οδηγό πραγματοποίησε τα πρώτα του δοκιμαστικά δρομολόγια στους δρόμους των Τρικάλων, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού προγράμματος CityMobil2, που πραγματοποιείται με τη συνεργασία του δήμου Τρικκαίων και τη στήριξη της Περιφέρειας Θεσσαλίας. Σύμφωνα με στελέχη της e-trikala Α.Ε. που υλοποιεί το πρόγραμμα, η συμπεριφορά του κοινού ήταν αρκετά θετική κατά την πιλοτική λειτουργία του προγράμματος.
Η κα Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά με το Δήμαρχο του Δήμου Τρικκαίων κ.Δημήτρη Παπαστεργίου, τον Αντιδήμαρχο Ποιότητας Ζωής και Περιβάλλοντος κ. Γιάννη Κωτούλα και το διευθύνοντα σύμβουλο της e-trikala Α.Ε.  κ. Οδυσσέα Ράπτη συμμετείχε στις πρώτες πιλοτικές διαδρομές προσθέτοντας με την εμπειρία της σε θέματα οδικής ασφάλειας στη βελτιστοποίηση των συνθηκών ασφαλούς μετακίνησης του πρωτοποριακού αυτού μέσου μαζικής μεταφοράς.
(Περισσότερα:http://goo.gl/MA7x0G)

 
Πρόγραμμα  κυκλοφοριακής αγωγής για μικρά παιδιά από το Ι.Ο.ΑΣ. στο The Mall Athens 
Κοντά στους μικρούς μας φίλους, επισκέπτες του The Mall Athens  στο Μαρούσι, βρέθηκε του Ινστιτούτο μας  όπου διοργάνωσε εργαστήριο ζωγραφικής για την εκμάθηση των βασικών κανόνων Κυκλοφοριακής Αγωγής και μύησε τα παιδιά στα μυστικά της Οδικής Ασφάλειας.
(Περισσότερα: http://goo.gl/NtQubB)
 
Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» στα Responsible Business Awards 2015
Η Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου A.E., το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» και το ΕΚΑΒ Λάρισας βραβεύθηκαν στο πλαίσιο του νέου θεσμού «Hellenic Responsible Business Awards 2015» που αφορά στο έργο των Υπεύθυνων Επιχειρήσεων στην Ελλάδα. Την τελετή διοργάνωσε η Boussias Communi cations σε εκδήλωση που έγινε στο Balux Prive  (Γλυφάδα), την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου.
(Περισσότερα: http://goo.gl/bz6tbC)

Συμμετοχή του Ι.Ο.ΑΣ. στο πρόγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες»
 
Με την τέταρτη ενότητα παραδόσεων, ολοκληρώθηκε η σειρά των σεμιναρίων στο πλαίσιο του προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» για την Ενδυνάμωση της Δομής και Ανάπτυξης των Ικανοτήτων (Capacity Building) του Ινστιτούτου μας με θεματική: «Συστήματα Διαχείρισης Γνώσης» (Knowledge Management Systems). Το σεμινάριο Î´Î¹ÎµÎ¾Î®Ï‡Î¸Î· στις εγκαταστάσεις του Ινστιτούτου μας στις 3 & 4 Î£ÎµÏ€Ï„εμβρίου.
Κατά τα τη διάρκεια του σεμιναρίου συζητήθηκαν τα παρακάτω θέματα:
Βασικές έννοιες, Ορισμός, Αρχιτεκτονικές, Î‘νάπτυξη και εφαρμογή, Ειδικά θέματα, Παραδείγματα, Παρόν και μέλλον.
(Περισσότερα:http://goo.gl/IyAh83)
 

 
  Ενημερώνοντας το προσωπικό της Bayer Ελλάς σε θέματα οδικής ασφάλειας
 
 
Το Ινστιτούτο μας υλοποίησε σεμινάριο επιμόρφωσης με θέμα την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την οδική ασφάλεια σε εργαζόμενους της εταιρείας  BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Î’.Ε.Ε., που διοργανώθηκε στις εγκαταστάσεις της στο Μαρούσι στο πλαίσιο της ημέρας υγιεινής & ασφάλειας της εταιρείας.
(Περισσότερα:http://goo.gl/5dt0p3)

  
Συμμετοχή του Ι.Ο.ΑΣ. στο 6ο Athens Bike Festival

 
 
Με μεγάλο ενδιαφέρον παρακολούθησαν οι μικροί επισκέπτες του 6ου Athens Bike Festival το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής του Ι.Ο.ΑΣ. «Ασφαλώς Ποδηλατώ».
Μέσα από ένα διαδραστικό παιχνίδι γνώσεων, παιδιά σχολικής ηλικίας ενημερώθηκαν για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου καθώς και την σωστή επιλογή εξοπλισμού ασφαλείας. Πολλοί παρευρισκόμενοι γονείς συμμετείχαν με τα παιδιά τους δίνοντας συγχαρητήρια στους εκπαιδευτές για την ποιότητα του προγράμματος.
(Περισσότερα:http://goo.gl/0JeGmx)

 
Δράσεις – Εκπαιδεύσεις από το Ι.Ο.ΑΣ.
 
Δράσεις – Εκπαιδεύσεις από το Ι.Ο.ΑΣ.
 
Κατά το μήνα  Σεπτέμβιο  εκπαιδεύτηκαν και ενημερώθηκαν από το Ινστιτούτο:
  • 2.005 μαθητές Π/θμιας και Δ/θμιας εκπαίδευσης
     
  • 1.450 Ενήλικοι συμπολίτες μας  
Μέσα από δράσεις και προγράμματα επιμόρφωσης:
- στους πολίτες, εκπαιδευτικούς και μαθητές του Δήμου Τρικκαίων   στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας
- στην Ορεστιάδα με δράσεις ενημέρωσης  στο πλαίσιο του έργου “Δρόμοι, ανοιχτή πρόσβαση στην παροχή ασφάλειας” (Roads Open Access To Deliver Safety-Safe Roads)
- σε εργαζόμενους των εταιρειών ΓΕΝΕΣΙΣ ΦΑΡΜΑ Α.Ε., BAYER ΕΛΛΑΣ Α.Β.Ε.Ε., Αττικές Διαδρομές Α.Ε.


(Περισσότερα: http://goo.gl/Xd3e0t )
Προγραμματίζονται

- Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ.) για 9η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνει το Σάββατο 17 Οκτωβρίου την εκδήλωση «Ευρωπαϊκή Νύχτα χωρίς Ατυχήματα», με εκδηλώσεις σε 25 πόλεις της Ελλάδας ταυτόχρονα με τη μεγάλη Πανευρωπαϊκή διοργάνωση σε άλλες 26 χώρες με την υποστήριξη της Ε.Ε..  Î— ενέργεια στοχεύει στην ενίσχυση της Οδικής Ασφάλειας, αυξάνοντας την ευαισθητοποίηση του κοινού και ενημερώνοντας τους οδηγούς, με έμφαση στους νέους ότι το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί, παρακινώντας τους να επιλέγουν πάντα τον οδηγό της παρέας.
- Στελέχη του Ινστιτούτου θα υλοποιήσουν  θεωρητική και βιωματική εκπαίδευση στο πλαίσιο της πολιτικής υγείας & ασφάλειας  στο προσωπικό  εταιρειών διακεκριμένων για την ευαισθησία και το ανεπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, με τη χρήση της Κινητής Μονάδας Οδικής Ασφάλειας του Ι.Ο.ΑΣ.
- Συμμετοχή της Προέδρου του Ι.Ο.ΑΣ. στην Ετήσια Διάλεξη & το Συμβούλιο Μελών του Εθνικού Συμβουλίου Ασφάλειας Μεταφορών (ETSC) στις Βρυξέλλες (19/10)
- Μετά από πρόσκληση του ΤΕΙ Κρήτης, το Ι.Ο.ΑΣ., θα συμμετέχει στο  Διεθνές Συνέδριο: «Οδικές Συγκρούσεις, Τραυματισμός και Αποκατάσταση», που πραγματοποιείται στο πλαίσιο της ολοκλήρωσης του Ευρωπαϊκού προγράμματος «REHABIL AID» (Ηράκλειο Κρήτης, 22 & 23/10
(Περισσότερα:http://goo.gl/7Ttk2G )
Η παρουσία του Ι.Ο.ΑΣ. στα Media
  • Ραδιοφωνική συνέντευξη και δηλώσεις έκανε η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. κα Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά  στο Ρ/Φ σταθμό REAL FM  αναφορικά με  τα πρόσφατα τροχαία δυστυχήματα, το Λεωφορείο Χωρίς Οδηγό, τις δραστηριότητες του Ι.Ο.ΑΣ στις εκδηλώσεις του Δήμου Τρικκαίων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας  ÎºÎ±Î¸ÏŽÏ‚ και για τις υπόλοιπες εκδηλώσεις του Ινστιτούτου και τις δράσεις της Συμμαχίας για την ασφάλεια & τον πολιτισμό στο δρόμο: «Δρόμοι στο Μέλλον» στη διάρκεια του μήνα.
  • Καμπάνια ενημέρωσης Î±Ï€ÏŒ το Ι.Ο.ΑΣ. με ραδιοφωνικό μήνυμα θα μεταδίδεται από τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας κατά τη διάρκεια του Οκτωβρίου,  για την ευαισθητοποίηση του κοινού και την ενημέρωση των οδηγών, με έμφαση στους νέους, ότι το αλκοόλ και η οδήγηση δεν πάνε μαζί, παρακινώντας τους να επιλέγουν πάντα τον οδηγό της παρέας. Η καμπάνια γίνεται στο πλαίσιο της εκδήλωσης«Ευρωπαϊκής Νύχτας χωρίς Ατυχήματα» (17/10) με δράσεις σε 25 πόλεις της Ελλάδας ταυτόχρονα με τη μεγάλη Πανευρωπαϊκή διοργάνωση με την υποστήριξη της Ε.Ε.. (Περισσότερα:  http://goo.gl/xokh56 )
 
Φιλμ για την Οδική Ασφάλεια των παιδιών από τον Luc Besson στο πλαίσιο της εκστρατείας του ΟΗΕ #SaveKidsLives


 
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, 500 παιδιά πεθαίνουν κάθε μέρα σε τροχαία δυστυχήματα παγκοσμίως.
Σε μια προσπάθεια να αυξηθεί η ευαισθητοποίηση απέναντι σε αυτό το πολύ σοβαρό πρόβλημα, ο Jean Todt, Πρόεδρος της FIA και Ειδικός Εντεταλμένος του Γενικού Γραμματέα του Ο.Η.Ε. για την Οδική Ασφάλεια, με μεγάλο αίσθημα ευθύνης και ευαισθησίας για τους πεζούς και τα παιδιά, που αποτελούν τους πιο ευάλωτους χρήστες του οδικού δικτύου, ζήτησε από το σκηνοθέτη Luc Besson να οπτικοποιήσει ένα ισχυρό μήνυμα που να επισημαίνει τους κινδύνους που αντιμετωπίζουν τα παιδιά σε όλο τον κόσμο σχετικά με την οδική τους ασφάλεια
(Περισσότερα: http://goo.gl/PWQ1i2 )

 
Το Ι.Ο.ΑΣ. επιμορφώνει πολίτες της  Ορεστιάδας  στο πλαίσιο του έργου  “Roads Open Access To Deliver Safety
 
Στην Ορεστιάδα ταξίδεψε το Ινστιτούτο μας  με την κινητή του μονάδα για ομιλία & βιωματική εκπαίδευση σε θέματα Οδικής Ασφάλειας στο πλαίσιο του έργου  “Roads Open Access To Deliver Safety / SAFE ROADS” (Δρόμοι με ανοιχτή πρόσβαση στην παροχή ασφάλειας), το οποίο αφορά στη βελτίωση της προσβασιμότητας και στη βελτιστοποίηση της οργάνωσης κυκλοφορίας στη διασυνοριακή περιοχή Βουλγαρίας – Ελλάδας μέσω της αποκατάστασης των υποδομών των δρόμων, της κυκλοφοριακής διαπαιδαγώγησης και την ανάπτυξη οδικής συνείδησης.
(Περισσότερα:
http://goo.gl/C8RtnQ  )

 
Έκτακτα μέτρα για την οδική ασφάλεια λαμβάνει η Περιφέρεια Αττικής

 
Μέτρα για τη βελτίωση της οδικής ασφάλειας και για την ελαχιστοποίηση των δυστυχημάτων στα αστικά κέντρα, έλαβε ο αντιπεριφερειάρχης Αττικής, κ.Γιώργος Καραμέρος, κατά τη διάρκεια πρόσφατης σχετικής σύσκεψης.
Μεταξύ των μέτρων περιλαμβάνεται η αναρρύθμιση των φωτεινών σηματοδοτών στο ρεύμα προς Αθήνα, ώστε να μην διευκολύνεται η ανάπτυξη υψηλών ταχυτήτων, η τοποθέτηση εγκάρσιων ανακλαστικών λωρίδων πριν τις επικίνδυνες στροφές, η αντιμετώπιση πιθανής ολισθηρότητας του εδάφους και η έναρξη ενημερωτικής εκστρατείας για τους κινδύνους που κρύβει η οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.
(Περισσότερα: http://goo.gl/32qkbz)

 
Το Ι.Ο.ΑΣ. επιμορφώνει το ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας Î‘ττικές Διαδρομές Α.Ε. σε θέματα Οδικής Ασφάλειας
Το Ι.Ο.ΑΣ. βρέθηκε στις εγκαταστάσεις της Αττικές Διαδρομές Α.Ε.  ÏƒÏ„ο Κέντρο Ελέγχου και Συντήρησης Αττικής Οδού για τη βιωματική  εκπαίδευση και την ευαισθητοποίηση του συνόλου του  ανθρώπινου δυναμικού για θέματα πρόληψης των τροχαίων δυστυχημάτων.
(Περισσότερα: http://goo.gl/154MHn)

 
RSI “Panos Mylonas” : 23rd World Scout Jamboree 2015 Video
Η δημιουργική ομάδα του Ι.Ο.ΑΣ. ετοίμασε ένα πολύ όμορφο βίντεο από την επίσκεψη του Ινστιτούτου μας στο 23ο Παγκόσμιο Προσκοπικό Jamboree.
Θα έχετε την ευκαιρία δείτε σκηνές από την υλοποίηση εκπαιδευτικών διαδραστικών προγραμμάτων, εργαστηρίων και της έρευνας που υλοποίησε το Ινστιτούτο στο GDV (Global Development Village) στην περιοχή Yamaguchi και να πάρετε μια χορταστική γεύση οδικής ασφάλειας από τη μοναδική εμπειρία μας στο Jamboree.

 
Facebook
Facebook
Website
Website
 
- Επιμέλεια & Υλοποίηση Έκδοσης: Δημήτρης Λαζαρίδης ( d.lazaridis@ioas.gr )
κείμενα: Βαγγέλης Μακρής, Δημήτρης Χατζηδοπαυλάκης, Αναστασία Τζαβάρα
 
                    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Νεμέσεως 2, Τ.Κ. 112 53, Αθήνα
Τηλ.: 210 8620150 / Fax : 210 8620007

 

Κέντρο Πληροφόρησης για την Οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, Αρσάκειο Μέγαρο, Τ.Κ.105 64, Αθήνα
Τηλ.: 210 3211051 / Fax : 210 3211061

e-mail: info@ioas.gr / website:www.ioas.gr, www.rsi-panosmylonas.gr
 
Copyright © 2015 Ι.Ο.ΑΣ. "ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ" / ROAD SAFETY INSTITUTE "PANOS MYLONAS", All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences