Copy
Newsletter Ι.Ο.ΑΣ. /  τεύχος 44
     
    ενημέρωση για την Οδική Ασφάλεια
View this email in your browser
   Σε κίνδυνο οι στόχοι της Ε.Ε. για την Οδική Ασφάλεια
 
  • Οι στόχοι της Ε.Ε. για την Οδική Ασφάλεια τίθενται σε κίνδυνο καθώς οι θάνατοι αυξάνονται σε Γαλλία, Γερμανία και Ηνωμένο Βασίλειο, ενώ το θετικό είναι πως στην Ελλάδα μειώνονται. 
Κάθε χρόνο τον Ιούνιο το ETSC (European Transport Safety Council ) διοργανώνει το PIN Conference κατά τη διάρκεια του οποίου δημοσιοποιεί την ετήσια Έκθεση Δείκτη Απόδοσης Οδικής Ασφάλειας ( PIN ) και αφορά στην πρόοδο της Οδικής Ασφάλειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Παράλληλα  απονέμει το βραβείο PIN  στη χώρα που επιδεικνύει την υψηλότερο δείκτη πολιτικής υπευθυνότητας σε θέματα που αφορούν στην Οδική Ασφάλεια το οποίο για φέτος κέρδισε η Σλοβενία.
Το φετινό 9o συνέδριο για την Έκθεση Δείκτη Απόδοσης Οδικής Ασφάλειας (PIN) του ETSC  Î­Î³Î¹Î½Îµ με ιδιαίτερη επιτυχία στις Βρυξέλλες.
Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», που αποτελεί ενεργό Μέλος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου για τις Ασφαλείς Μεταφορές (ETSC) και εκπροσωπήθηκε από την  Πρόεδρο του κα Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά, ανακοινώνει στοιχεία και την πρόσφατη 9η ετήσια Έκθεση Δείκτη Απόδοσης Οδικής Ασφάλειας (PIN) που αφορά στην πρόοδο της Οδικής Ασφάλειας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

 (Διαβάστε αναλυτικά σχετικά με την 9η ετήσια Έκθεση Δείκτη Απόδοσης Οδικής Ασφάλειας: http://www.ioas.gr/index.php?ID=latest_news&Rec_ID=5987)
  
Επιχείρηση «Καθαρές Πινακίδες – Ασφαλέστεροι Δρόμοι»
Το Ι.Ο.ΑΣ. & ενεργοί πολίτες «καθαρίζουν» για την ο-ΔΙΚΗ μας ασφάλεια!

 
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», συνεχίζει τη δράση του για την πρόληψη των τροχαίων συμβάντων μέσα στις πόλεις και υλοποίησε νέα πολύ επιτυχημένη εκστρατεία για τον καθαρισμό σημάτων του Κ.Ο.Κ. στους δρόμους της πόλης του Αμαρουσίου που έγινε την Παρασκευή 19 Ιουνίου. Τίτλος της νέας εκστρατείας ήταν «Καθαρές Πινακίδες – Ασφαλέστεροι Δρόμοι».
Στην εκστρατεία του αυτή, αρωγοί ήταν οι εταιρείες-Μέλη της Συμμαχίας του Ι.Ο.ΑΣ. για την ασφάλεια και τον πολιτισμό στο δρόμο «Δρόμοι στο Μέλλον», με το προσωπικό των εταιρειών Αττική Οδός, Cosmote και Genesis Pharma να συνεισφέρουν εθελοντικά στην εν λόγω δράση.
(Περισσότερα: http://goo.gl/yZQPWh )
Συμμετοχή της Προέδρου του  Ι.Ο.ΑΣ. σε συνέδριο του Road Safety Authority(RSA) και  του Larch Hill International Campsite & Training Centre στην Ιρλανδία  ενόψει του 23rd World Scout Jamboree
 
Στην Ιρλανδία φιλοξενήθηκε η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. από το Σώμα Προσκόπων της χώρας, Scouting Ireland στο πλαίσιο προετοιμασίας ενόψει του 23rd World Scout Jamboree που θα λάβει χώρα στην Ιαπωνία, το καλοκαίρι του 2015.
Η κα Δανέλλη-Μυλωνά συμμετείχε σε συνάντηση εργασίας με στελέχη από τον Ιρλανδικό Οργανισμό Οδικής Ασφάλειας Road Safety Authority (RSA) καθώς και  στο Larch Hill International Campsite & Training Centre of Scouting Ireland, όπου συζητήθηκαν  θέματα που αφορούσαν στον επικείμενο World Scout Jamboree.
Παράλληλα κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στην Ιρλανδία, είχε συνάντηση με τον κ.John Lawlor, CEO του Scouting Ireland και διευθυντικά στελέχη της Google Ιρλανδίας (κέντρο αποφάσεων της Google για την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική) στις εντυπωσιακές εγκαταστάσεις της εταιρείας, όπου συζητήθηκαν θέματα σχετικά με την Οδική Ασφάλεια και την εκπαίδευση των νέων.

 
(Περισσότερα: http://goo.gl/5jGDAZ )

Συμμετοχή του Ι.Ο.ΑΣ. στο πρόγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες»
 
Με την υλοποίηση προγραμματισμένου τριήμερου σεμιναρίου επιμόρφωσης σε θέματα Αναζήτησης Πηγών Χρηματοδότησης & Συγγραφής Προτάσεων ξεκίνησε η συμμετοχή του Ι.Ο.ΑΣ. στο πρόγραμμα «Είμαστε όλοι Πολίτες» στο πλαίσιο της Ενδυνάμωσης της Δομής και Ανάπτυξης των Ικανοτήτων (Capacity Building) του Ινστιτούτου, με στόχο την αποτελεσματικότερη λειτουργία του και την ενίσχυση της κοινωνικής του συνεισφοράς.
Το σεμινάριο παρακολούθησε το ανθρώπινο δυναμικό και ένθερμοι εθελοντές του Ινστιτούτου ενώ τα προγραμματισμένα επιμορφωτικά προγράμματα θα συνεχιστούν προς το προσωπικό του Ι.Ο.ΑΣ.  καθόλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η συνεχής επιμόρφωση στις καλές πρακτικές και η ανάπτυξη των ικανοτήτων του ανθρώπινου δυναμικού του Ινστιτούτου είναι  μονόδρομος για την σωστή κατάρτιση των ανθρώπων που ασχολούνται ενεργά με την κοινωνία των πολιτών έτσι ώστε να θωρακίζονται με την απαραίτητη γνώση που απαιτείται προκειμένου να αυξηθεί η αποτελεσματικότητα του Οργανισμού και ταυτόχρονα να επιτυγχάνεται το μεγαλύτερο δυνατό κοινωνικό όφελος και βιωσιμότητα.
(Περισσότερα: http://goo.gl/3Nt9kD)

Smartwatches, νέος παράγοντας απόσπασης προσοχής κατά την οδήγηση
Είναι γνωστό ότι η χρήση του τηλεφώνου κατά την οδήγηση είναι παράνομη και επικίνδυνη, αλλά με δεδομένη την είσοδο νέων gadgets στην καθημερινότητα μας όπως τα smartwatches , τα νέας τεχνολογίας «έξυπνα» ρολόγια που επικοινωνούν με τα κινητά μας και μας παρέχουν πληροφορίες, δημιουργείται ένα νέο πρόβλημα επικινδυνότητας κατά την οδήγηση που δεν έχει προβλέψει η υπάρχουσα νομοθεσία.
Σε αρκετές χώρες με πρωτοστατούσα τη Νέα Ζηλανδία έχουν κινητοποιηθεί οι φορείς που ασχολούνται με την Οδική Ασφάλεια δημιουργώντας εκστρατείες ενημέρωσης σχετικά με την αναγκαιότητα της  απαγόρευσης χρήσης των smartwatches κατά τη διάρκεια της οδήγησης.
(Περισσότερα: http://goo.gl/ojV975)

 
Νέο διαδραστικό πρόγραμμα ασφαλούς χρήσης ποδηλάτου για παιδιά από το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς»
 
Περισσότεροι από 500 μαθητές Π/θμιας Εκπαίδευσης σε σχολεία των Νομών Αττικής, Βοιωτίας και Φθιώτιδας, παρακολούθησαν το νέο πρόγραμμα για την ασφαλή χρήση του ποδηλάτου «Ασφαλώς Ποδηλατώ», που αναπτύχθηκε και υλοποιείται από το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς», με την ευγενική υποστήριξη των εταιρειών «Νέα Οδός Α.Ε» & «Κεντρική Οδός Α.Ε».
Το πρόγραμμα έχει λάβει την έγκριση του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής υλοποιείται πάντα με τη συνεργασία των αρμόδιων Διευθύνσεων Π/θμιας Εκπαίδευσης και με διαδραστικό τρόπο ενημερώνει τους μαθητές για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της χρήσης του ποδηλάτου.
 (Περισσότερα: http://www.ioas.gr/index.php?ID=latest_news&Rec_ID=5982)
Το Ι.Ο.ΑΣ. ενημερώνει το μόνιμο προσωπικό της  114ης  Î Ï„έρυγας Μάχης για τις βασικές αρχές της Οδικής Ασφάλειας

 
Το Ινστιτούτο μας συμμετείχε σε σεμινάριο επιμόρφωσης με θέμα την πρόληψη τροχαίων ατυχημάτων και την οδική ασφάλεια που διοργάνωσε η 114η  Î Ï„έρυγα Μάχης στην προσπάθεια ευαισθητοποίησης και εκπαίδευσης του προσωπικού, σε θέματα που αφορούν στην εργασιακή οδική ασφάλεια.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης στην οποία συμμετείχε το μόνιμο προσωπικό της 114ης Πτέρυγας Μάχης ο κ. Δημήτρης Χατζηδοπαυλάκης, υπεύθυνος της Κινητής Μονάδας του Ι.Ο.ΑΣ. πραγματοποίησε  ομιλία με αντικείμενο τις βασικές αρχές πρόληψης τροχαίων ατυχημάτων ενημερώνοντας για τις συνθήκες και τις πιθανές συνέπειες ενός δυστυχήματος και ενημέρωσε τους παρευρισκομένους για τις σωστές πρακτικές  που πρέπει να ακολουθούνται για μια ασφαλή οδηγική συμπεριφορά, ενώ παράλληλα διανεμήθηκε έντυπο ενημερωτικό υλικό.
(Περισσότερα:http://goo.gl/5G0iKT)

 
Φιλοξενία ερευνητικού προσωπικού από άλλες χώρες από το Ι.Ο.ΑΣ. στο πλαίσιο του προγράμματος TraSaCu
 

 
Ολοκληρώθηκε το 1ο στάδιο φιλοξενίας ερευνητικού προσωπικού τρίμηνης διάρκειας από το Ινστιτούτο μας στο πλαίσιο του προγράμματος TraSaCu (Traffic Safety Culture) όπου το Ι.Ο.ΑΣ. συμμετέχει.
Στέλεχος του Αυστριακού Συμβουλίου Οδικής Ασφάλειας (KFV) εργάστηκε  επί τρίμηνο στα γραφεία του Ινστιτούτου ενώ αντίστοιχα κοινωνιολόγος του Ι.Ο.ΑΣ. εργάστηκε στο Συμβούλιο Οδικής Ασφάλειας της Αυστρίας στο πλαίσιο ανταλλαγής τεχνογνωσίας και ενίσχυσης του ερευνητικού έργου των συνεργαζόμενων οργανισμών.
Επισημαίνεται ότι το έργο χρηματοδοτεί αποκλειστικά την ανταλλαγή του ερευνητικού προσωπικού και τεχνογνωσίας στο πλαίσιο ανάπτυξης καλλιέργειας παιδείας και πολιτισμού Οδικής συμπεριφοράς και στηρίζεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή - πρόγραμμα Horizon 2020.
(Περισσότερα: http://goo.gl/A090Kn ) 
Το Ι.Ο.ΑΣ. στο 5o Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με θέμα: «Επιχειρηματικότητα - Καινοτομία - Κοινωνία»

 
Δυναμική ήταν η παρουσία του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» (Ι.Ο.ΑΣ.)  στο 5ο Ετήσιο Συνέδριο Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης με θέμα :«Επιχειρηματικότητα - Καινοτομία - Κοινωνία» που διοργάνωσε η  Capital Link CSR in Greece  την Πέμπτη, 26 Ιουνίου, στο ξενοδοχείο Hilton της Αθήνας.
Στόχος του Συνεδρίου ήταν να προσφέρει στους συμμετέχοντες και ιδιαίτερα στους νέους επιχειρηματίες, έναν πρακτικό και χρηστικό οδηγό ενίσχυσης και χρηματοδότησης των προτάσεών τους καθώς και παρουσίασης των σημαντικών επαφών που μπορούν να συμβάλλουν σε αυτή την κατεύθυνση.
Το συνέδριο στο οποίο συμμετείχαν σχεδόν εκατό ΜΚΟ καθώς και μεγάλο αριθμό συμμετεχόντων από εταιρείες και φορείς απ’ όλη την Ελλάδα.
(Περισσότερα: http://goo.gl/u5JTpX)
 
Προγράμματα κυκλοφοριακής αγωγής που σώζουν ζωές, στη μακρινή Αστυπάλαια από το Ι.Ο.ΑΣ.

 
Το πιο διάσημο νησί της άγονης γραμμής, η γραφική Αστυπάλαια  Ï†Î·Î¼Î¯Î¶ÎµÏ„αι για την όμορφη χώρα της, τις παραλίες της και τη φιλοξενία της. Πέρα από αυτά υπάρχει το ενδιαφέρον των δασκάλων, των κατοίκων και κυρίως των παιδιών που με πολύ αγάπη υποδέχτηκαν τους ανθρώπους του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς» με αφορμή την παγκόσμια ημέρα περιβάλλοντος και συνεργάστηκαν για την κυκλοφοριακή αγωγή.
Δείτε το βίντεο από την εκπαίδευση εδώ 
8 εκατομμύρια άνθρωποι από 194 χώρες έχουν πάρει μέρος στην έρευνα του ΟΗΕ« MY World»
Εσείς;

 
Περισσότεροι από 8.000.000 άνθρωποι από 194 χώρες έχουν λάβει ήδη μέρος στην έρευνα του ΟΗΕ « MY World », δηλαδή 1 στους 1.000 κατοίκους του πλανήτη έχει συμμετάσχει στη μεγαλύτερη έρευνα που έχει γίνει ποτέ στην ανθρωπότητα!
« MY World, ΠΕΙΤΕ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ »

(Περισσότερα: http://goo.gl/nEqrwX )
 
ψηφίστε εδώ
Δράσεις – Εκπαιδεύσεις από το Ι.Ο.ΑΣ.
Κατά το μήνα Ιούνιο εκπαιδεύτηκαν από το Ινστιτούτο:

•      398  μαθητές Π/θμιας και Δ/θμιας εκπαίδευσης
•      883  ενήλικοι συμπολίτες μας
 
Μέσα από προγράμματα επιμόρφωσης:
σε εκδήλωση για παιδιά του προσωπικού της Τράπεζας Πειραιώς, 
σε εργαζόμενους των εταιρειών Φυσικό Αέριο Αττικής Α.Ε, ΕΡΓΟΣΕ Α.Ε και Genesis Pharma SA.
στo πλαίσιο των ενημερωτικών διαλέξεων που διοργάνωσε η 114 Πτέρυγα Μάχης με σκοπό την ευαισθητοποίηση και εκπαίδευση του προσωπικού, σε θέματα που αφορούν στην εργασιακή οδική ασφάλεια.
στο συνέδριο Drinks Conference 2015

στο πλαίσιο των  εκδηλώσεων του  4ου Φεστιβάλ « Έλα Μαζί» στο Άλσος της Κηφισιάς

(Περισσότερα: http://goo.gl/Uj5HDB )
 
Προγραμματίζονται
Προγραμματίζονται
  • Το Ι.Ο.ΑΣ. διεθνώς, σε συνεργασία με το WOSM - τη μεγαλύτερη εθελοντική κίνηση για νέους στον κόσμο, συντονίζει Διεθνή πρωτοβουλία ενημέρωσης προσκόπων απ’  όλο τον κόσμο σε θέματα Οδικής Ασφάλειας στο 23rd World Scout Jamboree που θα λάβει χώρα στην Ιαπωνία, το καλοκαίρι του 2015.
  • Ενημερωτική καλοκαιρινή καμπάνια Οδικής Ασφάλειας με την υποστήριξη του Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (Δ.Α.Α.) . Η καμπανιά αφορά στην  ÎµÎ½Î·Î¼Î­ÏÏ‰ÏƒÎ· και ευαισθητοποίηση των πολιτών, οδηγών και επισκεπτών στην Ελλάδα κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
(Περισσότερα: http://goo.gl/QjGwS1)
Η παρουσία του Ι.Ο.ΑΣ. στα Media
  • Ραδιοφωνικές συνεντεύξεις και δηλώσεις έκανε η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. κα Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά  στους σταθμούς: Παραπολιτικά FM 90,1,  και ΚΑΝΑΛΙ 1 90,4, αναφορικά με τις πρόσφατες δράσεις και εκδηλώσεις του Ι.Ο.ΑΣ.  στη διάρκεια του Ιουνίου όσο και για αυτές που ετοιμάζουμε.
  • Καμπάνια ενημέρωσης Î±Ï€ÏŒ το Ι.Ο.ΑΣ. σε συνεργασία με την Αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα και την Τροχαία του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ., με την υποστήριξη της Συμμαχίας για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο Δρόμο «Δρόμοι στο Μέλλον»,  μεταδίδεται από τους  Τηλεοπτικούς και τους Ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας.(Περισσότερα: http://goo.gl/D9jY1W)
 
 
Οικολογικοί τρόποι οδήγησης και συμπεριφοράς
 
Το Road Safety Inbox είναι η μηνιαία θεματική ηλεκτρονική έκδοση του Ι.Ο.ΑΣ. που έχει δημιουργήσει στο πλαίσιο της Συμμαχίας για την Ασφάλεια και τον Πολιτισμό στο Δρόμο «Δρόμοι στο Μέλλον» για την ενημέρωση συνεργατών και πολιτών σε θέματα που αφορούν στην πρόληψη των τροχαίων συμβάντων.
Το τελευταίο τεύχος του Road Safety Inbox είναι αφιερωμένο σε θέματα οικολογικής & ασφαλούς οδήγησης που αφορούν όλους μας.

Διαβάστε περισσότερα για θέματα οικολογικής & ασφαλούς οδήγησης εδώ 
Το Ι.Ο.ΑΣ. στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Δικτύου Υγιών Πόλεων
 
Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» συμμετείχε στο 11ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Δικτύου Υγιών Πόλεων (ΕΔΔΥΠΠΥ) που έγινε στο Δήμο Αιγάλεω (19 & 20/6), με τίτλο "Ανθρωπιστική κρίση: Ο ρόλος των Δήμων στην αντιμετώπιση της"
Η Πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. κα Βασιλική Δανέλλη–Μυλωνά παρουσίασε το θέμα: "Πρόληψη τροχαίων δυστυχημάτων και ασφαλής οδήγηση", παράλληλα μίλησε για το έργο του Ι.Ο.ΑΣ. και τους στόχους του σε αυτή την κρίσιμη περίοδο που διανύει η χώρα μας.
(Περισσότερα: http://goo.gl/3M4Qcv)
 
Το Ι.Ο.ΑΣ. ενημερώνει για το παιδικό κάθισμα το ανθρώπινο δυναμικό της Εταιρείας Παροχής Αερίου Αττικής

 
Συνεπές στο ετήσιο ραντεβού του με το προσωπικό της Î•Ï„αιρείας Παροχής Αερίου Αττικής το Ι.Ο.ΑΣ.  συμμετείχε με δράσεις ενημέρωσης για τη χρήση του παιδικού καθίσματος αυτοκινήτου, επίδειξη σωστής τοποθέτησης, συμβουλές για τις καλές πρακτικές που πρέπει ακολουθούνται και πληροφορίες για τα παιδικά καθίσματα αυτοκινήτου.
(Περισσότερα: http://goo.gl/GtPmAK )
 
Συμμετοχή του Ι.Ο.ΑΣ. στο συνέδριο «Νοητικές Λειτουργίες, Συμπεριφορά και Οδήγηση»

 
Στο συνέδριο «Νοητικές Λειτουργίες, Συμπεριφορά και Οδήγηση» συμμετείχε το Ι.Ο.ΑΣ. με στελέχη από το επιστημονικό προσωπικό του. Το συνέδριο είναι τμήμα του Project "DriverBRAIN - Επιδόσεις οδηγών με εγκεφαλικές παθήσεις σε μη αναμενόμενα συμβάντα", και συνδιοργανώθηκε  από τον Τομέα Μεταφορών και Συγκοινωνιακής Υποδομής του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΠ), τον Τομέα Νευρολογίας, Ψυχιατρικής και Κοινωνικής Ιατρικής,
(Περισσότερα: http://goo.gl/842l2g)


 
"The Safety Truck", Hi-tech φορτηγά με οθόνες στις πίσω πόρτες για ασφαλείς προσπεράσεις
 
Σύμφωνα με την εταιρεία Samsung, στην Αργεντινή κάθε μία ώρα ένας άνθρωπος χάνει τη ζωή του στους δρόμους και το 80% αυτών των ατυχημάτων οφείλεται σε προσπεράσεις.
Με αφορμή τον πολύ μεγάλο αριθμό τροχαίων δυστυχημάτων  στη χώρα της Λατινικής Αμερικής, η εταιρεία αποφάσισε να εξοπλίσει το στόλο των φορτηγών της με ασύρματες κάμερες και οθόνες για να μπορούν οι οδηγοί να έχουν ορατότητα.
Αναγνωρίζοντας ότι η προσπέραση ενός μεγάλου φορτηγού είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, λόγω της περιορισμένης ορατότητας για το τι συμβαίνει στο αντίθετο ρεύμα και μπροστά από το φορτηγό.
(Περισσότερα: http://goo.gl/mtp62s)


 
Το Ι.Ο.ΑΣ. στην τελετή παράδοσης της Σημαίας του ΣΕΠ ενόψει  Ï„ου 23ου Παγκόσμιου Προσκοπικού Τζάμπορη της Ιαπωνίας
Η τελετή παράδοσης της Ελληνικής  Σημαίας του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων (ΣΕΠ)  Î±Ï€ÏŒ τον Αν. ΓΕ κ. Δημήτρη Μανίκη, στον αρχηγό της Ελληνικής αποστολής του 23ου Παγκόσμιου Προσκοπικού Τζάμπορη της Ιαπωνίας 2015, κ. Βασίλη Μπίρτσα αναπληρωτή έφορο διεθνών απόστολων του ΣΕΠ διεξήχθη στο  Προσκοπικό Κέντρο "Άγιος Ανδρέας" την Κυριακή 28 Ιουνίου.
Στην τελετή συμμετείχαν εκ μέρους του Ι.Ο.ΑΣ., δυο μέλη της ομάδας υποστήριξης του Τζάμπορη, Σάββας Κοτριδης και Άρης Κοπανακης.
(Περισσότερα: http://goo.gl/EM4gyW)


 
Το Ι.Ο.ΑΣ. «Πάνος Μυλωνάς» υποστηρίζει το Drinks Conference 2015

 
Υπό την τιμητική υποστήριξη του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας Πάνος Μυλωνάς διεξάχθηκε  το Drinks Conference 2015 το πρώτο B2B συνέδριο για τον κλάδο των αλκοολούχων ποτών, την Παρασκευή, 12 Ιουνίου 2015, στο Αμφιθέατρο Maroussi Plaza, στην Αθήνα.
Στόχος του συνεδρίου ήταν να ενημερώσει τους συμμετέχοντες με όλες τις έγκυρες πληροφορίες ώστε να αντιμετωπίσουν τις σύγχρονες προκλήσεις και να βελτιώσουν τα κρίσιμα σημεία του κλάδου.
Στο συνέδριο το Ι.Ο.ΑΣ. συμμετείχε με την Πρόεδρο του κα Βασιλική Δανέλλη-Μυλωνά η οποία παρουσίασε εργασία με θέμα: «Αλκοόλ & Οδήγηση. Ο ρόλος της βιομηχανίας: μέρος του προβλήματος ή μέρος της λύσης;».
(Περισσότερα: http://goo.gl/DEaBHp)


 
Facebook
Facebook
Website
Website
 
- Επιμέλεια & Υλοποίηση Έκδοσης: Δημήτρης Λαζαρίδης ( d.lazaridis@ioas.gr )
κείμενα: Ιωάννα Τζόβολου, Δημήτρης Χατζηδοπαυλάκης, Δήμητρα Γεωργογιάννη
 
                    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ι.Ο.ΑΣ. Πάνος Μυλωνάς - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΟΔΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
Νεμέσεως 2, Τ.Κ. 112 53, Αθήνα
Τηλ.: 210 8620150 / Fax : 210 8620007

 

Κέντρο Πληροφόρησης για την Οδική Ασφάλεια
Πεσμαζόγλου 5 & Σταδίου, Στοά του Βιβλίου, Αρσάκειο Μέγαρο, Τ.Κ.105 64, Αθήνα
Τηλ.: 210 3211051 / Fax : 210 3211061

e-mail: info@ioas.gr / website:www.ioas.gr, www.rsi-panosmylonas.gr
 
Copyright © 2015 Ι.Ο.ΑΣ. "ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ" / ROAD SAFETY INSTITUTE "PANOS MYLONAS", All rights reserved.


unsubscribe from this list    update subscription preferences