Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormnányzatának hírei

Tisztelt kispestiek!

A Húsvéthoz közeledve ismét számos olyan érdekesség történt kerületünkben, amelyet szeretnék most a figyelmébe ajánlani. Ezúttal a Kispesti Uszoda korszerűsítése ügyében tartottunk bejárást, illetve újabb előrelépést tettünk a kerületi közétkeztetés minőségének javításáért. Polgármesteri Hírlevelünk segítségével kényelmesen bekapcsolódhat a kerület életének pillanataiba otthonról, vagy akár útközben telefonjáról is.

Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.

 

Gajda Péter
polgármester

Energiatakarékos uszodája lesz KispestnekZavartalan nyitva tartás és megfelelő biztonsági intézkedések mellett a napokban megkezdődött a Kispesti Uszoda felújításának második üteme. Mintegy 80 millió forintos Európai Uniós pályázati támogatással május közepéig befejeződik az intézmény energetikai korszerűsítése, a 80 napkollektor felszerelése. Az itt most kiépített technológiával az országban egyedülálló módon fűtik majd a medencék vizét.
Teljes cikk -->
Szeptemberben már főznek a Vass iskolában

Április végére elkészül a konyha, így a jövő tanév elején már helyben főzik azt az ételt, amelyet többek között a Vass és az Ady iskola diákjai, valamint a Bóbita óvodába járó gyerekek kapnak – tudtuk meg azon a bejáráson, ahol Gajda Péter polgármester, Vinczek György alpolgármester, a beruházást felügyelő Dudás László, a Vagyonkezelő, Műszaki Szervezet műszaki csoportvezetője, valamint az első felújított konyhának helyet adó Vass iskola igazgatója, Ertelné Csák Judit vett részt.
Teljes cikk -->
A Tavasz Kupán a Kós iskola úszói voltak a legjobbak

Csaknem 400 kispesti általános iskolás diák versengett a jubileumi Tavasz Kupán Kispesti Uszodában. A különböző versenyszámokban megtartott megmérettetésen a Kós ikola diákjai voltak a legjobbak. Úszóversennyel köszöntötték a 25 éve átadott Kispesti Uszodát az általános iskolások. Bár minden tavasszal megrendezik ezt a versenyt, az idei mégis különleges, hiszen jubileumi volt, amelyen most is mind a 12 kispesti iskola részt vett.
Teljes cikk -->
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2013 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp