Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt kispestiek!

Magyarország választott. Kispesten az adatok 99%-os feldolgozottsága mellett Burány Sándor (MSZP) és dr. Hiller István (MSZP) fogja képviselni a kerületieket az országgyűlésben. Ezúton is szeretném megköszönni minden kispestinek, hogy ismét sokan éltek alkotmányos jogukkal és részt vettek a parlamenti választáson. Április 6-át követően most május 25-én az Európa Parlamenti mandátumokért szavaznak majd a Kispesten élő választópolgárok. Ezalatt azonban újabb fejlesztések történtek Kispesten, amelyekről ezúton szeretnék most beszámolni Önöknek. Természetesen sok más érdekességről is olvashat a kerület életével kapcsolatban otthonról, vagy akár útközben telefonjáról is a www.kispest.hu és a www.gajdapeter.hu weboldalakon. 

Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.

 

Gajda Péter
polgármester

Nyitva van a játszótér az Ötvenhatosok terén Rekord idő alatt elkészült és teljesen megújult az Ady Endre út mindkét oldalán az Ötvenhatosok tere. A több mint hatezer négyzetméternyi park és zárható játszótér teljes felújítására, felszerelésére 47 millió forintot költött az önkormányzat.
Tovább olvasom a cikket-->
Megnézem a videót -->
Bővült a KÖKI P+R parkolója

Közcélú felajánlásának tett eleget azzal a KöKi Terminál beruházója, hogy a napokban megnyílt a háromszáz gépkocsi beállását biztosító P+R parkoló a bevásárlóközpontnál. Korábban már több mint 200 ilyen hely állt rendelkezésre. Ezzel a főváros legnagyobb ilyen típusú parkolója nyílt Kispesten.
Tovább olvasom a cikket -->
 
Megújul a híd Kispest és Kőbánya között

Bár a fővárosi önkormányzat honlapján tavaly nyárra ígérte a város vezetése, hogy megkezdődik a X. kerületi Sibrik Miklós úti, a Ferihegyi gyorsforgalmi út feletti közúti híd felújítása, amely projektnek a gazdája a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), a forrást pedig a főváros biztosítja, az építkezés várhatóan április 12-én kezdődik.
Tovább olvasom a cikket -->

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2014 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp