Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt Kispestiek!

A ebben a ciklusban is legfontosabb feladatomnak tekintettem, hogy a kampányban elhangzott terveket, ígéreteket maradéktalanul meg tudjuk valósítani munkatársaimmal. Velem együtt a képviselők többsége is azon dolgozik, hogy a következő években a polgármesteri programban lefektetett terveket megvalósíthassuk. 

Folytatjuk azt a munkát, mely Kispest fejlesztését, a kerület nyugodt kiegyensúlyozott működését szolgálja. Mostani hírlevelemben az elmúlt hónap legfontosabb eseményeiről szeretnék Önöknek beszámolni. Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem, keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.


 

Gajda Péter
Kispest polgármestere


 


Iskolakezdésre teljesen kicseréltette a Gábor iskola fénycsőarmatúráit az önkormányzat. A felújítás eredményeként 50 százalékos megtakarítás mellett ugyanennyivel több fényt kapnak a termek. Gajda Péter polgármester, Vinczek György alpolgármester, valamint Szujkó Szilvia, Kránitz Krisztián, Lackner Csaba és Varga Attila képviselők  látogattak el az iskolába. 
Tovább olvasom a cikket -->
 

Önkormányzati segítséggel új lakásba költözhetett a beteg fiú

Szeptembertől már új, 53 négyzetméteres összkomfortos, önkormányzati otthonukban ápolhatja súlyosan beteg fiát Pálfi Margit. Az önkormányzati cég által rendbe hozott akadálymentes lakásban most már kényelmesen elfér a súlyos, gyógyíthatatlan kórban szenvedő 23 éves fiatalember ágya és lélegeztető gépe is. Gajda Péter polgármester ma látogatta meg a családot. Tovább olvasom a cikket-->

Rajtolnak az ingyenes tanfolyamok nyugdíjasoknak

Szeptember végén és október elején kezdődnek a már megszokott ingyenes önkormányzati tanfolyamok – angol, számítógép-ismeret – 50 felettieknek, és indul a Szenior Akadémia is.
Tovább olvasom a cikket -->
 
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2015 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp