Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt Kispestiek!


Folytatjuk azt a munkát, mely Kispest fejlesztését, a kerület nyugodt kiegyensúlyozott működését szolgálja. Mostani hírlevelemben az elmúlt hónap legfontosabb eseményeiről szeretnék Önöknek beszámolni. Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem, keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.


 

Gajda Péter
Kispest polgármestere


 

A mostani tanévkezdésre is ingyenes füzetcsomagot kapnak a kispesti iskolák alsó tagozatos tanulói, sőt idén az ötödikeseket is megajándékozza füzetekkel az önkormányzat.
Tovább olvasom a cikket -->
 

Tűzoltósági és harcművészeti bemutatók a nyári táborban

Az Önkormányzat nyári táborában idén is bőséges program várta a Vass iskolában táborozó gyerekeket. Volt amikor nyílt napon a kispesti tűzoltók munkájával ismerkedtek, máskor pedig a BRFK munkatársai tartottak harcművészettel és kutyás bemutatóval egybekötött interaktív bűnmegelőzési programot az iskola udvarán.  Tovább olvasom a cikket -->

Fertőtlenítő takarítás a Kossuth téren

A tervek szerint mostantól hetente egy alkalommal, de szükség esetén gyakrabban mossák majd le fertőtlenítőszerrel és magas nyomású vízsugárral a Kossuth, a Templom és a Városház tér padjait a Közpark Kft. munkatársai. Az intézkedésre azért volt szükség, mert egyre többen használják életvitelszerűen a város közterületeit és utcabútorait, emiatt megnőtt a fertőzésveszély.  Tovább olvasom a cikket -->
 
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2016 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp