Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt kispestiek!

Néhány hét technikai szünet után ismét jelentkezünk online Polgármesteri Hírlevelünkkel, amelyben az elmúlt hét fontosabb eseményeit igyekszünk bemutatni Önnek Kispest életéből. Közbiztonsági fórumot és képviselő-testületi ülést is tartott a kerület, strandröplabda bajnokságra is készülünk a Kispesti Uszodában. Erről és még sok más érdekességről is olvashat a kerület életével kapcsolatban otthonról, vagy akár útközben telefonjáról is.

Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.

 

Gajda Péter
polgármester

Új fejlesztési célok a módosított költségvetésbenÓvodai férőhely bővítésre, gyermekorvosi rendelő megépítésére, a Zoltán utcai sporttelep fejlesztésére és a Kispesti Uszoda külső medencéjének megépítésére szán plusz forrást a testület, többek között erről is döntöttek tegnap a képviselők - mondta el Gajda Péter polgáremster a testületi ülés után. Érzelmektől sem mentes vita után fideszes indítványra döntöttek a képviselők a Kispesti Egészségügyi Intézet kilencéves gazdálkodásának felülvizsgálatáról, ‭de elkészült a helyi esélyegyenlőségi program is.‭ A kerület pályázatot nyújt be a fővároshoz a Kossuth téri piac parkoló megépítéséhez. ‬Kispesti élsportoló‭ ‬18‭ ‬év alatti fiatalokat is támogattak.

Tovább olvasom -->
Strandröplabda Magyar Bajnokság 2013

Kispesten az uszoda kertjében várja a sport szerlmeseit a Strandröplabda Magyar Bajnokság 2013. június 28-30-án. A Kispest SE először rendezheti együtt az utánpótlás és a felnőtt versenyt.
További részletek -->
Százéves lett a Tarka-barka Óvoda

Fennállásának 100. évfordulóját ünnepelte pénteken a Dobó Katica utcai Kispesti Tarka-barka Óvoda. Szülők, óvodások egykori és mai dolgozók köszöntötték egymást és az intézményt.
Tovább olvasom -->
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2013 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp