Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt kispestiek!

Ezekben a napokban Kispest egy kicsit rendezetlenebb arcát látjuk. A Fővárosi Önkormányzat szervezésben április 25 és 28. között zajlik kerületünkben az idei lomtalanítás. A lomtalanítást követően természetesen azonnal megkezdjük az utcáink és tereink takarítását is. A múlt heti testületi ülésen sok fontos ügyben döntöttünk, amelyről ismét szeretnék Önöknek beszámolni. Természetesen sok más érdekességről is olvashat a kerület életével kapcsolatban otthonról, vagy akár útközben telefonjáról is a www.kispest.hu és a www.gajdapeter.hu weboldalakon. 

Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.

 

Gajda Péter
polgármester

Jelentős plusszal zárta a tavalyi évet Kispest Az új országgyűlési képviselők, Burány Sándor és dr. Hiller István bemutatásával, illetve az előbbi rövid hozzászólásával, a képviselő-testület frakcióinak gratulációival kezdődő áprilisi testületi ülésen elfogadták az önkormányzat és a Kispesti Egészségügyi Intézet 2013.évi gazdálkodásáról szóló beszámolót, illetve a kerületi rendőrség munkájáról szóló tájékoztatást. Egyhangú szavazással fogadták el a képviselők a kerület tavalyi évi zárszámadását. Ebből kiderül, hogy Kispest A kerület így a tavalyi évet az évek óta tartó felelős gazdálkodásnak és a kormányzati adósságkonszolidációnak köszönhetően több mint 800 milliós többlettel zárta.
Tovább olvasom a cikket-->
Díjat kaptak a Kispestet "zöldítők"

Mint minden évben ez idő tájt a Föld Napja alkalmából adják át a polgármesteri Zöld Kispestért Díjat. Emlékplakettet és oklevelet most is azok kaptak, akik tevékenységükkel, munkájukkal aktívan részt vállalnak közvetlen környezetük szépítésében, a természeti értékek, a zöldfelületek megóvásában. Az elismeréseket az idei díjazottaknak Gajda Péter polgármester, Ékes Gábor alpolgármester és Bogó Józsefné képviselő, a Környezetvédelmi Bizottság elnöke adták át a KMO-ban.
Tovább olvasom a cikket -->
 
Nyár végén már működhet a Kispesti Rendészeti Központ

Jelenleg a munkatársak kiválasztása, az irodák felszerelése, az informatikai- és térinformatikai rendszer (statisztikai-térképes rendszer) beszerzése kezdődött meg az új önkormányzat irodában, a Kispesti Rendészeti Központban (KRK) – számolt be az ez év januárjától már létező szervezet vezetője, Bali Péter a munkafeltételek alakulását a helyszínen személyesen is figyelemmel kísérő Gajda Péter polgármesternek és a bejáráson résztvevőknek.
Tovább olvasom a cikket -->

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2014 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp