Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt Kispestiek!


Folytatjuk azt a munkát, mely Kispest fejlesztését, a kerület nyugodt kiegyensúlyozott működését szolgálja. Mostani hírlevelemben az elmúlt hónap legfontosabb eseményeiről szeretnék Önöknek beszámolni. Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem, keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.


 

Gajda Péter
Kispest polgármestere


 

Az önkormányzat idei költségvetésében mintegy 23 millió forintot különített el a Kispesti Egészségügyi Intézet eszközparkjának fejlesztésére, korszerűsítésére. Ennek keretében most 8 millió forint értékben vásárolhat majd eszközöket az intézmény.
Tovább olvasom a cikket -->
 

Készülnek az új nevelési évre

Még nem tudni pontosan, hogy a Klik átalakítása és az iskolák államosítása miként érinti a jövőben a fenntartást eddig ellátó önkormányzatot, de a VAMŰSZ mintegy 34 oktatási-nevelési és szociális gyermekintézményben végez tisztasági festést, tapétázást, olajlábazat-készítést, vakolatjavítást és más kisebb-nagyobb munkálatokat a nyári szünetben.  Tovább olvasom a cikket -->

Látogatás a nyári napközis táborban

Hetente átlagosan 120-150 kispesti – elsősorban rászoruló – általános iskolás nyári szünidős programjáról gondoskodik az önkormányzat a napközis táborban augusztus 26-ig. A 9 hetes nyári táborozást idén 10 millió forinttal támogatta az önkormányzat. A programok, mint mindig, most is ingyenesek, a gyerekek szüleinek a megszokott iskolai étkezés díját kell fizetniük, így akik ingyen étkeznek év közben, most térítésmentesen táborozhatnak.  Tovább olvasom a cikket -->
 
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2016 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp