Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt Kispestiek!


Folytatjuk azt a munkát, mely Kispest fejlesztését, a kerület nyugodt kiegyensúlyozott működését szolgálja. Mostani hírlevelemben az elmúlt hónap legfontosabb eseményeiről szeretnék Önöknek beszámolni. Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem, keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.


 

Gajda Péter
Kispest polgármestere


 

Huszonegy férőhelyes ingyenes parkolót alakíttat ki az önkormányzat a Simonyi Zsigmond és a Bartók Béla utca sarkán álló üres telken, szemben a Kispesti Uszodával. Az 5 millió forint ráfordítással épülő új parkoló első eleme annak a polgármesteri programnak, amelynek keretében idén nyolc helyszínen, mintegy 20 millió forint költséggel alakíttat ki parkolókat az önkormányzat. 
Tovább olvasom a cikket -->
 

Indul a gyermekorvosi rendelő felújítása

Már 2016. június 27-től megkezdődik a Berzsenyi utcai gyermekorvosi rendelő felújítása, és várhatóan 6 hónapig tart. Ezért már ettől az időponttól az új rendelési idő szerint rendelnek az orvosok (bejárat az egészséges oldal felől).  Tovább olvasom a cikket -->

Megújultak a faházak Káptalanfüreden

Nyárra befejeződött a Káptalanfüredi Ifjúsági Tábor épületeinek felújítása. Az önkormányzat tavasszal írt ki pályázatot a Káptalanfüredi Ifjúsági Tábor hat elavult faházának felújítására, komfortosítására, átépítésére, valamint három új faház építésére. Tovább olvasom a cikket -->
 
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2016 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp