Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt kispestiek!

Bár az esős idő sajnos nem kedvezett a hétvégén megtartott Wekerlei Napoknak, azért nagyon sokan vettek részt idén is a programokkal zsúfolt eseményen a Kós Károly téren. A múlt héten avattuk a kerület "lekváros kertjét", amely egyedülálló Budapesten! A részletekről alábbi cikkünkben is olvashat. Természetesen sok más érdekességről is tájékozódhat a kerület életével kapcsolatban otthonról, vagy akár útközben telefonjáról is a www.kispest.hu és a www.gajdapeter.hu weboldalakon. 

Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.

 

Gajda Péter
Kispest polgármestere

 

Elkészült a "lekváros kert" is az EötvösbenAz idei tanév kezdetére teljesen elkészült a zöldséges- és gyümölcsöskert az Eötvös iskolában, amelynek egy részét a Lekváros Kert fantázianevű program keretében alakították ki. A most átadott lekváros kerttel és az intézményi tankerttel együtt az Eötvös iskolában egy példaértékű gyermek közösségi tér alakult ki, amelyre az önkormányzat csaknem 4 millió forintot költött.
Tovább olvasom a cikket -->
Megnézem a videót-->
 
Egy hét a Nyitott Házban

Összesen mintegy ezren voltak kíváncsiak a KMO harmadik alkalommal megrendezett, Nyitott Ház elnevezésű tanfolyamokat és szolgáltatásokat bemutató ingyenes programjára. Idén egyhetesre bővült a KMO vendégcsalogató programja, a Nyitott Ház. A program abban segít, hogy a látogatók, fiatalok és idősek is rátalálhassanak a nekik legmegfelelőbb szabadidős tevékenységekre, tanfolyamokra. Idén 42 tanfolyammal – a KMO teljes palettájával – ingyenesen ismerkedhettek az érdeklődők – mondta el lapunknak Forgon Miklós szervező.
Tovább olvasom a cikket-->

Korszerű már a főzőkonyha az Eötvösben is

A Vass és a Puskás iskolák főzőkonyhái után most átadták az Eötvös iskola megújult konyháját is. Az önkormányzattal kötött megállapodás keretében a közétkeztetés színvonalának emelése érdekében a Pensio Minőségi Közétkeztetés Kft. négy kispesti iskolai konyhát (Vass, Puskás, Eötvös, Bolyai) korszerűsít. A felújítási programból már csak a Bolyai iskola konyhája van hátra, amelynek átadása 2015 tavaszán várható. A négy beruházás összértéke eléri majd a 230-240 millió forintot.
Tovább olvasom a cikket -->
 
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2014 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp