Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt Kispestiek!


Folytatjuk azt a munkát, mely Kispest fejlesztését, a kerület nyugodt kiegyensúlyozott működését szolgálja. Mostani hírlevelemben az elmúlt hónap legfontosabb eseményeiről szeretnék Önöknek beszámolni. Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem, keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.


 

Gajda Péter
Kispest polgármestere


 

A kedvező időjárásnak köszönhetően újból lesznek közterületi fogadóórák péntekenként a Kossuth téren, ahol a kerület vezetőin (polgármester, alpolgármesterek) kívül a Városháza munkatársaival is találkozhatnak hivatalon kívül a kispestiek. Április 22-én, a Föld napján a Kispesti Bolgár Kisebbségi Önkormányzat a kerület testvárosából, Smolyanból tavaly nyáron hozott paradicsommagokból nevelt palántákat osztotta a kispestieknek.
Tovább olvasom a cikket -->
 

Megkezdődött a sportcentrum-beruházás a Kertvárosban

Területrendezési munkák folynak a Főkert egykori kertvárosi telephelyén; a 16 hektáros területen épül majd fel a Dél-Pesti Utánpótlás Centrum. A munkálatokat ma megtekintette Gajda Péter polgármester, Vinczek György alpolgármester, a körzet önkormányzati képviselője és Patek Gábor, a Vagyongazdálkodási és Városüzemeltetési Iroda vezetője.  Tovább olvasom a cikket -->

Újra áll a Wekerlei Életfa

Ismét áll a Wekerlei Életfa a Kós Károly téren. Szombaton a már hagyományos ünneppel köszöntötték a wekereleiek a telep jelképét. A Wekerlei Társaskör Egyesület és a Magyar Kollégium közös köztéri alkotásának felújítása az önkormányzat 1,4 millió forintos támogatásával valósult meg, a munkát a Közpark szakemberei végezték el. Tovább olvasom a cikket -->
 
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2016 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp