Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt kispestiek!

Ezen a héten a fűtési szezon visszatérő veszélye miatt szén-monoxid riasztókat adott az önkormányzat 80 családnak. Tegnap pedig átadásra került az Ötvenhatosok terén az új műfüves focipálya. Az elmúlt hét fontosabb történéseiből igyekszem bemutatni most Önöknek a legfontosabbakat. Természetesen sok más érdekességről is olvashat a kerület életével kapcsolatban otthonról, vagy akár útközben telefonjáról is a www.kispest.hu oldalon.

Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.

 

Gajda Péter
polgármester

A tragédiák megelőzése is fontos az önkormányzatnakIdén nyolcvan kispesti családnak segít az önkormányzat, szénmonoxid-mérő készüléket kapnak a fűtési szezon kezdetén a nehezebb helyzetben lévő kispestiek. A kiosztott készülékeket a szociális iroda munkatársainak javaslatára a lakásfenntartási támogatást igénybe vevő családok között osztották ki.
Tovább olvasom a cikket-->
Megnézem a videót -->
Sportpálya és "szabadtéri fitnesz" az Ötvenhatosok terén

Elkészült a mintegy 464 négyzetméteres műfű-burkolatú sportpálya és „szabadtéri fitnesz” a kispesti Ötvenhatosok terén. A megújult pálya felett hálóborítás, körülötte ütéscsillapító kerítés is épült, valamint 5 db kültéri fitneszgépet is felszereltek. A beruházás mintegy 14 millió forintba került, a felújítást az önkormányzat cége, a Közpark Kft. végezte.
Tovább olvasom -->
Megérkezett a Mikulás Kispestre

Wekerle-telepen, az Erkel iskolában, óvodás és iskolás sportversenyeken, a véradóknál, a Kossuth téren és még a hegyekben is járt – egyebek mellett – a kispesti Mikulás. Wekerlén december 5-én, csütörtökön járt a Mikulás, este 6 órakor érkezett a Kós Károly térre a Zrumeczky-kapuhoz. Az Erkel iskolában több Mikulás – köztük a polgármester – is járt pénteken.
Tovább olvasom a cikket -->

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2013 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp