Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt Kispestiek!

A ebben a ciklusban is legfontosabb feladatomnak tekintettem, hogy a kampányban elhangzott terveket, ígéreteket maradéktalanul meg tudjuk valósítani munkatársaimmal. Velem együtt a képviselők többsége is azon dolgozik, hogy a következő években a polgármesteri programban lefektetett terveket megvalósíthassuk. 

Folytatjuk azt a munkát, mely Kispest fejlesztését, a kerület nyugodt kiegyensúlyozott működését szolgálja. Mostani hírlevelemben az elmúlt hónap legfontosabb eseményeiről szeretnék Önöknek beszámolni. Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem, keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.


 

Gajda Péter
Kispest polgármestere


 


A 2016. évi önkormányzati költségvetés tervezésével egy időben tovább folytatódnak az intézményi bejárások a kerületi óvodákban. A város vezetői, önkormányzati képviselői és az önkormányzati intézmények fenntartásában résztvevő szakemberek személyesen tájékozódnak a legfontosabb feladatokról és tennivalókról.
Tovább olvasom a cikket -->
 

Átadták a kerületi kormányablakot

Január közepétől a régi okmányiroda helyén kialakított kormányablakban intézhetik ügyeiket a kispestiek. Az átadást jelképező nemzeti színű szalagot dr. Ignácz István, dr. György István, Gajda Péter és dr. Kovács Bence, a kispesti kormányhivatal vezetője közösen vágta át. A folytatásban a hivatalvezető kalauzolta végig a vendégeket, bemutatva nekik a régi okmányirodához hasonlóan 19 ablakkal működő kormányablakot. Tovább olvasom a cikket -->

Megszűnt a bölcsődei várólista Kispesten

Az önkormányzat hat bölcsődéjébe 376 kispesti kisgyermek jár. A bölcsődékben összesen 450 férőhelyre van, így minden gyermek nappali ellátását biztosítani tudja az önkormányzat, ezzel a bölcsődei várólista gyakorlatilag megszűnt. Tovább olvasom a cikket -->
 
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2016 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp