Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt Kispestiek!

A ebben a ciklusban is legfontosabb feladatomnak tekintettem, hogy a kampányban elhangzott terveket, ígéreteket maradéktalanul meg tudjuk valósítani munkatársaimmal. Velem együtt a képviselők többsége is azon dolgozik, hogy a következő években a polgármesteri programban lefektetett terveket megvalósíthassuk. 

Folytatjuk azt a munkát, mely Kispest fejlesztését, a kerület nyugodt kiegyensúlyozott működését szolgálja. Mostani hírlevelemben az elmúlt hónap legfontosabb eseményeiről szeretnék Önöknek beszámolni. Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem, keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.


 

Gajda Péter
Kispest polgármestere


 


Önkormányzati támogatással jutott két Skoda Rapid személyautóhoz a kispesti rendőrkapitányság. Kispest polgármestere hivatalosan október 20-án adta át a járműveket a kerület rendőrkapitányának.
Tovább olvasom a cikket -->
 

Szén-monoxid-riasztóval a mérgezés ellen

A korábbi évekhez hasonlóan a fűtési szezon elején szén-monoxid-riasztót adományoz a szociálisan rászoruló, gázzal fűtő családoknak az önkormányzat. A biztonsági eszközökre csaknem 500 ezer forintot költött az önkormányzat. A készülékeket a szociális iroda munkatársainak javaslatára, a települési támogatást igénybe vevő családok között osztják ki. Az első készüléket Gajda Péter polgármester ma adta át a Tulipán utcában. Tovább olvasom a cikket -->

Élsportoló fiatalokat támogat az önkormányzat

Összesen 53 amatőr élsportoló vehetett át pályázati támogatást az önkormányzattól a Városháza dísztermében rendezett mai ünnepségen. A szakbizottság 1,8 millió forintot osztott szét a versenyzők között. Tovább olvasom a cikket -->
 
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2015 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp