Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt Kispestiek!


Folytatjuk azt a munkát, mely Kispest fejlesztését, a kerület nyugodt kiegyensúlyozott működését szolgálja. Mostani hírlevelemben az elmúlt hónap legfontosabb eseményeiről szeretnék Önöknek beszámolni. Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem, keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.


 

Gajda Péter
Kispest polgármestere


 

A Puskás utcában a stadionnal szemközti hulladékgyűjtő sziget mellől kellett óriási mennyiségű szemetet elvitetnie az FKF-fel Kispest Önkormányzatának. Éves szinten több millió forintos plusz költséget jelent Kispest Önkormányzatának az illegális szemét eltakarítása. Ezt a pénzt más, fontos és közérdekű feladatra lehetne és kellene költeni, ehhez azonban arra van szükség, hogy minél kevesebben tegyék ki illegálisan szemetüket a közterületekre.
Tovább olvasom a cikket -->
 

Megújult babacsomagot kapnak a kismamák

Babacsomagot kapnak ajándékba a várandós kerületi kismamák és az idén született kisgyermekek szülei az önkormányzattól: a táskákat a védőnők osztják ki. A megújult babacsomagokat – mostantól doboz helyett táskákat – Kispest polgármestere ma adta át jelképesen a Védőnői Szolgálatnak. Tovább olvasom a cikket -->

Csaknem félszáz napirendi pontról tárgyaltak

A költségvetés módosítása, a Kispesti Egészségügyi Intézetben dolgozók béren kívüli juttatása, egy kézilabdacsarnok építésének lehetősége, ’56-os emléktábla állítása, a közösségi együttélésről szóló önkormányzati rendelet és közigazgatási bírság, valamint a kispesti Közterületi Etikai Kódex is szerepelt a csaknem ötven napirendi pont között, amelyet a képviselők szeptemberi ülésükön tárgyaltak csütörtökön.  Tovább olvasom a cikket -->
 
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2016 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp