Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt kispestiek!

Régóta várt egészségügyi fejlesztés valósult meg kerületünkben az új multifunkciós ultrahang berendezés munkába állításával. A hétvégén pedig megrendezésre került immár 22. alkalommal a Wekerlei Napok egész hétvégés programsorozata is a Kós Károly téren. Az elmúlt hét fontosabb történéseiből igyekszem bemutatni most Önöknek a legfontosabbakat. Természetesen sok más érdekességről is olvashat a kerület életével kapcsolatban otthonról, vagy akár útközben telefonjáról is a www.kispest.hu oldalon.

Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.

 

Gajda Péter
polgármester

Munkába állt a HitachiNaponta reggel 8 és 18 óra között, 15 percenként (havonta csaknem hétszáz) betegen folyamatosan végeznek majd vizsgálatokat azon a Hitachi Hi Vision Avius felső kategóriájú, multifunkcionális ultrahangkészüléken, amely a napokban került a Kispesti Egészségügyi Intézetbe. A készülék több mint 31 millió forintos árát, 5 éves részletfizetéssel az Intézet saját erőből fizeti ki.
Tovább olvasom -->
Megnézem a videót -->

A kikapcsolódás jegyében a Kós téren

Ismét sikerrel rendezte meg a Wekerle Napokat a helyi társaskör. A huszonkettedik alkalommal zajló Kós téri programsorozat főtámogatója idén is a kispesti önkormányzat volt. Gajda Péter köszöntőjében elmondta: azért támogatják az ilyen és ehhez hasonló kulturális, szabadidős rendezvényeket, hogy a kerületiek kulturált módon, helyben tudjanak kikapcsolódni, kicsit elfeledve a mindennapok problémáit.
Tovább olvasom -->

Véget ért az ünnepi év a KMO-ban

A művelődési ház csoportjainak színvonalas műsorával lezárult a KMO 90. születésnapi éve. Ezen az estén a kerületi intézmények, a civilek, a polgármesteri hivatal, a művészeti csoportok képviselői, az intézményben dolgozók és a barátok közösen ünnepelték a kerület legnagyobb művelődési intézményét és azt a több évtizedes munkát, amellyel sikerült elérni, hogy szinte nincs olyan kispesti, aki nem tudná, mit is jelent az a mozaikszó, KMO.
Tovább olvasom -->

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2013 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp