Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt Kispestiek!


Folytatjuk azt a munkát, mely Kispest fejlesztését, a kerület nyugodt kiegyensúlyozott működését szolgálja. Mostani hírlevelemben az elmúlt hónap legfontosabb eseményeiről szeretnék Önöknek beszámolni. Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem, keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.


 

Gajda Péter
Kispest polgármestere


 


Elfogadta a testület Kispest 2016-os költségvetését. Hétmillió forintra emelkedett a civilszervezetek támogatása. A testület szolidaritást vállalt a magyar pedagógustársadalommal.
Tovább olvasom a cikket -->
 

Párbeszéd a helyi vállalkozókkal

Vállalkozásbarát környezet, mikroklíma megteremtésére, ehhez pedig a folyamatos párbeszédre törekszik a helyi vállalkozások vezetőivel az önkormányzat – mondta Kispest polgármestere köszöntő beszédében azon a pénteki szakmai napon, amelyet a kispesti önkormányzat a Budapesti Kereskedelmi és Iparkamarával közösen szervezett a kerületi vállalkozóknak immár második alkalommal a KMO-ban.   Tovább olvasom a cikket -->

Elrajtolt az idei első félév a Szenior Akadémián

Csaknem 150 regisztrált hallgatóval megkezdődött az idei tanév első féléve a kispesti Szenior Akadémián a Városháza dísztermében. A kerületi önkormányzat és a Zsigmond Király Főiskola közös ingyenes tanulásra hívja, várja az ötven felettieket immár harmadik esztendeje. Tovább olvasom a cikket -->
 
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2016 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp