Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt Kispestiek!


Folytatjuk azt a munkát, mely Kispest fejlesztését, a kerület nyugodt kiegyensúlyozott működését szolgálja. Mostani hírlevelemben az elmúlt hónap legfontosabb eseményeiről szeretnék Önöknek beszámolni. Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem, keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.


 

Gajda Péter
Kispest polgármestere


 


Negyedmillió forint gyűlt össze a KMO Művelődési Házban februárban rendezett jótékonysági vállalkozói bál támogatói jegyeinek árából. Az intézmény a Kispesti Rászorultak Megsegítésére Közalapítványon keresztül Gácsi Kata 13 éves kispesti fogyatékos kislány gondozását támogatta az összegből. 
Tovább olvasom a cikket -->
 

Gálák az iskolákban

A Kispesti Vass Lajos Általános Iskolában az európai tehetségnaphoz kapcsolódóan rendezték meg a hagyományos gálát. Ez volt a hetedik egy témakörre épült rendezvény; idén Tudományok varázsköpönyegben címmel természettudományos kalandozásra invitálták a szülőket, diákokat és a vendégeket. Szintén bált rendezett a Kispesti Bolyai János Általános Iskola is., ahol Pejov Réka pedagógustól, az est szervezőjétől megtudtuk, azt is ünnepelték, hogy az ökoiskolává válás útján halad az iskola.   Tovább olvasom a cikket -->

Szigorúbb lesz az ellenőrzés

Az elkövetkező időszakban fokozottan ellenőrzik a Kispesti Rendészeti Központ (KRK) munkatársai a „Várakozni tilos” táblánál, illetve a mozgáskorlátozottaknak fenntartott helyeken az autósokat. Tovább olvasom a cikket -->
 
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2016 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp