Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt Kispestiek!

A ebben a ciklusban is legfontosabb feladatomnak tekintettem, hogy a kampányban elhangzott terveket, ígéreteket maradéktalanul meg tudjuk valósítani munkatársaimmal. Velem együtt a képviselők többsége is azon dolgozik, hogy a következő években a polgármesteri programban lefektetett terveket megvalósíthassuk. 

Folytatjuk azt a munkát, mely Kispest fejlesztését, a kerület nyugodt kiegyensúlyozott működését szolgálja. Mostani hírlevelemben az elmúlt hónap legfontosabb eseményeiről szeretnék Önöknek beszámolni. Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem, keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.


 

Gajda Péter
Kispest polgármestere


 


A tervek szerint jövőre is több mint százmillió forintot fordít az önkormányzat a kezelésében lévő oktatási, nevelési intézmények felújítására. A kerület vezetői az összes kispesti intézményben felmérik a problémákat és a lehetőségeket.
Tovább olvasom a cikket -->
 

Energiát takarít meg a Puskás iskola napelemes rendszere

Jelentős energiát takarít meg, és a környezetet is nagyban kíméli a tavaly kialakított napelemes rendszer a Kispesti Puskás Ferenc Általános Iskolában. Kispest Önkormányzata egy évvel ezelőtt valósította meg a beruházást, melyhez az Új Széchenyi Terv Közép-Magyarországi Operatív Program támogatási rendszeréhez benyújtott "Napelemes rendszer kialakítása a Puskás Ferenc Általános Iskolában" című pályázaton nyert 46,99 millió forintos támogatást. Tovább olvasom a cikket -->

Átadták a Kispesti Arany Óvoda új épületszárnyát

További férőhelyekkel bővült Kispest óvodai ellátása. Újabb hetvenöt kisgyereket tud fogadni a felújított, és kibővített Kispesti Arany Óvoda. A tavaly nyáron indult bővítés eredményeként egy 500 négyzetméteres földszinti szárnnyal és egy 250 négyzetméteres emeletráépítéssel gyarapodott az intézmény. Tovább olvasom a cikket -->
 
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2015 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp