Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt Kispestiek!


Folytatjuk azt a munkát, mely Kispest fejlesztését, a kerület nyugodt kiegyensúlyozott működését szolgálja. Mostani hírlevelemben az elmúlt hónap legfontosabb eseményeiről szeretnék Önöknek beszámolni. Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem, keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.


 

Gajda Péter
Kispest polgármestere


 

Koszorúzással az Ötvenhatosok terén, csendes virágelhelyezéssel a Templom téren, majd a KMO Művelődési Házban ünnepi műsorral emlékezett az önkormányzat 1956-ra szombaton. A kispesti ’56-osok a Kispesti Temetőben felállított kopjafánál tartottak megemlékezést vasárnap.
Tovább olvasom a cikket -->
 

Levél a gazdasági miniszternek

„Bízom benne, hogy Varga Mihály miniszter úr gondol majd a kispestiekre is” – írta levelében Kispest polgármestere a gazdasági miniszternek címezve, annak kapcsán, hogy egy III. kerületi piac fejlesztését 3,5 milliárd forinttal támogatja a kormány. Tovább olvasom a cikket -->

Kispesti Közösségi Költségvetés 2017

A Közösségi Költségvetés 2017. program részeként szavazólap kitöltésével és visszaküldésével arról dönthetnek a kispestiek, hogy az egyes városrészekben mely projekt 2017-es megvalósítását szeretnék támogatni. Ennek érdekében városrészenként csak egy fejlesztési tételre lehet szavazni. A legtöbb szavazatot kapott javaslatot az önkormányzat 2017-ben megvalósítja.  Tovább olvasom a cikket -->
 
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2016 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp