Gajda Péter polgármester és Kispest Önkormányzatának hírei

Tisztelt Kispestiek!


Folytatjuk azt a munkát, mely Kispest fejlesztését, a kerület nyugodt kiegyensúlyozott működését szolgálja. Mostani hírlevelemben az elmúlt hónap legfontosabb eseményeiről szeretnék Önöknek beszámolni. Bízom benne, hogy hírlevelünk hasznos információkkal szolgál mindazoknak, akik érdeklődnek a kispesti események iránt, akiket érdekel a kerület sorsa.

Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem, keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.


 

Gajda Péter
Kispest polgármestere


 

Országosan is példaértékű az az iskolai világításkorszerűsítési program, amelyben teljesen megújult a Bolyai iskola, új lett a Gábor iskola tantermeinek, folyosóinak, valamint az Eötvös, a Puskás és a Vass iskolák tornatermeinek világítása. A Bolyaiban az éves villamosenergia-fogyasztása több mint felére csökkent, míg az áramdíj-megtakarítás 3,6 millió forint.
Tovább olvasom a cikket -->
 

Önkormányzati ajándékokat kaptak a tűzoltók

Az önkormányzat 2,5 millió forint támogatásából vásárolt korszerű eszközöket a XIX. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság. Az ünnepélyes átadón az állomány tagjain kívül az önkormányzat képviseletében Kertész Csaba alpolgármester, valamint két képviselő, Teknős Ferenc és Lázár Tamás közbiztonsági tanácsnok, a katasztrófavédelem részéről Markos Zoltán ezredes, a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság gazdasági igazgatóhelyettese, Jambrik Rudolf ezredes, a Dél-pesti Katasztrófavédelmi Kirendeltség vezetője, Handbauer Péter ezredes tűzoltósági felügyelő és Tordai László őrnagy, a XIX. Kerületi Hivatásos Tűzoltóparancsnokság vezetője vett részt.  Tovább olvasom a cikket -->

Bolgár ivókutat avattak

A testvérvárosi barátságnak és kapcsolatnak, a kispesti bolgár közösségnek, valamint Kispesten korábban tevékenykedő bolgár kertészeknek állít méltó emléket az Rodopei-ivókút és a rózsakert, amelyet  Smolyan és Kispest közösen készített az Eötvös utcai, a korábbi szabadtéri kisszínpad helyén. A vendégeket bolgár szokás szerint sóval és pitkával fogadták.Tovább olvasom a cikket -->
 
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
polgármester
Kövessen a Facebookon is
Copyright © 2016 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Email Marketing Powered by Mailchimp