Új mobilalkalmazás kispestieknek

A kispestiek és a kerület iránt érdeklődők számára készített közvetlen, gyors és innovatív mobilalkalmazást az önkormányzat. Az iOS-re és Androidra elérhető fejlesztés a kiterjesztett valóság segítségével olyan megoldásokra is képes, amelyre ma még igen kevés applikáció.

A letöltéshez kattintson:

   

Az új mobilalkalmazás segítségével a kispestiek folyamatosan értesülhetnek a kerület híreiről, rendezvényeiről. Ehhez regisztrálni sem kell, de amennyiben a felhasználó azonosítja magát, személyre szabott tartalmakat is kaphat. Az app automatikusan megjeleníti a legfrissebb kerületi híreket, és egy új – és a felhasználó számára fontos – hír megjelenésekor azonnal „riaszt”. Az alkalmazás túlmutat a megszokott és elvárt megoldásokon: a nyomtatott anyagokhoz digitális tartalmak is rendelhetőek. Az önkormányzati kiadványok vagy hirdetőoszlopok, óriásplakátok kiválasztott képeihez videókat lehet lejátszani, ehhez az applikációt használva rá kell irányítani a telefont ezekre a felületekre. Az alkalmazás eseménynaptárral és eseményértesítési rendszerrel is rendelkezik, amelynek segítségével a felhasználó emlékeztetőt kaphat a számára érdekes rendezvényekről, és akár egyetlen érintéssel jelentkezhet is rájuk.

Az alkalmazás kérdőívmoduljával folyamatos kapcsolatot lehet tartani a kispestiekkel, fontos kérdéseket lehet feltenni, és a gyors interaktivitás révén az eredmények kiértékelése is gyorsan zajlik. Amennyiben a felhasználó – Facebook-fiókjával vagy rövid regisztrációval – azonosította magát, megjelölheti azt is, hogy milyen hírtípusokra kíváncsi, az önkormányzat pedig az érdeklődési köre szerinti célzott tartalmakkal látja el. A bejelentkezés nem kötelező, ugyanakkor bizonyos funkciók csak így érhetők el. A Kispest alkalmazás segítségével a XIX. kerületi önkormányzat így már a XXI. század megoldásaival kommunikál lakosaival és partnereivel.

ÚJ: Kispesti képek, események most már Istagramon is!
Friss hírek, információk Kispestről, azzonnal a Facebookon
Amennyiben a hírlevél olvasását követően kérdése, ötlete, megjegyzése van, kérem keressen meg a gajda@kispest.hu e-mail címen, vagy a 347-4525-ös számon, ahol személyes találkozóra is kérhet időpontot.
Tisztelettel:
Gajda Péter
 polgármester
Kövessen a Facebookon is

Copyright © 2016 Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata, Minden jog fenntartva.
Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Polgármesteri Hivatala kötelezettséget vállal arra, hogy a nyilvántartott adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény előírásainak megfelelően kezeli, azokat illetéktelenek tudomására nem hozza. Nyilvántartási azonosító: NAIH-57805/2012 Adatkezelő: Gajda Péter
Írjon nekünk ha kérdése, kérése, javaslata van :
Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata
Városház tér 18-20.
Budapest, HU 1195
Hungary


This email was sent to <<Email cím>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
Budapest Főváros XIX. kerület, Kispest Önkormányzata · Városház tér 18-20. · Budapest, HU 1195 · Hungary

Email Marketing Powered by Mailchimp